Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Państwo, którzy chcieli adoptować naszą Walentynkę i którym podesłałam kilka innych suczek zdecydowali się na Emilkę. Wysyłam ich do Ciebie gisellko ;-). Niech dzwonią i się umawiają. Rodzinka z dwiema córkami 6 i 8 lat. Mam nadzieję, że się jej uda i będzie miała dobry domek.

Posted

[quote name='Porta Nigra']Państwo, którzy chcieli adoptować naszą Walentynkę i którym podesłałam kilka innych suczek zdecydowali się na Emilkę. Wysyłam ich do Ciebie gisellko ;-). Niech dzwonią i się umawiają. Rodzinka z dwiema córkami 6 i 8 lat. Mam nadzieję, że się jej uda i będzie miała dobry domek.[/QUOTE]

Trzymam kciuki :)
Super wiesci z rana! Emilko, wychodzi slonce :)

Posted

W piątek przyjedzie moja nowa rodzinka po mnie...bedę mieszkac pod Wroclawiem :)
a coreczka mojej panci ma na imie...Emilka
bede mieszkac w domku i spac i jesc w domku
i be da mnie kochac...:)
Dziekuje wszystkim za pomoc,za oglaszanie.....i
w piatek poprosze Jasie o fotki z adopcji:)
wstawimy.....wstawimy
a pni superasna.....:)

Posted

o 18 miałam przyjemnosc odprowadzic do auta Emilke z Emilka ,jej siostrą i mamusia
kobiety wszystkie fantastyczne.
10-latka prowadzila Emi
ktora sie jej słuchała.
posłusznie wskoczyła do bazanika i sie polozyła
kiedy odjezdzaly dziewczyny ...rozpętała sie burza
i ja jak topielieca wrocilam do domku
ale szczesliwa:)

Posted

:thumbs::calus::iloveyou::iloveyou::modla:Niechaj juz nogdy smuteczku ni samotnosci - Emi piekna nie zazna!url=http://www.fodey.com/generators/an[imated/wizard.asp]oweczka kochaniutko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: