sara_rokitnica Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 foteczki Fredika przepiekne :):) (Fredi zreszta tesh ;) ) kto sie zakocha w tym psiaku? w schronisku wszyscy na niego zwracaja uwage ale jakos nikt go nie chce wziasc do domku... Quote
mulinka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze'] przepiękny ten Fredik :loveu: szukamy domu dla Fredika !!! może dajcie tą fotkę jako pierwszą w ogłoszeniach Quote
Patikujek Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 slicznie go ujęłas Mysiu kiedy ja podchodzę do krat on tak szaleje że w ogóle mam problem go złapać w obiektywie:loveu: Quote
Mysia_ Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 fotke robiłam w boksie, bo przez kraty też nie potrafiłam :evil_lol: A tak to skakał po mnie "mój" Misiek i inne psiak nie chciały za blisko podchodzić :eviltong: Quote
Patikujek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Frediś już tyle czeka, ile jeszcze??? Quote
sara_rokitnica Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 niech ktos wreszcie przerwie ten smutny czas w jego zyciu... niech go ktos pokocha i przygarnie... Quote
Recommended Posts