Gosia & c.o. Posted December 17, 2003 Posted December 17, 2003 A widzisz.. :wink: A przygotowań to jeszcze u nas nie widać.... Może dopiero jak skończę chodzić do szkółki... Quote
jovka Posted December 21, 2003 Posted December 21, 2003 Aniu, piękne zdjęcie Salmy masz w emblemacie - naprawdę :D A ze stroną też się zmobilizuj, ciągle tak ich mało... Quote
Ania i Salma Posted December 21, 2003 Posted December 21, 2003 Myślałam aby stronkę zrobić w czasie przerwy świątecznej, ale po Nowym Roku będę miala modernizację kompa i nie chcialam stracić jakiś plików :-? A z kolei na całe ferie wyjezdzam. Ale w końcu zbiorę sie w sobie :D Ale nie oczekujcie zbyt wiele, to będzie zwykla, prosta strona bez zbytnich bajerów :wink: Quote
Ania i Salma Posted December 23, 2003 Posted December 23, 2003 Chciałabym Wam życzyć zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia :smilecol: , spokojnej Wigilii wśród najbliższych, radości z łaciatych, spełnienia wszystkich marzeń, no i wystrzałowego Sylwestra :drinking: Quote
Kika Posted December 23, 2003 Author Posted December 23, 2003 Dołączam się do życzeń świątecznych. Niechaj te święta będą pełne radości i cudownej aury roziskrzonej choinki, rodzinnej atmosfery, niech spełniają się Wam wszystkim marzenia te malutkie i te wielkie. A psiakom życzę takich :Dog_run: przyjaciół i oczywiście wielu sukcesów na wystawach. Quote
Dorcia Posted December 25, 2003 Posted December 25, 2003 Witam serdecznie :D Z wielką przyjemnością melduję się z moją Jenny, 7-mio miesięczną ( no prawie :roll: ) dalmatynką ze Świnoujścia. Mam nadzieję, że będzie nas jeszcze więcej :D Tu gdzie mieszkam widziałam jeszcze dwa psy i dwie sunie. Ponadto ośmioro braci i sióstr Jenny. Jeśli mi się uda na pewno ich powiadomię o tym forum. Pozdrawiam. :D :D :D Quote
Alsa Posted December 25, 2003 Posted December 25, 2003 Dorcia witamy w naszych szeregach!!!! :D A teraz spóźnione życzenia dla Was i waszych nakrapianych milusińskich..wszystkiego co najlepsze, duzo zdrowia, szczęścia, pomyślności i samych sukcesów tych osobistych jak i wspólnych z psiórami :D i dużo usmiechu na codzień. Niech ten nowy rok będzie lepszy od tego co właśnie się kończy :) Pozdrawiam i WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! Quote
Ania i Salma Posted December 29, 2003 Posted December 29, 2003 Jestem dosłownie na sekundkę, bo za chwilę muszę wyjść :-? Chcialam tylko zwrócić Waszą uwagę na to, że zmieniłam maila :wink: Quote
Gosia & c.o. Posted January 1, 2004 Posted January 1, 2004 Ania w Norwegii urodziły się 3 suczki po Zw. Europy'03, Świata'02, Crufta i wielu BISów Int.Ch. Spotnik's Special Selection :wink: Quote
Ania i Salma Posted January 1, 2004 Posted January 1, 2004 Gosiu, niestety to dla mnie jeszcze za wcześnie, a raczej dla moich rodziców :( Zapomnialam Wam napisać, ze od wczoraj do końca tygodnia mieszka z nami 10-cio miesięczna dalmatynka moich znajomych (Beja pochodzi z Hiszpanii i juz jest mlodzieżowym championem, wiec pod moim dachem mieszka typowa arystokratka :D ) Quote
Gosia & c.o. Posted January 1, 2004 Posted January 1, 2004 Aniu czy mogłabyś napisać jej rodowodowe imię??? Quote
Ania i Salma Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 Niestety nie byłam w stanie zapamiętać jej rodowodowego imienia :-? Jak tylko wrócą jej właściciele to się zapytam i zaraz Ci napiszę :) Quote
Zorba Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Witajcie:) Nazywam się Karolina i jestem właścicielką 2,5 rocznego dalmatyna o imieniu Zorbi :) Jest on dość towarzyskim psem po Birmie i Eterze . Jest Mł.Ch.Pl i już zakończyliśmy Chempionat i trzeba sie udać do związku :) Chcialabym Wam serdecznie życzyć Wszystkiego najlepszego w 2oo5 roczku żeby pieski byly zdrowe itd:) Aha tak na marginesie to moze ktoś mnie widzialm na wystawie?:P ( ja taka mala jestem mam 13 lat :P) no i Zorbi jest przyrodnim bratem Salmy ( Salmaty od ani ):) Pozdrawiam Quote
Dalma&Maja Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ja też się melduję. :D Mnie już chyba wszyscy znają... :wink: Mam nakrapianą sunię Maję, która za nieco ponad tydzień będzie miała 1 rok i 3 miesiące. :D W mojej okolicyjest sporo łaciatków (szczególnie suń, ale to normalka 8) ) Quote
Dalma&Maja Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Do góry... Jakieś plany dziewczyny...? :wink: Quote
Recommended Posts