Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kenia pozdrawia, przypomina wieści o sobie:

"Kenia pyta o nowy,stały domek ... Kenia w moim hoteliku jest już kilka ładnych miesięcy. Dużo można by pisac o tej szalonej bokserce. Najważniejszą rzeczą dla mnie,moim trofeum jest to,iż od dłuższego czasu mała nie załatwia się wewnątrz. Przyznam szczerze,że miałam trudny orzech do zgryzienia :/ Poza tym łobuz łobuz i jeszcze raz łobuz ... choć robi duże postępy. Ogród nie służy juz tylko do zrobienia obchodu w typie "może złapię któregos kotka,albo w najgorszym wypadku coś innego ruszajacego się ". Wlaśnie zdałam sobie sprawę,że dziewczyna juz nie wypatruje zdobyczy tylko szaleje ze swoim przyjacielem Alusiem/ Rozkosz patrzeć na tą parę. Kochają się bezgranicznie. Oczywiście wtedy kiedy Alex śpi czyli przeciętnie o godzinie 13 pierwsze wyjście na siku kenia ma innych kolegów do dyspozycji ,z którymi również się ładnie bawi. Oczywiście jest przekochanym ADHD - owcem Ogromnym plusem jest to,iż wszystko można jej zabrać również miske z jedzeniem "

Posted

16-tego maja minął rok jak Kenijka jest pod naszą opieką i rok jak czeka na swój dom,ale dzisiaj miała dobry dzien, miała odwiedziny fajnej Rodzinki jak wszystko pójdzie zgodnie z planem,to jutro zamieszka juz w swoim domu
Dom z tradycjami boksiowymi poprzedniczką Kenii była boksiwa dziewczynka o podobnym charakterku. Kenia zgodnie z założeniem bedzie jedynaczką i bedzie miała dom z duzym ogrodem no i najważniejsze,ze bedzie miała świetnych ludzi,zakochanych w niej po uszy (nie zraziły ich całusy z wyskoku hehe).

Czekamy i trzymamy kciuki!

Posted

Witam wszystkich! Zainteresowałam się historią Kenii. Ona jest po prostu PIĘKNA. Jest idealna! Żałuję, że dopiero teraz dowiedziałam się o niej. Oglądając jej zdjęcia, płakałam ze dwie godziny. Gdyby nie to, że mieszkam na drugim końcu Polski, pojechałabym po nią już dziś:)

Posted

Dziuna napisał(a):
A dlaczego rozmyślił się? Powiedzcie mi coś więcej o niej:)

Dziuna! nie pytaliśmy o przyczyny :( Generalnie Kenia jest cudowną, wesołą bokserką, ale nie ze wszystkimi psiakami się zgadza. Najlepiej, żeby w domku była jedynaczką. W hoteliku jest już cały rok, zapytań o nią niewiele, była szansa, ale niestety :(

Posted

Chyba każda suczka chce w swoim domku być hrabianką:) Kilka lat temu od strasznego losu zabrałam ze schroniska w Lublinie suczkę Mikę:) Teraz jest w domu u rodziców, więc czas uratować następną psinię:)

Posted

[quote name='Dziuna']Jasne, że myślę o Keńce!!! Mieszkam na Lubelszczyźnie, dlatego musze zorganizować się:)[/QUOTE}

Dziuna! wysyłam Ci na pw namiary na Basię, która zajmuje się adopcją Kenii. Jeśli chcesz z nią porozmawiać o dziewczynce, to dzwoń ;-)