Iza i Avanti Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Kenia pozdrawia, przypomina wieści o sobie: "Kenia pyta o nowy,stały domek ... Kenia w moim hoteliku jest już kilka ładnych miesięcy. Dużo można by pisac o tej szalonej bokserce. Najważniejszą rzeczą dla mnie,moim trofeum jest to,iż od dłuższego czasu mała nie załatwia się wewnątrz. Przyznam szczerze,że miałam trudny orzech do zgryzienia :/ Poza tym łobuz łobuz i jeszcze raz łobuz ... choć robi duże postępy. Ogród nie służy juz tylko do zrobienia obchodu w typie "może złapię któregos kotka,albo w najgorszym wypadku coś innego ruszajacego się ". Wlaśnie zdałam sobie sprawę,że dziewczyna juz nie wypatruje zdobyczy tylko szaleje ze swoim przyjacielem Alusiem/ Rozkosz patrzeć na tą parę. Kochają się bezgranicznie. Oczywiście wtedy kiedy Alex śpi czyli przeciętnie o godzinie 13 pierwsze wyjście na siku kenia ma innych kolegów do dyspozycji ,z którymi również się ładnie bawi. Oczywiście jest przekochanym ADHD - owcem Ogromnym plusem jest to,iż wszystko można jej zabrać również miske z jedzeniem " Quote
Iza i Avanti Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 16-tego maja minął rok jak Kenijka jest pod naszą opieką i rok jak czeka na swój dom,ale dzisiaj miała dobry dzien, miała odwiedziny fajnej Rodzinki jak wszystko pójdzie zgodnie z planem,to jutro zamieszka juz w swoim domu Dom z tradycjami boksiowymi poprzedniczką Kenii była boksiwa dziewczynka o podobnym charakterku. Kenia zgodnie z założeniem bedzie jedynaczką i bedzie miała dom z duzym ogrodem no i najważniejsze,ze bedzie miała świetnych ludzi,zakochanych w niej po uszy (nie zraziły ich całusy z wyskoku hehe). Czekamy i trzymamy kciuki! Quote
stellah Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 :multi: nareszcie Kenijko:bigcool: to trzymamy kciukasy:happy1: Quote
lusia99 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Szukaj domku , może się uda ................... Quote
Wega123 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Keniutku, jest gdzieś na świecie Twoja przyszła rodzinka. Twój domek, ten jeden jedyny, jeszcze Cie wypatrzy. Kciuki trzymamy! Quote
Iza i Avanti Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Afrykańska piękność się pokazuje.... Quote
Dziuna Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Witam wszystkich! Zainteresowałam się historią Kenii. Ona jest po prostu PIĘKNA. Jest idealna! Żałuję, że dopiero teraz dowiedziałam się o niej. Oglądając jej zdjęcia, płakałam ze dwie godziny. Gdyby nie to, że mieszkam na drugim końcu Polski, pojechałabym po nią już dziś:) Quote
Dziuna Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kluska4 napisał(a):No niestety .... Domek się rozmyślił :shake: A dlaczego rozmyślił się? Powiedzcie mi coś więcej o niej:) Quote
Iza i Avanti Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Dziuna napisał(a):A dlaczego rozmyślił się? Powiedzcie mi coś więcej o niej:) Dziuna! nie pytaliśmy o przyczyny :( Generalnie Kenia jest cudowną, wesołą bokserką, ale nie ze wszystkimi psiakami się zgadza. Najlepiej, żeby w domku była jedynaczką. W hoteliku jest już cały rok, zapytań o nią niewiele, była szansa, ale niestety :( Quote
Dziuna Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Chyba każda suczka chce w swoim domku być hrabianką:) Kilka lat temu od strasznego losu zabrałam ze schroniska w Lublinie suczkę Mikę:) Teraz jest w domu u rodziców, więc czas uratować następną psinię:) Quote
Iza i Avanti Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Dziuna! Myślisz o naszej Kenii? Wiesz, zawsze można transport jakoś zorganizować... Quote
Dziuna Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Jasne, że myślę o Keńce!!! Mieszkam na Lubelszczyźnie, dlatego musze zorganizować się:) Quote
Iza i Avanti Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 [quote name='Dziuna']Jasne, że myślę o Keńce!!! Mieszkam na Lubelszczyźnie, dlatego musze zorganizować się:)[/QUOTE} Dziuna! wysyłam Ci na pw namiary na Basię, która zajmuje się adopcją Kenii. Jeśli chcesz z nią porozmawiać o dziewczynce, to dzwoń ;-) Quote
lusia99 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Domku , domku , znajdż Kenijke . Ona czeka............ Quote
Lidkad Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dlaczego nikt mnie nie chce????przecież tak bardzo chcę być kochana i kochać....:-( Quote
Recommended Posts