Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeeest
jeeestt
:multi::multi::multi:

wpadlam na momencik w czasie przerwy od pracki ;)
Kurcze, ja dopiero zaczYnam a juz malo czasu mam ehhhh
Ja wam tak ciagle obiecuje, obiecuje ze bede do was wpadac a jakos mi niewychodzi :(
ale naprawde postaram sie poprawic, moze ta pracka mnie wreszcie do pionu postawi ;)
Pozdrowki dla was i :buzi:

Posted

[quote name='Moniek193']Dobrze ze Ci sie z praca udalo to najwazniejsze;)
No i zebys mi tam pracowala a nie bibmala:evil_lol:

Ja tu na foty cierpliwie poczekam:loveu:[/quote]

Nie bimbam ! :mad:
Przeciez siedze na dogo w przerwie a nie na jakims innym portalu nie ? :P

Czy miu sie udala to sie jeszcze okaze, Narazie to ja sie dopiero ucze. Dostalam mase materialow do przerobienia, ksiazek do p-rzeczytania a bez tego ani rusz krok dalej. Mam czas do wtorku :roll: i mam tylko nadzieje, ze zdaza ;>
A potem juz coeraz mniej nauki a wiecej, duuzo wiecej dzialania.
Fotki, hmmmm, pierw musze zgrac wszystkie poprzednie co wam pokazalam na jakas plytke, potem naladowac porzadnie bateryjki i robic focie ;)
W poniedzialek najprawdopodobniej kuppuje nowy telefonik, zobaczymy jak z niego fotki wychodza ;)

Posted

Post przeskoczyl wrrr

aaa.. a wlasnie - moze mi ktos powiedziec czemu moj bannerek jest niedostepny ??? Byl jakis "restart" forum czy cos, ze niema mojego bannera ?

Posted

[quote name='Aga K']jeeest
jeeestt
:multi::multi::multi:

wpadlam na momencik w czasie przerwy od pracki ;)
Kurcze, ja dopiero zaczYnam a juz malo czasu mam ehhhh
Ja wam tak ciagle obiecuje, obiecuje ze bede do was wpadac a jakos mi niewychodzi :(
ale naprawde postaram sie poprawic, moze ta pracka mnie wreszcie do pionu postawi ;)
Pozdrowki dla was i :buzi:[/quote]
Dobrze ze Ci sie z praca udalo to najwazniejsze;)
No i zebys mi tam pracowala a nie bibmala:evil_lol:

Ja tu na foty cierpliwie poczekam:loveu:

Posted

[quote name='Aga K']Post przeskoczyl wrrr

aaa.. a wlasnie - moze mi ktos powiedziec czemu moj bannerek jest niedostepny ??? Byl jakis "restart" forum czy cos, ze niema mojego bannera ?[/quote]
Hmmmm nie mam pojecia:roll:Sprobuj wkleic jeszcze raz;)
Trzymam wciaz kciuki i tez ide sie uczyc:placz:

Posted

Hmmm, wiec ja napisalam posta, ktorego chyba niema
a post brzmial - NIE BIMBAM !! :mad:
:eviltong:

Z praca hmmm, narazie sie szkole choc mi sie nieeeche :)
Dopiero powolutku zaczynam ;)
Kolejne wiesci hmmm ;)

Moniek !!!!! :mad:
co z tym skypem noo ? :roll:

Znalazlam wczoraj jakies foteczki, ktorych vhyba tu nie dawalam :)
ale dzis juz niepamietam ktore to byly bo strasznie te foty mam pomieszane ...
W srode dopiero bedziemy mogli gdzies wyjsc, narazie sie modle zebym sie do jutra wyrobila z materialem :roll: i siedze na dogo :diabloti:
buuuuziaki ;)

Posted

aaa ...
a co do bannerka - zapomnialam napisac - to proboalam go wkleic i jest zaduzy. Ale zreszta p[rzydalby sie jakis wiosenno-letni bannerek tylko ze ja nieumiem ich robic :roll:
Jak porobie zdjecia jakies sensowne w srode na spacerku ( o ile bedzie slonecznie bo cos sie nieladnie chmurzy) to poszukam kogos kto umie tworzyc bannerki ;)

Posted

A ja uwazam ze mi sie spodoba :)

Ale moje pytanie to - co z tym skypem ??? :mad:
No to do srody poczekamy na nowe zdjecia i sie pomysli co z tym bannerkiem ok ?

Posted

[quote name='Aga K']aaa ...
a co do bannerka - zapomnialam napisac - to proboalam go wkleic i jest zaduzy. Ale zreszta p[rzydalby sie jakis wiosenno-letni bannerek tylko ze ja nieumiem ich robic :roll:
Jak porobie zdjecia jakies sensowne w srode na spacerku ( o ile bedzie slonecznie bo cos sie nieladnie chmurzy) to poszukam kogos kto umie tworzyc bannerki ;)[/quote]
Ja Ci moge sprobowac cos zrobic a jak Ci sie nie spodoba to Ci kto inny zrobi:loveu:

O taki np.:roll: [IMG]http://i39.tinypic.com/21l31p4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Aga K']A ja uwazam ze mi sie spodoba :)

Ale moje pytanie to - co z tym skypem ??? :mad:
No to do srody poczekamy na nowe zdjecia i sie pomysli co z tym bannerkiem ok ?[/quote]

[IMG]http://i39.tinypic.com/21l31p4.jpg[/IMG] O taki bo nie wiem czy widac w tamtym poscie:roll:

A skype:roll:upsss to moze zaczniemy od gg a ja zamontuje skype i kupie sluchawki haha bo bez tego ani rusz:D

Posted

Hej Wam:multi:Przychodze z wielka prosba o glosowanie na nasze schronsiko ''Kundelek" w Rzeszowie:loveu: Mamy duuze szanse:roll:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/[/URL]

Posted

Monieczku "Dogi" :loveu:
Sliczny bannerek, powiedz mi jeszcze tylko czy on jest podlinkowany i gotow do wklejenia bo jak chyba juz sie zorientowalas jam jest ciemna masa ehh
Praca hmm, taki maly biznesik mnie znalazl - handel ale to sie jeszcze rozwinie. Poki co znalazlam swoje stare gg i odnawiam kontakty ;)

W srode jak przewidzialam padalo, nieprzewidzialam ze bedzie taaaka wihura i ze bedziemy siedziec caly dzien w domku. Wczoraj bylam wlasnie u znajomych a dzis troszke pracuje.

Mam nadzieje ze sie w koncu zbiore i naladuje bateryjki aparatu i pojde w las z faflem porobic troszku zdjec bo tu sie zaczyna nudno robic.

Musze tez sie w koncu wziasc i do was pozagladac bo tak to jakos zagladam wybiorczo i mi strasznie z tym zle ....
Ale tak sobie ciagle mysle oby do wtorku, oby do wtorku a po wtorku juz bedzie troszke luzu i tak ciagle hm
Niechce juz obiecywac bo mi poprostu glupio ze obiecuje a nie zagladam :(

Buziaki dla was :buzi:
dla Olka ktory tu zaglada a komentuje tylko wtedy gdy mam oproblemy tez cmok. Mam dobry dzien to niech mu bedzie ;)

Posted

Monieczku niema sprawy, ktos moze go podlinkuje
ewentualnie moge wkleic bannerek i link pod nim ;)

Zdjecia ..... hmmmm.... zdjecia ;>

Posted

Witaj Aga. Ja dopiero teraz się witam po długiej nieobecności Twojej, bo mnie też nie było ( aż z tydzień chyba ) :eviltong: Cieszę się, że u Ciebie już dużo lepiej, sytuacja się poprawia. Gratuluję Pierwszej Prawdziwej Pracy. :loveu: Też kiedyś Avon robiłam :p Pies jak pies, wiem coś o upartych potworach, ale nic się nie łam, jak już pisały przedmówczynie, boxery są takie dzikie i średnio zrównoważone. Praca i szkolenie. A może krótki reżim? Twarde zasady wprowadź na próbę?
Co do banerka, to Moniek już się oferował, ale chętnie polecę Co Feigned, która robiła mój. :cool3: Pozdrawiam

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f791/bokser-spike-dwie-proski-toffii-daga-24316/"][IMG]http://i39.tinypic.com/21l31p4.jpg[/IMG][/URL]

Podlinkowany powinien być:)

I ogólnie to hej:D
czekamy na zdjęcia;)
gratulacje nowej pracy:) i w ogóle trzymajcie się:p

Posted

hmmm, wkleilam go ale jakos go niewidze :(

Hej kobietki, dzieki za slodkie slowa otuchy ;)
Jak juz mowilam, aneczka, z tej pracki niewiadomo co bedzie jeszcze nic niewiadomo ;>
buuuzi ;)