Pusiakowa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Hej! :multi: troszke nas nie bylo :oops:. trzymam kciuki ;) Quote
Aga K Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 jeeest jeeestt :multi::multi::multi: wpadlam na momencik w czasie przerwy od pracki ;) Kurcze, ja dopiero zaczYnam a juz malo czasu mam ehhhh Ja wam tak ciagle obiecuje, obiecuje ze bede do was wpadac a jakos mi niewychodzi :( ale naprawde postaram sie poprawic, moze ta pracka mnie wreszcie do pionu postawi ;) Pozdrowki dla was i :buzi: Quote
Aga K Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='Moniek193']Dobrze ze Ci sie z praca udalo to najwazniejsze;) No i zebys mi tam pracowala a nie bibmala:evil_lol: Ja tu na foty cierpliwie poczekam:loveu:[/quote] Nie bimbam ! :mad: Przeciez siedze na dogo w przerwie a nie na jakims innym portalu nie ? :P Czy miu sie udala to sie jeszcze okaze, Narazie to ja sie dopiero ucze. Dostalam mase materialow do przerobienia, ksiazek do p-rzeczytania a bez tego ani rusz krok dalej. Mam czas do wtorku :roll: i mam tylko nadzieje, ze zdaza ;> A potem juz coeraz mniej nauki a wiecej, duuzo wiecej dzialania. Fotki, hmmmm, pierw musze zgrac wszystkie poprzednie co wam pokazalam na jakas plytke, potem naladowac porzadnie bateryjki i robic focie ;) W poniedzialek najprawdopodobniej kuppuje nowy telefonik, zobaczymy jak z niego fotki wychodza ;) Quote
Aga K Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Post przeskoczyl wrrr aaa.. a wlasnie - moze mi ktos powiedziec czemu moj bannerek jest niedostepny ??? Byl jakis "restart" forum czy cos, ze niema mojego bannera ? Quote
Moniek193 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Aga K']jeeest jeeestt :multi::multi::multi: wpadlam na momencik w czasie przerwy od pracki ;) Kurcze, ja dopiero zaczYnam a juz malo czasu mam ehhhh Ja wam tak ciagle obiecuje, obiecuje ze bede do was wpadac a jakos mi niewychodzi :( ale naprawde postaram sie poprawic, moze ta pracka mnie wreszcie do pionu postawi ;) Pozdrowki dla was i :buzi:[/quote] Dobrze ze Ci sie z praca udalo to najwazniejsze;) No i zebys mi tam pracowala a nie bibmala:evil_lol: Ja tu na foty cierpliwie poczekam:loveu: Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Aga K']Post przeskoczyl wrrr aaa.. a wlasnie - moze mi ktos powiedziec czemu moj bannerek jest niedostepny ??? Byl jakis "restart" forum czy cos, ze niema mojego bannera ?[/quote] Hmmmm nie mam pojecia:roll:Sprobuj wkleic jeszcze raz;) Trzymam wciaz kciuki i tez ide sie uczyc:placz: Quote
Aga K Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Hmmm, wiec ja napisalam posta, ktorego chyba niema a post brzmial - NIE BIMBAM !! :mad: :eviltong: Z praca hmmm, narazie sie szkole choc mi sie nieeeche :) Dopiero powolutku zaczynam ;) Kolejne wiesci hmmm ;) Moniek !!!!! :mad: co z tym skypem noo ? :roll: Znalazlam wczoraj jakies foteczki, ktorych vhyba tu nie dawalam :) ale dzis juz niepamietam ktore to byly bo strasznie te foty mam pomieszane ... W srode dopiero bedziemy mogli gdzies wyjsc, narazie sie modle zebym sie do jutra wyrobila z materialem :roll: i siedze na dogo :diabloti: buuuuziaki ;) Quote
Aga K Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 aaa ... a co do bannerka - zapomnialam napisac - to proboalam go wkleic i jest zaduzy. Ale zreszta p[rzydalby sie jakis wiosenno-letni bannerek tylko ze ja nieumiem ich robic :roll: Jak porobie zdjecia jakies sensowne w srode na spacerku ( o ile bedzie slonecznie bo cos sie nieladnie chmurzy) to poszukam kogos kto umie tworzyc bannerki ;) Quote
Aga K Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 A ja uwazam ze mi sie spodoba :) Ale moje pytanie to - co z tym skypem ??? :mad: No to do srody poczekamy na nowe zdjecia i sie pomysli co z tym bannerkiem ok ? Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Aga K']aaa ... a co do bannerka - zapomnialam napisac - to proboalam go wkleic i jest zaduzy. Ale zreszta p[rzydalby sie jakis wiosenno-letni bannerek tylko ze ja nieumiem ich robic :roll: Jak porobie zdjecia jakies sensowne w srode na spacerku ( o ile bedzie slonecznie bo cos sie nieladnie chmurzy) to poszukam kogos kto umie tworzyc bannerki ;)[/quote] Ja Ci moge sprobowac cos zrobic a jak Ci sie nie spodoba to Ci kto inny zrobi:loveu: O taki np.:roll: [IMG]http://i39.tinypic.com/21l31p4.jpg[/IMG] Quote
Moniek193 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Aga K']A ja uwazam ze mi sie spodoba :) Ale moje pytanie to - co z tym skypem ??? :mad: No to do srody poczekamy na nowe zdjecia i sie pomysli co z tym bannerkiem ok ?[/quote] [IMG]http://i39.tinypic.com/21l31p4.jpg[/IMG] O taki bo nie wiem czy widac w tamtym poscie:roll: A skype:roll:upsss to moze zaczniemy od gg a ja zamontuje skype i kupie sluchawki haha bo bez tego ani rusz:D Quote
agaciaaa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Cześć :) Gratuluje znalezienia pracy :) I czekam na fotki, jak znajdziesz chwilkę ;) Quote
Patikujek Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 hej Aga gratulacje z powodu znalezienia pracy a może zdradzisz rąbek tajemnicy co to za praca albo w jakiej branży?:cool3: Quote
Moniek193 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Hej Wam:multi:Przychodze z wielka prosba o glosowanie na nasze schronsiko ''Kundelek" w Rzeszowie:loveu: Mamy duuze szanse:roll: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f402/ankieta-wybieramy-kandydata-do-krakvetu-na-maj-137108/[/URL] Quote
Aga K Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Monieczku "Dogi" :loveu: Sliczny bannerek, powiedz mi jeszcze tylko czy on jest podlinkowany i gotow do wklejenia bo jak chyba juz sie zorientowalas jam jest ciemna masa ehh Praca hmm, taki maly biznesik mnie znalazl - handel ale to sie jeszcze rozwinie. Poki co znalazlam swoje stare gg i odnawiam kontakty ;) W srode jak przewidzialam padalo, nieprzewidzialam ze bedzie taaaka wihura i ze bedziemy siedziec caly dzien w domku. Wczoraj bylam wlasnie u znajomych a dzis troszke pracuje. Mam nadzieje ze sie w koncu zbiore i naladuje bateryjki aparatu i pojde w las z faflem porobic troszku zdjec bo tu sie zaczyna nudno robic. Musze tez sie w koncu wziasc i do was pozagladac bo tak to jakos zagladam wybiorczo i mi strasznie z tym zle .... Ale tak sobie ciagle mysle oby do wtorku, oby do wtorku a po wtorku juz bedzie troszke luzu i tak ciagle hm Niechce juz obiecywac bo mi poprostu glupio ze obiecuje a nie zagladam :( Buziaki dla was :buzi: dla Olka ktory tu zaglada a komentuje tylko wtedy gdy mam oproblemy tez cmok. Mam dobry dzien to niech mu bedzie ;) Quote
Darianna Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 O wróciłaś :loveu: czekamy na odświeżenie galerii i obfotografowanie inwentarza :diabloti: Quote
Moniek193 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Nie nie byl podlinkowany ale zaraz Ci podlinkuje:loveu:Potem wystarczy ze go skopiujesz i wkleisz w podpisie;) A ja czekam na foty:evil_lol::loveu::multi: Quote
Moniek193 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Nie wiem czemu nie chce mi podlinkowac:placz::crazyeye: Ostatnio cos mi komp wariuje:angryy: Moze ktos kto potrafi sprobowac podlinkowac:roll:?? Quote
Aga K Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Monieczku niema sprawy, ktos moze go podlinkuje ewentualnie moge wkleic bannerek i link pod nim ;) Zdjecia ..... hmmmm.... zdjecia ;> Quote
aneczka23 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Witaj Aga. Ja dopiero teraz się witam po długiej nieobecności Twojej, bo mnie też nie było ( aż z tydzień chyba ) :eviltong: Cieszę się, że u Ciebie już dużo lepiej, sytuacja się poprawia. Gratuluję Pierwszej Prawdziwej Pracy. :loveu: Też kiedyś Avon robiłam :p Pies jak pies, wiem coś o upartych potworach, ale nic się nie łam, jak już pisały przedmówczynie, boxery są takie dzikie i średnio zrównoważone. Praca i szkolenie. A może krótki reżim? Twarde zasady wprowadź na próbę? Co do banerka, to Moniek już się oferował, ale chętnie polecę Co Feigned, która robiła mój. :cool3: Pozdrawiam Quote
Sweet Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f791/bokser-spike-dwie-proski-toffii-daga-24316/"][IMG]http://i39.tinypic.com/21l31p4.jpg[/IMG][/URL] Podlinkowany powinien być:) I ogólnie to hej:D czekamy na zdjęcia;) gratulacje nowej pracy:) i w ogóle trzymajcie się:p Quote
Aga K Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 hmmm, wkleilam go ale jakos go niewidze :( Hej kobietki, dzieki za slodkie slowa otuchy ;) Jak juz mowilam, aneczka, z tej pracki niewiadomo co bedzie jeszcze nic niewiadomo ;> buuuzi ;) Quote
Recommended Posts