agaciaaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Widze, że dobrze trafiłam :) Fajnie, że już jesteś :loveu: Quote
agaciaaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Widze, że dobrze trafiłam :) Fajnie, że już jesteś :loveu: Quote
Aga K Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Hey babeczki i CHOPY :) nie, niezeszlam calkiem z dogo moje mysie ;) mielismy kiiilka problemow eeehhh, ciezko o tym pisac, ale napewno napisze. Mam kilka pw - zaraz odpisze ehh, i duuuzo z dogo do nadrobienia :( Bardzo mi milo i az mi sie lezka w oku zakrecila jak sie o mnie dopytywaliscie :roll: powiem tylko jedno ... Dziekuje ...... Quote
Aga K Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 malo mam fotek, ale ostatnio jak moj fafelcus sie rozkladal na moich kolanach - MAM :D powiem wam, ze prawdopodobnie bede kupowala nowa komoreczke ;) wiec bedzie jeszcze wiecej fotek :P co do nowego komputerka to jeszcze niewiem :( napewno nie w tym miesiacu :( oj sweetku sweetlu ;) agacia - powtorz posta :) Quote
Sweet Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 :multi::multi: Wróciłaś :multi::multi: Bardzo się cieszymy:) mam nadzieje ze już wszystko lepiej:lol: Quote
Aga K Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 heheh, widze sweetku ze nicka zmienilas :eviltong: zeby byc skromna hmmm, czycby to od mojego przezwania cie sweetkiem ?? :P:) Wrocilam, wporzadku jeszcze niejest ale mam nadzieje ze bedzie juz niebawem ;) Quote
agaciaaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Aga K']agacia - powtorz posta :)[/quote] Po prostu zajrzyj na poprzednią stronę, mój post jest nad Twoim pierwszym ;) Quote
agaciaaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Mój post przeskoczył do góry i na dodatek sie zdublował- ech te dogo :roll: Mam nadzieje, że masz dla nas jakieś fotki na powitanie ;) :loveu: Quote
Sweet Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Aga K']heheh, widze sweetku ze nicka zmienilas :eviltong: zeby byc skromna hmmm, czycby to od mojego przezwania cie sweetkiem ?? :P:) Wrocilam, wporzadku jeszcze niejest ale mam nadzieje ze bedzie juz niebawem ;)[/quote] a zmieniłam:) a tak sobie zmieniłam:) troche tez od tego:) ale troche od tego że to jest troszke mniej dziecinne niż mój poprzedni nick:) w takim razie trzymam kciuki zeby było dobrze:p Quote
agaciaaa Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='agaciaaa']Po prostu zajrzyj na poprzednią stronę, mój post jest nad Twoim pierwszym ;)[/quote] Znowu skaczą jak szalone :angryy: Quote
Moniek193 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Aga wrocilas do nas:multi::multi: Ale supcio czekam na foteczki:cool3: Quote
Pusiakowa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [CENTER][B][SIZE=4]:multi::multi: WRÓCIŁAŚ! :multi::multi:[/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Marta_Ares Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Hejka witamy po dluzszej przerwie, widze ze juz wrociłas:multi: :multi: :multi: Quote
Aga K Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Czesc kobietki ! i MESZCZYZNI !!! :diabloti: jAQ MAM DOSC TEGO PIERRRR PSA ;( A JAK I PSA TO I DOGO PONIEKAD ..... Mam poprostu dosc ;( Dwa razy bylampstatnimi czasu u dziadka i dwa razy pies zwial :placz: DOSC !! :placz: Ostatnio zerwal sie z lancucha. Byl przywiazany na szelkach - co by gnojkowi bylo wygodniej, i za ta czarna dluga smyczke. Zobaczyl kure, ktora niestety po jego "zabawach" odeszla ... Mam dosc tego kundla !!!! Zerwal sie bo zobaczl kure, zerwal sie bo kot, nieprzychodzi jak go wolam, mam dosc :placz::placz: Fakt, nieuciekl w pola ( tam jst teren niedokonca ogrodzony) fakt, reagowal na imie i na nasze komendy. Ale niechcial przyjsc, chcial sie bawic, Boze ..... ciezko mi to opisac bo to trzeba poprostu zobaczyc :placz: Mialamjuz ochote poprostu isc do domu na pieszo i oddac gdzie spsa :placz: wszelkie szkolenia biora w lenb na wsi :placz: Quote
Yana Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 czy masz na myśli swojego boksia ? a jak długo go już szkolisz ? Quote
Feigned Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Aga, nie poddawaj się, ćwicz z nim dalej! czasami trzeba czasu. ;) Quote
olekg89 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Trza było nie brać psa....Jakiegokolwiek.:shake: Skąd się tacy beznadziejni ludzie biorą to ja nie wiem. Quote
Recommended Posts