Zuza i Noddy Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze. Quote
Aga K Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 dzieki Feigned ;) powiem wam ze bylismy okolo 18 na spacerku i bylo ok :) kupki tez robi w porzadku, niewzbudzaja moich uwag ... Pajk strasznie byl ucieszony i nic niewskazywalo na zly stan zdrowia. Ale i tak bedziemy u weta. Mam nadzieje, ze po molacyjce nie bedzie wymiotowal wita, nowych gosci :multi: Zuzia :buzi: Quote
Feigned Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Aga z tym jezdzeniem na tyłku to mi się wydaję że oczyścił mu gruczoły okołoodbytowe, ale moze się mylę. ale jeśli tak, to nic poważnego. ze Spajkiem na pewno wszystko będzie dobrze! trzymamy za niego kciuki :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 to trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!!!! zdrowka dla Spajkiego:loveu: :loveu: Quote
Aga K Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Dzieki koobietki Spike normalnie na spacerku byl zadowolony a po - po .... rowniez ;) nawet zlapal sznurka i kosteczke i sie nimi bawil. Troszke mu w brzuszku bobrowalo,, ale powiedzmy ok.... zjadl z wieeeelkim smakiem kolacyjkem, mam nadzieje, ze nic mu po niej niebedzie Quote
Zuza i Noddy Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='Aga K']Dzieki koobietki Spike normalnie na spacerku byl zadowolony a po - po .... rowniez ;) nawet zlapal sznurka i kosteczke i sie nimi bawil. Troszke mu w brzuszku bobrowalo,, ale powiedzmy ok.... zjadl z wieeeelkim smakiem kolacyjkem, mam nadzieje, ze nic mu po niej niebedzie[/quote] Może to było tylko chwilowe zatrucie:roll: No ale wszystko okaże się niebawem. Quote
Aga K Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Mam nadzieje, ze to chwilowe zatrucie. Eh .... po kolacyjce wyszlam z nim pozniej niz zwykle i niezalatwijl sie dokonca tzn zrobil tylko siku ... Niewiem czy to dobrze czy zle ehh... no i mial straszne wzdecia, smierduchowe Paulinko - hejkaa ;) Quote
Moniek193 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Moja Sara tez nie zawsze sie zalatwia na 2 sposoby:evil_lol: A gazy u boksiow to raczej normalka ale ze Twojemu Sapjkusiowi cos dolega to przyczyna moze byc inna:roll: A co powiedzial wet?? Quote
Aga K Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Dzwonilam dzis do mojego weta - pana Krzysia. I powiedzial, ze jezelki dzis sie nic niewydarzy to mozemy sie wstrzymac z badaniami do jego powrotu. Fakt,\dzis nic zlego sie niewydarzylo, psiak nadal jest wesoly. Troche malo sie zalatwial tzn to drugie ;) ale moze to dlatego, ze po oczyszczeniu wszystko strawil. Zobaczymy jak bedzie po kolacji na wieczornym spacerku ;) Komp nadal nienaprawiony,\ wylacza sie po ogladnieciu niecalych dwoch filmow na youtube :placz: Quote
Moniek193 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Aga K']Dzwonilam dzis do mojego weta - pana Krzysia. I powiedzial, ze jezelki dzis sie nic niewydarzy to mozemy sie wstrzymac z badaniami do jego powrotu. Fakt,\dzis nic zlego sie niewydarzylo, psiak nadal jest wesoly. Troche malo sie zalatwial tzn to drugie ;) ale moze to dlatego, ze po oczyszczeniu wszystko strawil. Zobaczymy jak bedzie po kolacji na wieczornym spacerku ;) Komp nadal nienaprawiony,\ wylacza sie po ogladnieciu niecalych dwoch filmow na youtube :placz:[/quote] To dobrze ze Spajkowi lepiej:multi: A ty nie ogladaj filmow tylko na dogo siedz i komputer sie zaraz naprawi:evil_lol::diabloti: Quote
Aga K Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 heheheheh :eviltong: mam bardzo duzo do nadrobienia ... Mialam pomoc jednej suni, a nawet niemoge znalezc jej watku choc mam dla niej strzykawki :placz: masakra poprostu i okropne uczucie, kiedy na czyms sie skupiam, cos czytam i nagle pyk i komp sie wyylacza z dziwnym pyknieciem i w sluchawkach i w monitorku - mam dosc :( Pajk zjadl caaala miche goyowanego i mysle ze nic mu niejest ;) Takze chyba bedzie dobrze ;) Pozdrawiamy Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dziendoberek:multi: To moze trzeba jakiegos informatyka (przystojnego) sobie zawolac:evil_lol: A co to za sunia??:roll: Quote
Sweet Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 hej:) dawno mnie nie było przepraszam:oops: szkoda ze tak ci sie dzieje z tym komputerem;/ moze rzeczywiście trzeba do naprawy dac. co u was po za tym wszystkim?? Quote
Aga K Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 No i dupa wkurrr sie noieodpisze na wasze posty ;/ pierwszy post mi sie skasowal mam tego dosc a tyalki byl dlugi kur y zaraz tu dostane mam juz dosc tego pruchna ;/ :angryy: odpisze wam jak mi nerwy mina ;/ Quote
Mike i Morgan Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 To musisz do naprawy go zanieść:eviltong: A jak nie to zainwestuj w nowego kompa:diabloti: Teraz kompy tanie są :crazyeye: Quote
Aga K Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 heyka kobietki ;) tak, tak mike - chcialabym zainwestowac w nowego kompa, ale niemam kasy :placz: Moniek -0 sliiicznie siem witasz oczywiscie :) Quote
Aga K Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 wiadomosc z ostatniej chwili .... musze isc do szpitala na minimum tydzien tak aby sie wyrobic do 19 marca :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz::placz:... Quote
Mike i Morgan Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='Aga K']wiadomosc z ostatniej chwili .... musze isc do szpitala na minimum tydzien tak aby sie wyrobic do 19 marca :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz::placz:...[/quote] A co ci jest :crazyeye: Byle nic poważnego:razz: Quote
Sweet Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Trzymaj sie i zdrowiej szybko:loveu: Oby nic poważnego ci nie było:roll: Quote
Marta_Ares Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ojej przykro mi:-( :shake: :shake: :shake: Miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze!!!! i wyjasni sie sprawa o te alimenty:roll: Quote
Recommended Posts