Jump to content
Dogomania

Bokser Spike i dwie proski - Toffii i Daga ;)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='teqquila']
Madzia 16 to kto tu jest dzieckiem :evil_lol:
[/quote]
Oczywiście, że ja:grins: Tylko, że ja tą szesnastkę mam już od kilku lat:evil_lol::loveu:
[quote name='Aga K'] DO PRZODUUUU :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2:[/quote]
:multi:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Spajk jest śliczny:loveu: .....trzymam za egzaminki;)...poza tym nie rozumię nic więcej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]...poza tym nie rozumię nic więcej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
Alu oplułam monitor:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='DORRAG'][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images24.fotosik.pl/3/043f68d0ce27e45e.jpg[/IMG][/URL]

Oooooooooooo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

dziękujemy i przesyłamy gorąąąące obślinione buziolki ;)

[quote name='teqquila']Klaudia dzieki :)
Aga gratki :)[/quote]

dziękuje ;)

[quote name='madzia i medor']Oczywiście, że ja:grins: Tylko, że ja tą szesnastkę mam już od kilku lat:evil_lol::loveu:

:multi:[/quote]

to taka jk ja od kiiilku lat ochodze ciągle osiemnastke

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Spajk jest śliczny:loveu: .....trzymam za egzaminki;)...poza tym nie rozumię nic więcej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]

dzi ękuijem, kciuki sie przydadzą :)
czego konkretnie nie rozumiesz ? :)

[quote name='madzia i medor']Alu oplułam monitor:evil_lol::evil_lol:[/quote]

:razz:

Więc tak
jestem wykończona, a przede mnaą ciężki tydzień zaliczania i wkuwania ;/
następny tydzien powinien być luźniejszy, ale nie mam pojęcia jak to będziie ;/

koło 10 lipcxa powinnam mieć już luzy ;)
jak sieze wszstkim wyrobie :razz:

Posted

komplecik bęęędzie, bęęędzie
tylko jesio sie troche zastanawiam czy plamy będą pasowały do pręgusiów :hmmmm::hmmmm::hmmmm:
dziękujemy :buzi:

Posted

mówiłąm o tych plamkach ;)
[URL]http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=1357[/URL]

Pozdrawiam, dobranoc :buzi:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Kitka20']No gdzie są foty:mad::mad: dawaj je dawaj ja już u siebie dałam teraz Twoja kolej:diabloti:[/quote]

zagineły w akcji ;>

[quote name='bonita']Witaj boksiowo - Pusiowa rodzinko :)[/quote]

witam, witam :multi::multi::multi: hejka :lol:

[quote name='madzia i medor']Jak tam:razz::razz:[/quote]

aaa..... az lepiej, az godzej ;)

[quote name='teqquila']Witanko :) jak sesja??[/quote]

niestety z kampanią wześniową :roll:

[quote name='Kitka20']Haloooooooo gdzie jesteście?? gdzie są zdjęcia piesów:mad::mad: dawać mi je tutaj[/quote]

heh, ty "małpo" :P nie poś mi siem tak o te fotki :P Nie wiem już któe wklejałam tu, a któe nie :( Mam takie baki, że szkoda gadać, a co gorsza to wALE NIE MAM OCHOTY TU ZAGLĄDAĆ, TU CZYTAĆ DOGO :(

[quote name='bellatriks']hejo! :hand:

Gdzie foty? :diabloti:[/quote]

heka Bella :multi::multi::multi: jak wyżej :P - zagineły w akcji eeehhh

pozdawiam :buzi:
nie wiem kiedy tu teraz zajrze :(

• 1 month later...
Posted

Witam Wszystkich baaadzo sedecznie. Wreszcie po 1,5 miesiąca mam internet, no niestety - buza tafiła w domki odzinne za naszym bllokiem a potem w sam nasz blok i mi sie kable popaliły choć nie miałam nic włączone do prądu - może dlatego, że mieszkam w środku bloku i jako jedyna w ym śodku bloku mam neta - heh. U nas - jak to u nas, troche chorób ii problemów a troche - raczej mniej :( - radości i zabaw. W lipcu byliśmy ze Spajkiem i z prośkami w Opolu, wówczas było podejrzenie u młodego parwowirozy, no na szczęście skonczyło sie na zastrzyku z elektrolitów i na małej diecie ;), aaa no i na nifuuoksazydzie heh.
Siepień
niestety jedna z posiek odchodzi za TM i znowu weteynarze nie wiedzą czemu :angryy:
Spajki ma jeszcze kłopoty z małymi biegtunkami i nie ładnymi kupami ;/
Pusia - ma alegie ;/ dostawała zastrzyki i witaminy
wzesien
młody znowu nam "odupada" - teraz mamy kłopoty z pęchezem bo sie przeziębił, Spaki dostawał zastrzyki no i tabletki furaginum, zalecone zobienie badania moczyu - zalecili w sobote tą co teraz była, zrobimy prawfdopodobnie jutro.
Pusia przez jakiś czas nie miała alegii, potem znowu miała i znowu zastzyki, a teraz już nie ma, zdowieje :)

a o mnie nie pisze bo szkoda waszych oczu :roll:
Pozdawiam