DORRAG Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images24.fotosik.pl/3/043f68d0ce27e45e.jpg[/IMG][/URL] Oooooooooooo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='teqquila'] Madzia 16 to kto tu jest dzieckiem :evil_lol: [/quote] Oczywiście, że ja:grins: Tylko, że ja tą szesnastkę mam już od kilku lat:evil_lol::loveu: [quote name='Aga K'] DO PRZODUUUU :Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool: :sweetCyb: :sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2:[/quote] :multi: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Spajk jest śliczny:loveu: .....trzymam za egzaminki;)...poza tym nie rozumię nic więcej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]...poza tym nie rozumię nic więcej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] Alu oplułam monitor:evil_lol::evil_lol: Quote
Aga K Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='DORRAG'][URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images24.fotosik.pl/3/043f68d0ce27e45e.jpg[/IMG][/URL] Oooooooooooo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] dziękujemy i przesyłamy gorąąąące obślinione buziolki ;) [quote name='teqquila']Klaudia dzieki :) Aga gratki :)[/quote] dziękuje ;) [quote name='madzia i medor']Oczywiście, że ja:grins: Tylko, że ja tą szesnastkę mam już od kilku lat:evil_lol::loveu: :multi:[/quote] to taka jk ja od kiiilku lat ochodze ciągle osiemnastke [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Spajk jest śliczny:loveu: .....trzymam za egzaminki;)...poza tym nie rozumię nic więcej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] dzi ękuijem, kciuki sie przydadzą :) czego konkretnie nie rozumiesz ? :) [quote name='madzia i medor']Alu oplułam monitor:evil_lol::evil_lol:[/quote] :razz: Więc tak jestem wykończona, a przede mnaą ciężki tydzień zaliczania i wkuwania ;/ następny tydzien powinien być luźniejszy, ale nie mam pojęcia jak to będziie ;/ koło 10 lipcxa powinnam mieć już luzy ;) jak sieze wszstkim wyrobie :razz: Quote
Aga K Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 mam nadzieję :razz::razz::razz: Pozdrawiam Quote
diabelkowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 a co z komplecikiem z rogza ? :P fajne foty :)) Quote
Aga K Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 komplecik bęęędzie, bęęędzie tylko jesio sie troche zastanawiam czy plamy będą pasowały do pręgusiów :hmmmm::hmmmm::hmmmm: dziękujemy :buzi: Quote
Aga K Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 mówiłąm o tych plamkach ;) [URL]http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=1357[/URL] Pozdrawiam, dobranoc :buzi: Quote
diabelkowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 bedzie pasowac :P a co z tym niebibeskim kompletem ? Quote
Aga K Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 ty wiesz co :PP a narazie sonda ;) pozdrawiam Quote
Kitka20 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 No gdzie są foty:mad::mad: dawaj je dawaj ja już u siebie dałam teraz Twoja kolej:diabloti: Quote
Kitka20 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Haloooooooo gdzie jesteście?? gdzie są zdjęcia piesów:mad::mad: dawać mi je tutaj Quote
Aga K Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Kitka20']No gdzie są foty:mad::mad: dawaj je dawaj ja już u siebie dałam teraz Twoja kolej:diabloti:[/quote] zagineły w akcji ;> [quote name='bonita']Witaj boksiowo - Pusiowa rodzinko :)[/quote] witam, witam :multi::multi::multi: hejka :lol: [quote name='madzia i medor']Jak tam:razz::razz:[/quote] aaa..... az lepiej, az godzej ;) [quote name='teqquila']Witanko :) jak sesja??[/quote] niestety z kampanią wześniową :roll: [quote name='Kitka20']Haloooooooo gdzie jesteście?? gdzie są zdjęcia piesów:mad::mad: dawać mi je tutaj[/quote] heh, ty "małpo" :P nie poś mi siem tak o te fotki :P Nie wiem już któe wklejałam tu, a któe nie :( Mam takie baki, że szkoda gadać, a co gorsza to wALE NIE MAM OCHOTY TU ZAGLĄDAĆ, TU CZYTAĆ DOGO :( [quote name='bellatriks']hejo! :hand: Gdzie foty? :diabloti:[/quote] heka Bella :multi::multi::multi: jak wyżej :P - zagineły w akcji eeehhh pozdawiam :buzi: nie wiem kiedy tu teraz zajrze :( Quote
Aga K Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Witam Wszystkich baaadzo sedecznie. Wreszcie po 1,5 miesiąca mam internet, no niestety - buza tafiła w domki odzinne za naszym bllokiem a potem w sam nasz blok i mi sie kable popaliły choć nie miałam nic włączone do prądu - może dlatego, że mieszkam w środku bloku i jako jedyna w ym śodku bloku mam neta - heh. U nas - jak to u nas, troche chorób ii problemów a troche - raczej mniej :( - radości i zabaw. W lipcu byliśmy ze Spajkiem i z prośkami w Opolu, wówczas było podejrzenie u młodego parwowirozy, no na szczęście skonczyło sie na zastrzyku z elektrolitów i na małej diecie ;), aaa no i na nifuuoksazydzie heh. Siepień niestety jedna z posiek odchodzi za TM i znowu weteynarze nie wiedzą czemu :angryy: Spajki ma jeszcze kłopoty z małymi biegtunkami i nie ładnymi kupami ;/ Pusia - ma alegie ;/ dostawała zastrzyki i witaminy wzesien młody znowu nam "odupada" - teraz mamy kłopoty z pęchezem bo sie przeziębił, Spaki dostawał zastrzyki no i tabletki furaginum, zalecone zobienie badania moczyu - zalecili w sobote tą co teraz była, zrobimy prawfdopodobnie jutro. Pusia przez jakiś czas nie miała alegii, potem znowu miała i znowu zastzyki, a teraz już nie ma, zdowieje :) a o mnie nie pisze bo szkoda waszych oczu :roll: Pozdawiam Quote
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 witamy:multi: ojjj chorowitki:mad: wracac szybko do zdrowka i nie zasmucac pańci:mad: mizianka dla ekipy :loveu: Quote
Recommended Posts