Aga K Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: lubie czasem kogoś pomęczyć :D Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Aga K']:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: lubie czasem kogoś pomęczyć :D[/quote] mnie to nie przeszkadza:D Quote
Marta_Ares Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 prawa reka na mointorze, obiecuje (troche nie wygodnie mi sie pisze):evil_lol: Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 To się cieszę, że nie męczy Cie to ;) Marta, ale dałaś rade <dziękować> :D my powoli robimy nowe fotki eeeeeehhh tak mi tamtych szkoda :placz: Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Witamy w naszej jak narazie :cool3: skromnej galeryjce :buzi::buzi::buzi: ..... dzisiaj zdrówko bardzo źle, na gg mój opis wygląda mniej więcej tak "ja dziś nie myśle, więc prosze tłumaczyć mi, "jak krowie na granicy" Strasznie mie łeb boli, chodze osowiała i nie mam siły na nic, a Pusia caaaały dzień chrapie ;) Pozdrawiam Quote
bonita Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [B]Witaj Aga :)[/B] [IMG]http://img281.imageshack.us/img281/4489/dgm4dw.jpg[/IMG] [B]Wyszperałam fotkę Pusi- śliczna z niej dziewczyna:loveu:[/B] [B]Będę do Was wpadąła częściej :D[/B] [B]A kiedy będą nowe fotki?[/B] Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 bonitka eś mnie dobiła :( miały być w ten weekend, ale mi taki jeden ............... skasował ponad 700 ;( dziękuje w imieniu Pusi, która chrapie obok mnie :) Quote
tamiczek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dzieńdobry wieczorek! Pozdrawiamy imienniczkę :loveu: :loveu: :cool3: Quote
Aga K Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 aaaa .... pozdraaawiaaaamyy, pozdrawiaaaaamyy :cool3::cool3::cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
Samturia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 a hej ha tak wpadłam okazyjnie... nie wysłąłąś przypadkiem listy do Klubu Przyjac9iela Psa? :) Quote
Patikujek Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [B][COLOR=darkorange]Dzięki Aga za odwiedzinki u mnie, mnie dawno tu nie było:shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]a i przydałyby się nowe fotencje:D[/COLOR][/B] Quote
basia bonnie Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć! :loveu::loveu: Śliczna Pusia!! :loveu::loveu: Quote
haska_12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Cześć Aga :loveu: Aleeeeeee mnie tu dawno nie byłoooooooo :evil_lol: Quote
Aga K Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 witaaam !!! witaaam !! wsyskich :buzi: .... fotencje sie robią :):):) nareszcie. Mamy ich około 100 już :cool3: dzisiaj była powtórka sesyi zdjęciowej utraconych fot,. Nio, panna Pusia nie była w takim humorku, jak podczas tamtejj sesji, ale cosik mamy ;) Pozdrawiam :buzi: Quote
Marta_Ares Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 no to czkeamy na foteczki:multi: :multi: :multi: Quote
Aga K Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 może jeszcze z jakiś tydzień i się doczekacie :P ;) Quote
Paulina_mickey Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Aga K']może jeszcze z jakiś tydzień i się doczekacie :P ;)[/quote] to czekam na fotki:D:evil_lol: Quote
Aga K Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 mam nadzieje, że tym razem nie uciekną :placz::placz::placz::placz: zła jestem bo cholerny komp nie ma YSB tak to bym na bierząco wklejała eeeehhhh aha, i wiecie co ? może to głupie, ale nie mamy jeszcze żadnej nowej fotki na dworku - boje sie spóścić Pusi a poza tym boje sie samemu wynieść aparat, z kimś tozawsze raźniej. Nio ale szykują sie teraz nowe dłłuuuuugaaaaśne spacerki bo mamy wiosenke, Pusia musi sie rozruszać, a poza tym pańcia pogodziła sie z jedyną koleżanką - psiapsiółą z miasteczka, więc ? życie sie zaczyna !!!! :D:D:D:D ........................... i nauka też :( Pozdrawiam ;) Quote
Recommended Posts