Patikujek Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Wielkie dzięki, a jak jakiś odzew bedzie to znać zaraz daj!!! Quote
Patikujek Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 Oj kochany Dolarku wiem żę obiecałam że w najbliższych dniach pójdzemy na długi spacerek ale dzisiaj tak okropnie padało więc wolałam poczekać z długim spacerkiem na ładniejszą pogodę i liczę że taka w poniedziałek będzie!!! Quote
Patikujek Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 No i odbył się obiecany spacer i nawet udało mi się podczas niego pstryknąć zdjątko::lol: Quote
Mysia_ Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Dolar coś ostatnio posmutniał... :-( czyżby tracił nadzieje? :shake: Quote
Patikujek Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Ja już wróciłam po krótkiej nieobecności i mojego Dolarka podnosze na pierwszą stronkę!!!:lol: Nie waż się smutny chodzić piesiu!!!:mad: Quote
anula1959 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Pajkutku! Wystawię Dolara na allegro z Twoim tekstem po niewielkiej modyfikacji , np tak: Dolar to dość młody pies, ma około 2-3 lata i jest to wulkan energii. On nigdy się nie męczy, biega, szaleje i tapla się w błocie a już za chwilę biegnie z jakąś zdobyczą (najczęściej kijem lub plastikową butelką) . Nigdy nie można określić z której strony nadbiegnie. W schronisku przebywa prawie półtora roku i ma juz tego dość . Wydawało się na początku kiedy trafił do schroniska , że w mig znajdzie kochający domek , a tu nic……… W boksie nie ma miejsca na szaleńcze wyścigi z innymi psiakami. Dolar jest bardzo ugodowy, i nie w nim cienia agresji . Uwielbia ludzi, lubi dzieci i naprawdę niezrozumiały jest fakt, dlaczego nikt nie zwrócił do tej pory na niego uwagi. Dolar potrzebuje domu z miejscem do biegania i kochającymi właścicielami, byłby szczęśliwy w domku z ogrodem i dziećmi z którymi mógłby się bawić . Nie każmy mu siedzieć całe życie w małym ciasnym boksie gdzie z czasem zrobi się nerwowy bo wtedy straci szansę na dom. Jak na razie dla Dolara jedyną radością są spacery na łąkach. Pozwólmy mu się kochać i pokochajmy go a Dolar, jak na jego imię przystało, odpłaci nam za to w dwójnasób. Dajmy szansę Dolarkowi!!!!!! Tylko napisz na kogo podać namiary! Quote
anula1959 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Przydały by się też jeszcze jakieś ładne zdjątka. Quote
anula1959 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 A oto Dolarek na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=104644061 Trzymam kciuki za chłopaka!!!!:lol: Quote
Legion23 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Dolarowe ogłoszenie: http://legion23.republika.pl/psy/dolar.pdf (na kartce A4 mieszczą się dwa, jedno pod drugim - do rozcięcia) Quote
Mysia_ Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Ale Dolarek ma reklamę :cool3: Pati zdięcia :mad: (narazie najładniejsze zdięcie jest mojego autorstwa :eviltong: ) Quote
Patikujek Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Kiedys teraz w jakiś ładny dzień wezne dolarka zapne na smycz i wtedy mu jakieś fajne zdjątka popstrykam bo tak normalnie to on za szybko się rusza i nie idzie go złapać:evil_lol: Quote
Patikujek Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Postaram się jutro coś pstryknąć ale nic nie obiecuje bo nie wiem czyja jutro kolej na spcerki:lol: Quote
Recommended Posts