Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj kochany Dolarku wiem żę obiecałam że w najbliższych dniach pójdzemy na długi spacerek ale dzisiaj tak okropnie padało więc wolałam poczekać z długim spacerkiem na ładniejszą pogodę i liczę że taka w poniedziałek będzie!!!

• 2 weeks later...
Posted

Ja już wróciłam po krótkiej nieobecności i mojego Dolarka podnosze na pierwszą stronkę!!!:lol: Nie waż się smutny chodzić piesiu!!!:mad:

Posted

Pajkutku!
Wystawię Dolara na allegro z Twoim tekstem po niewielkiej modyfikacji , np tak:
Dolar to dość młody pies, ma około 2-3 lata i jest to wulkan energii. On nigdy się nie męczy, biega, szaleje i tapla się w błocie a już za chwilę biegnie z jakąś zdobyczą (najczęściej kijem lub plastikową butelką) . Nigdy nie można określić z której strony nadbiegnie.
W schronisku przebywa prawie półtora roku i ma juz tego dość . Wydawało się na początku kiedy trafił do schroniska , że w mig znajdzie kochający domek , a tu nic………
W boksie nie ma miejsca na szaleńcze wyścigi z innymi psiakami.
Dolar jest bardzo ugodowy, i nie w nim cienia agresji . Uwielbia ludzi, lubi dzieci i naprawdę niezrozumiały jest fakt, dlaczego nikt nie zwrócił do tej pory na niego uwagi. Dolar potrzebuje domu z miejscem do biegania i kochającymi właścicielami, byłby szczęśliwy w domku z ogrodem i dziećmi z którymi mógłby się bawić . Nie każmy mu siedzieć całe życie w małym ciasnym boksie gdzie z czasem zrobi się nerwowy bo wtedy straci szansę na dom.
Jak na razie dla Dolara jedyną radością są spacery na łąkach.

Pozwólmy mu się kochać i pokochajmy go a Dolar, jak na jego imię przystało, odpłaci nam za to w dwójnasób.
Dajmy szansę Dolarkowi!!!!!!
Tylko napisz na kogo podać namiary!

Posted

Kiedys teraz w jakiś ładny dzień wezne dolarka zapne na smycz i wtedy mu jakieś fajne zdjątka popstrykam bo tak normalnie to on za szybko się rusza i nie idzie go złapać:evil_lol: