Jump to content
Dogomania

Piekny, 5 letni dwa razy uniknal morbitalu, do trzech razy sztuak??:(

Recommended Posts

Posted

Zadzwonila wczoraj do mnie moja Pani weterynarz. Powiedziala,ze pewien pan przyprowadzil jej do uspienia 5 letniego psa w typie Onka. Nie klamal,ze chory,ze agresywny,powiedzial,ze musi psa oddac a Rex nie zasluzyl na azyl....Tylko,ze on na smierc tez niczym nie zasluzyl....Pani wetka nie zgodzila sie,ale z obawy,ze ktos inny sie zgodzi skontaktowala Pana ze mna. Juz raz Rex prawie stracil zycie...gdy zlapal Pana za reke.....nie bede wdawac sie w szczegoly,bo nie byl to powod,a ciezka choroba czlonka rodziny.
I tak dzis poznalam wspanialego psa z charakterem. Rex jest wychowany w bloku,ma wlasny pokoj i lozko. Aktualna ksiazeczka zdrowia. Niestety...zycie sie pokomplikowalo i musi znalesc nowy dom-SZYBKO!!
Najlepiej doswiadczony,bo Rex nie da sobie w kasze dmuchac , mimo,ze po 5 minutach juz bylismy przyjaciolmi. Wychowaly sie przy nim dzieci.

bardzo prosze o pomoc w ogloszeniach.

Do ogloszen:
[FONT=Times New Roman][FONT=MS Shell Dlg 2]Rex to piekny 5 letni pies. Dostojny, a zarazem wesoly, czujny,ale beztroski....Rex ma kochajaca rodzine, Rex ma lozko ze swoja ulubiona poduszka, ma dlugie spacery i duzo czulosci.....Rex TRACI WSZYSTKO. Los jest okrutny i tym razem ciezka choroba trafil w rodzine tego cudnego psa....Wlasciciel woli go uspic niz oddac do azylu, przepelnionego, gdzie psy walcza o jedzenie, o dominacje,gdzie nie ma swojego czlowieka. Ale Rex chce zyc, ma cale zycie przed soba....Dlatego szukamy mu domu na juz,jak najszybciej!! Rex jest wychowywany w bloku,grzeczny,ulozony, ma aktualna ksiazeczke zdrowia.....Nie pozwolmy mu tak szybko odejsc z tego swiata....[/FONT][/FONT]

namiary 507 058 628
[email protected]

robie pieknie siad:

dosc tych zdjec:

Posted

piękny REX ma ogłoszenia na:
morusek.pl :http://www.morusek.pl/ogloszenie/20113/Piekny-dostojny-wesoly---REX--w-typie-Owczarka-Niemieckiego/

gumtree.pl : http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Piekny-dostojny-wesoly-REX-w-typie-Owczarka-Niemieckiego-W0QQAdIdZ202104261

pierwszy raz robiłam ogłoszenia, więc jakby coś było nie tak, to poprawię :oops:

teraz widzę, że się za długo guzdrałam z gumtree i już wstawione, mogą tam zostać 2, czy trzeba usunąć?

Posted

FREJKA:loveu::loveu::loveu:bardzo dziekuje.kurcze nie wiem jka z to tym gumtree.....

Asior bede bardzo wdzieczna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

i agamika :loveu::loveu::loveu::loveu:ktora juz tez dziala z ogloszeniami:)

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

paoiii napisał(a):
na żadne z ogłoszeń zero odzewu niestety.. :( moze jakies nowe zdjęcia to się poodświeża ogłoszenia??

Postaram sie,ale w najblizszym czasie po prostu nie mam kiedy ich porobic.

• 5 months later...
Posted

DoPi napisał(a):
przepraszam, a co się dzieje z Rexem ?? bo tu cos nic nie słychać??

To jest dobre pytanie...nie mialam dawno wiesci. Ale zmotywowalas mnie i wlasnie probowalam sie dodzwonic tylko abonent niedostepny....Bede probowala sie skontaktowac.

• 1 month later...