Mysia_ Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jak cos to Frejko wczoraj był kastrowany.... Polecam go ludziom, ale ludzi przychodzi strasznie mało, więc i szansa na to, że ktoś zabierze akurat jego jest nieduża :-( Quote
Asia_Klero Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Ta strasznie mi go żal:( Jeszcze teraz taka pogoda do schroniska ciezko, dzisiaj i jutro mój tata robi urodziny wiec mogę się nie wyrwać a do tego dalej problem ze smyczkami i obrózkami,a jak te ,,moje"psiaki mnie widza to aż mi serce pęka że nie mogę ich wziać:( Quote
Asia_Klero Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Miałam 2telefony w sprawie Frejko. Dzisiaj państwo z Zabrza mają po niego przyjechac mam nadzieje, ze beda!:) Quote
Mysia_ Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Z tego co się orientuje to został wypatrzony na Allegro :) super, oby to był domek już na zawsze :) Quote
Asia_Klero Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Tak dzwoniła do mnie kobitka i tak jak pisze mysia to chyba za sprawa allegro:) Quote
Mysia_ Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 no w sumie wymieniała, które psiaki widziała na allegro :) strasznie się cieszę, że Frejko ma dom... Naprawde mu sie należało! :) Quote
Sabina02 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Hurrraaa, Frejko w domku!!! Powodzenia kochany!!! Powiem wam szczerze, ze Frejko mial tylko zwykle Allegro i niezbyt łapiący za serce tytuł aukcji (bo cienka w tym jestem :oops:) i przez to mial malo wejsc i zero obserwatorow. Ale tak to wlasnie bywa... wystarczy zeby psiaka wypatrzyla ta jedna jedyna osoba i juz nie trzeba jakiejs wielkiej ilosci wejsc ani obserwatorow. Quote
Asia_Klero Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Własciwie dwie osoby..Dzwonila do mnie jeszcze jedna kobitka o niego;) Quote
Sabina02 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 [quote name='Asia_Klero']Własciwie dwie osoby..Dzwonila do mnie jeszcze jedna kobitka o niego;) [FONT=Arial]Ł[/FONT]oł, to jeszcze lepiej!!! :lol: Widzialam, ze pisalas o dwoch telefonach, ale myslalam ze to od tej samej osoby. :razz: Quote
Bjuta Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Widzisz Frejko jak szybko poszło!!! Szczęściarz z Ciebie! Quote
Sabina02 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Sabina02']Sliczna psina! :loveu: Sadze ze szybko znajdzie nowy dom. Czy Frejko ma Allegro? A nie mowilam??? :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Ach Sabinko za to cię kochamy-oby więcej takich wróżb!:) Quote
Recommended Posts