Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

domek koło Krakowa czeka, pisze i ciągle ma nadzieję. Myślę, że w końcu coś sie dowiem.
Drugi domek jest na końcu świata i jeszcze trudniej kogos tam wysłać.
A Lara bawi sie ze szczeniakami i z kazdym dniem jest fajniejsza.

Posted

żeby nie było że żarcie się wala - Lara w czasie kiedy byłam zajęta z drugiej strony domu, wyniosła z boksu Marsika garnki z wodą i ją wylała, a miskię z jedzeniem zaniosła do swojego boksu i wysypała przed wejściem.
Wylewnie wody to jej zwyczaj. Postawiłam jej wielgachny gar, żeby go nie mogła udźwignąć, a ona i tak sobie radzi.

Posted

[quote name='anett']Luka czekam cały czas na odzew w sprawie kogoś kto mógłby podjechać na wizytę ale ta Mszana to tak bardziej [B]koło[/B] niż Kraków;)[/QUOTE]

No raczej "koło", ale ja czekam, że bu_bu sie odezwie. Ona miała tam zawozić swojego psa i miała to być jednocześnie wizyta przedadopcyjna niestety milczy. Nie odpowiada na Pw .

Posted

dostałam maila - Mszana nie aktualna. Pani adoptowała psa z Bielska Białej i stwierdziła, że jednak nie podoła z dwoma psami. Jestem zadowolona, że jednak nie zdecydowałam się na wiezienie psa "w ciemno".

Posted

i co dalej bedzie z Larą? Ciekawe czy drugi domek zostanie czy też się zniechęci. Swoją drogą, skóra cierpnie jak sie pomyśli, co by było gdyby Lara pojechała do domku, a domek doszedłby do wniosku, że jednak sobie nie radzi z wyzwaniem.