Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tora&Faro']No ładnie....ale cisza u Misia....:shake:

Pokazuj się Wisienko!!!!!!!![/QUOTE]
A właśnie szukałam go w subskrypcjach, zamiast z podpisu wejść, dobrze, że podniosłaś ;) Wisience chociaż chłodniej.
Polowałam na Metro ale z Amigo, onką od Beki i tym moim onkiem, z Misiem może jutro.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']A właśnie szukałam go w subskrypcjach, zamiast z podpisu wejść, dobrze, że podniosłaś ;) Wisience chociaż chłodniej.
Polowałam na Metro ale z Amigo, onką od Beki i tym moim onkiem, z Misiem może jutro.[/QUOTE]

Ja dzisiaj nie dałam rady:(...poluję prawie codziennie z "Wydrą";) i Gris ale coś szczęście mnie opuściło ostatnio...

Posted

[quote name='mysza 1']Gosia, dzięki za bazarki :loveu:

Wiśnia jest tak uroczą ciapą, Chciałabym, żeby trafił do znajomego domu właśnie, [/QUOTE]

Taak, najlepiej baaardzo znajomego;)
Nie znam psa bardziej urokliwego niz Misio

Posted

[quote name='Tora&Faro']Zajrzałam na pierwszą...finanse Misia-porażka :shake: a za moment kolejne wydatki...[/QUOTE]
Niestety a moje bazarki słabo idą. Zrobię jeszcze raz przecenione o połowę potem ;)

Posted

Mysza, jakiś czas temu wystawialaś taką brązową torebkę. masz ją jeszcze?

u nas cały dzień leje. myślałam,że Wiśnia nie będzie chciał wyjść, jak kiedyś, a on dziś latał jak nawiedzony i do lasu na spacerek nawet dał się wyciągnąć (większość psów odmówiła)

Posted

[quote name='ronja']Mysza, jakiś czas temu wystawialaś taką brązową torebkę. masz ją jeszcze?

u nas cały dzień leje. myślałam,że Wiśnia nie będzie chciał wyjść, jak kiedyś, a on dziś latał jak nawiedzony i do lasu na spacerek nawet dał się wyciągnąć (większość psów odmówiła)[/QUOTE]
Chyba nawet ją teraz wystawiam a może nie, zaraz zobaczę, generalnie mam na pewno.

Cieszy go ochłodzenie:loveu: , takiemu wielkiemu w upały to ciężko było.
Jak trafi się dzień bez deszczu to chętnie bym do Was wpadła. Ale w deszcz dziękuję ;)

Posted

[quote name='ronja']niestety nie widzę zdjęcia:(
wyślesz mi mailem?

zapraszamy w odwiedziny do Wiśni i Emi:)

a Maję widziałam:loveu:[/QUOTE]
Zaraz Ci wyślę. Dzięki, odezwę się to się umówimy jak deszcz zmaleje.

Posted

[quote name='mysza 1']Zaraz Ci wyślę. Dzięki, odezwę się to się umówimy jak deszcz zmaleje.[/QUOTE]
dzięki
przyjedź, kiedy Ci pasuje. ja w czwartek jadę na zakupy na kilka godzin, a tak to jestem cały czas

Posted

[quote name='Tora&Faro']Widziałam z samego rana:)[/QUOTE]
Dzisiaj ponowię próbę z naszymi ;)

Chciałabym potwierdzić, że wpłynęła wpłata od 3x za farbki i 217 zł od Tory&Faro:loveu:. 217 dzielę na pół i dopisuję też do Emi. Bardzo dziękuję:loveu:

Posted

Mysza,zobacz jaką mam fajną młodziutką mini oneczkę (do kolana)
[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-07/3ad7d344.jpg[/IMG]

trochę przypomina Maję - ten sam typ
[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-07/9e35612a.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Tora&Faro']Jaka niunia fajna:loveu:....Marta skąd ją masz? zdradź coś więcej....:)[/QUOTE]
to podopieczna Evelin - młodziutka, wesoła, zdrowa, przyjacielska, grzeczna. do tego wersja mini - do bloku;) sięga do kolana
tu jej wątek
[url]http://www.dogomania.pl/threads/189864-Fajna-m%C5%82odziutka-onkowata-Dianka-zd%C4%85zy%C5%82a-ju%C5%BC-pozna%C4%87-porzucenie[/url]...