Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Czarodziejka']Dziękujemy. Grubas dzisiaj wywalczył dodatkową kość biorąc na klatę animozje Rafiego. Nic, że on łapy nie ma. Gnata też może nie mieć i przeżyje ;)[/QUOTE]

Niedługo grubasowi sie skonczy Eldorado, jak nie nazbieramy na czynsz.:roll:

Posted

Wczoraj dzwoniła do mnie w sprawie Carmisi Pani Najsztub- myślę, ze to "ta" Pani Najsztub. Chciała ją zaadoptować, ale jak się dowiedziała, ze Carmi jest w Hoteliku to się wycofała. Powiedziała, ze myślała, ze Carmi przebywa w schronisku w koszmarnych warunkach i dlatewgo chciała ją wziąć. Sama ma kilkanaście psów.

Posted

[quote name='bela51']I tak nie wiem o kogo chodzi. Rozjasnij mi w głowie na pw.[/QUOTE]

myślę, ze to była żona Piotra Najsztuba-dziennikarza. Kazała mi sobie zapisać swoj numer jakbym miała podbramkową sytuację z jakimś psem

Posted

[quote name='Zofija']myślę, ze to była żona Piotra Najsztuba-dziennikarza. Kazała mi sobie zapisać swoj numer jakbym miała podbramkową sytuację z jakimś psem[/QUOTE]

Aaaaaaa! Nie przypuszczałam, ze to o nich chodzi.:crazyeye:

Posted

[quote name='bela51']Aaaaaaa! Nie przypuszczałam, ze to o nich chodzi.:crazyeye:[/QUOTE]

No też się zdziwiłam. Mam zamiar do niej zadzwonić bo mam pomysł jak moze mi pomóc:). Oczywiście jak się zgodzi:)

Posted

Podnosze nasza sunieczke. Jeden z anonimowych wspieraczy Carmen obiecał wplate w poniedziałek. Jesli wpłaci, to chwilowo kryzys zostanie zazegnany.
Ale to takie dzialanie dorażne. Dobrze byłoby gdyby ktos kochający psy przygarnał nasza Carmisie.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Zofijo, Carmen nie jest w hoteliku, jest w psim hospicjum.[/QUOTE]

dobrzez, dobrze:) Chodziło o to, ze ma zabezpieczony tłusty tyłeczek:)

Posted

Katarzyna09 wysłała mi kabelki i inne cuda do mojego telefonu, w którym są zdjęcia, więc wkrótce zacznę wstawiać. Carmisia ostatnio znów dostała pazura i już podgryza piękną Paris oraz co niektórych chłopaków. Doopsko faktycznie krągłe, ale jest bardzo ruchliwa, więc wygląda zgrabie.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Katarzyna09 wysłała mi kabelki i inne cuda do mojego telefonu, w którym są zdjęcia, więc wkrótce zacznę wstawiać. Carmisia ostatnio znów dostała pazura i już podgryza piękną Paris oraz co niektórych chłopaków. Doopsko faktycznie krągłe, ale jest bardzo ruchliwa, więc wygląda zgrabie.[/QUOTE]

w takim razie czekamy na zdjęcia:) Ciumki dla Carmi

Posted

Zadzwoniła do mnie starszy Pan. Chce adoptować Carmen. Jest z Mysłowic. Ma dwa psy. Ogromny ogród. Carmi mieszkałaby w budzie lub garażu.
Zgadza się na wizytę. Czy ktoś wie kto jest z Mysłowic?
Aha, pytał, czy Carmen jest wysterylizowana bo on ma dwa pieski, więc musi być. Jest? Kurcze, nie pamiętam.

Posted

[quote name='bela51']Wpłynela dzisiaj deklaracja od Lazy - 20 zł Bardzo dziekujemy.:loveu:
Zaplacilam Carmisi czynsz i jestesmy niestety na minusie.:-([/QUOTE]

Jak na minusie????
Mówiłam Ci belu, ze jak będzie brakować, to, zebyś mi napisała

Posted

[quote name='bela51']Czekam na te obiecana wplate od anonimowego darczyncy. Na razie zalozyłam ze swoich pieniedzy.[/QUOTE]

aha, dobrze. Jakby nie dotarła to do mnie napisz-tak jak się umówiłyśmy, weźmiemy z piniędzy od Daszki

Posted

[quote name='Zofija']Zadzwoniła do mnie starszy Pan. Chce adoptować Carmen. Jest z Mysłowic. Ma dwa psy. Ogromny ogród. Carmi mieszkałaby w budzie lub garażu.
Zgadza się na wizytę. Czy ktoś wie kto jest z Mysłowic?
Aha, pytał, czy Carmen jest wysterylizowana bo on ma dwa pieski, więc musi być. Jest? Kurcze, nie pamiętam.[/QUOTE]
Do Myslowic moge ja pojechac, albo pojedzie Julia, bo ostatnio rwała sie na wizyty p/a