Czarodziejka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Carmisia żyje sobie powolutku, kochana staruszeczka :) Dziękujemy za pamięć. Quote
bela51 Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Wplyneły dzisiaj wplaty dla Carmisi od Lazy - 30 zł dodatkowe wsparcie, oraz od Zofiji - 15 zl - deklaracja. Bardzo, bardzo dziekujemy ! Quote
Czarodziejka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dziękujemy. Grubas dzisiaj wywalczył dodatkową kość biorąc na klatę animozje Rafiego. Nic, że on łapy nie ma. Gnata też może nie mieć i przeżyje ;) Quote
bela51 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Wpłynelo 40 zl od kakaicezar ! Wielkie dzieki ! Quote
bela51 Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='Czarodziejka']Dziękujemy. Grubas dzisiaj wywalczył dodatkową kość biorąc na klatę animozje Rafiego. Nic, że on łapy nie ma. Gnata też może nie mieć i przeżyje ;)[/QUOTE] Niedługo grubasowi sie skonczy Eldorado, jak nie nazbieramy na czynsz.:roll: Quote
Czarodziejka Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Pójdzie na dietę, ale nie wiem, czy ją zniesie ;) Quote
Zofija Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Wczoraj dzwoniła do mnie w sprawie Carmisi Pani Najsztub- myślę, ze to "ta" Pani Najsztub. Chciała ją zaadoptować, ale jak się dowiedziała, ze Carmi jest w Hoteliku to się wycofała. Powiedziała, ze myślała, ze Carmi przebywa w schronisku w koszmarnych warunkach i dlatewgo chciała ją wziąć. Sama ma kilkanaście psów. Quote
bela51 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 I tak nie wiem o kogo chodzi. Rozjasnij mi w głowie na pw. Quote
Zofija Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='bela51']I tak nie wiem o kogo chodzi. Rozjasnij mi w głowie na pw.[/QUOTE] myślę, ze to była żona Piotra Najsztuba-dziennikarza. Kazała mi sobie zapisać swoj numer jakbym miała podbramkową sytuację z jakimś psem Quote
bela51 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Zofija']myślę, ze to była żona Piotra Najsztuba-dziennikarza. Kazała mi sobie zapisać swoj numer jakbym miała podbramkową sytuację z jakimś psem[/QUOTE] Aaaaaaa! Nie przypuszczałam, ze to o nich chodzi.:crazyeye: Quote
Zofija Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='bela51']Aaaaaaa! Nie przypuszczałam, ze to o nich chodzi.:crazyeye:[/QUOTE] No też się zdziwiłam. Mam zamiar do niej zadzwonić bo mam pomysł jak moze mi pomóc:). Oczywiście jak się zgodzi:) Quote
Czarodziejka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Zofijo, Carmen nie jest w hoteliku, jest w psim hospicjum. Quote
bela51 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Podnosze nasza sunieczke. Jeden z anonimowych wspieraczy Carmen obiecał wplate w poniedziałek. Jesli wpłaci, to chwilowo kryzys zostanie zazegnany. Ale to takie dzialanie dorażne. Dobrze byłoby gdyby ktos kochający psy przygarnał nasza Carmisie. Quote
Zofija Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='Czarodziejka']Zofijo, Carmen nie jest w hoteliku, jest w psim hospicjum.[/QUOTE] dobrzez, dobrze:) Chodziło o to, ze ma zabezpieczony tłusty tyłeczek:) Quote
Czarodziejka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Katarzyna09 wysłała mi kabelki i inne cuda do mojego telefonu, w którym są zdjęcia, więc wkrótce zacznę wstawiać. Carmisia ostatnio znów dostała pazura i już podgryza piękną Paris oraz co niektórych chłopaków. Doopsko faktycznie krągłe, ale jest bardzo ruchliwa, więc wygląda zgrabie. Quote
Zofija Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='Czarodziejka']Katarzyna09 wysłała mi kabelki i inne cuda do mojego telefonu, w którym są zdjęcia, więc wkrótce zacznę wstawiać. Carmisia ostatnio znów dostała pazura i już podgryza piękną Paris oraz co niektórych chłopaków. Doopsko faktycznie krągłe, ale jest bardzo ruchliwa, więc wygląda zgrabie.[/QUOTE] w takim razie czekamy na zdjęcia:) Ciumki dla Carmi Quote
bela51 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Wpłynela dzisiaj deklaracja od Lazy - 20 zł Bardzo dziekujemy.:loveu: Zaplacilam Carmisi czynsz i jestesmy niestety na minusie.:-( Quote
Zofija Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zadzwoniła do mnie starszy Pan. Chce adoptować Carmen. Jest z Mysłowic. Ma dwa psy. Ogromny ogród. Carmi mieszkałaby w budzie lub garażu. Zgadza się na wizytę. Czy ktoś wie kto jest z Mysłowic? Aha, pytał, czy Carmen jest wysterylizowana bo on ma dwa pieski, więc musi być. Jest? Kurcze, nie pamiętam. Quote
Zofija Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='bela51']Wpłynela dzisiaj deklaracja od Lazy - 20 zł Bardzo dziekujemy.:loveu: Zaplacilam Carmisi czynsz i jestesmy niestety na minusie.:-([/QUOTE] Jak na minusie???? Mówiłam Ci belu, ze jak będzie brakować, to, zebyś mi napisała Quote
bela51 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Czekam na te obiecana wplate od anonimowego darczyncy. Na razie zalozyłam ze swoich pieniedzy. Quote
Zofija Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='bela51']Czekam na te obiecana wplate od anonimowego darczyncy. Na razie zalozyłam ze swoich pieniedzy.[/QUOTE] aha, dobrze. Jakby nie dotarła to do mnie napisz-tak jak się umówiłyśmy, weźmiemy z piniędzy od Daszki Quote
bela51 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='Zofija']Zadzwoniła do mnie starszy Pan. Chce adoptować Carmen. Jest z Mysłowic. Ma dwa psy. Ogromny ogród. Carmi mieszkałaby w budzie lub garażu. Zgadza się na wizytę. Czy ktoś wie kto jest z Mysłowic? Aha, pytał, czy Carmen jest wysterylizowana bo on ma dwa pieski, więc musi być. Jest? Kurcze, nie pamiętam.[/QUOTE] Do Myslowic moge ja pojechac, albo pojedzie Julia, bo ostatnio rwała sie na wizyty p/a Quote
bela51 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Carmen nie jest wysterylizowana. Quote
Recommended Posts