Bjuta Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua][FONT="]BORGO to dość duży, nieco starszy psiak. [/FONT][/FONT] [FONT=Book Antiqua]W schronisku na dom czeka już od kilku lat. [/FONT] [FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua][FONT="] [/FONT][/FONT] [FONT=Book Antiqua]To kochany chłopak, który uwielbia aportować! [/FONT] [FONT=Book Antiqua][FONT="]Jest też wielkim łasuchem... [/FONT][/FONT] [FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua][FONT="]Bez problemu dogaduje się z innymi psami, które zazwyczaj go tolerują. [/FONT][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Jeśli ktoś go pokocha i podaruje dom na pewno zyska wspaniałego, wiernego przyjaciela. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Borgo jest cały rudy i krótkowłosy, ma uroczo załamane uszka.. Zbiór wszystkich zdjęć: http://bjuta.fotosik.pl/albumy/761074.html [/FONT] [FONT=Book Antiqua][FONT="]Kontakt z Gosią (pracownikiem schroniska)[/FONT][/FONT] [FONT=Book Antiqua][FONT="]e-mail: [/FONT][FONT="][email protected][/FONT][FONT="] tel.: 692-581-343[/FONT][/FONT] [FONT=Book Antiqua][FONT="]Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt "Psitulmnie" [/FONT][/FONT] [FONT=Book Antiqua]ul. Bytomska 133, Zabrze-Biskupice [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Biuro otwarte: [/FONT] [FONT=Book Antiqua]poniedziałek- piątek 10.00 - 17.00[/FONT] [FONT=Book Antiqua] sobota, niedziela, święta 10.00 - 15.00 [/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua][FONT="] [/FONT][/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua] [/FONT] Quote
Bjuta Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 zakładam wątek dla tego niebywale sympatycznego psa. Nie wiem o co prosić. O ogłoszenia? Na pewno! O DT? Bardzo potrzebny, ale skąd go wytrzasnąć? [FONT=Book Antiqua][/FONT] Zanim się na wątku pojawi Mysia wkleję jej post z wątku ogólnego: Mysia_ napisał(a): Borguś mój kochany.... Codziennie go dokarmiamy i w końcu trochę przytył, a już tak się martwiłam :-( jednak to jeden z psiaków stojących w kolejce do pilnego wyciągnięcia ze schroniska... a tyle ich jeszcze jest :-( Ciotki... Dół straszny, tyle tych psiaków mamy, ze płakać się chce, brakuje mi pomysłów, bo psiaki są już po prostu wszędzie... nawet przywiązane na dworze między pawilonami! :-( Do tego coraz częściej zdarzają się pogryzienia. Quote
Bjuta Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Borog ma mnóstwo wspaniałych starych zdjęć. Postaram się je sukcesywnie pododawać. Quote
Mysia_ Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 cichutko tutaj :-( jak kiedyś wygospodaruję trochę więcej czasu to może uda mi się wątek porozsyłać.... Quote
Mysia_ Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 to prawda :-( ale tak bardzo chciało by się pomóc wszystkim.... Quote
Piromanka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Następny.... Tak bardzo chciałabym pomóc tym najstarszym najbardziej potrzebującym. Co mogę zrobić.....? Do domu wszystkich nie zabiorę, mogę pooglaszać jedynie. Quote
Bjuta Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Priomanko - Ty dla psów robisz tyle ile Herkules!!! Te stosy ogłoszeń to są naprawdę realne szanse. Quote
Mysia_ Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Było by wspaniale, ogłoszenia bardzo się przydadzą :) Quote
Piromanka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Jasne, że się przydadzą. Choć ostatnio bardzo słabo idą adopcje z internetu.... :-( Quote
Mysia_ Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Piromanka napisał(a):Jasne, że się przydadzą. Choć ostatnio bardzo słabo idą adopcje z internetu.... :-( u nas w schronisku to ostatnio jedyne adopcje to te przez internet... mało kiedy ludzie przychodzą od tak po prostu po psiaka....:-( Quote
Bjuta Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Borgo, masz obserwatora na allegro. To miłe! Quote
Piromanka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 To bardzo miłe. Oby tylko zadzwonił i okazał się TYM DOMEM dla Borgo. Quote
Piromanka Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Mysia_ napisał(a):niestety nikt nie dzwonił :-( A skończyło się już Allegro? Quote
Bjuta Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Borogo ciut lepiej wygląda na fotach niż w rzeczywistości. To już staruszek tak "na żywca..." Oby się mu udało! Quote
Mysia_ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Borgo to rzeczywiście staruszek, ale tak bardzo jeszcze chce biegać, czasem przecenia swoje możliwości :-( Quote
Piromanka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Może i staruszek, ale bardzo chce mieć swój dom. Do końca... Quote
Mysia_ Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 jest cudownym i wiernym psiakiem... Kocha spacery, jedzonko... i aportowanie, chociaż czasem już nie daje rady.... Quote
Recommended Posts