Tia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Natussiaa napisał(a):dzisiaj jej porobię ogłoszenia ;) Ona taka kochana, wiec dobrze, że się za to weźmiesz...Kochana jesteś:) może akurat ktoś wypatrzy tą księżniczkę i da jej kochający domek! Quote
Natussiaa Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 potrzebuje tylko tekstu do ogłoszeń.. i jaki numer kontaktowy podawac? ;) Quote
Wala2006 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Hop na pierwszą! Pola gdzie twój domek?? Nie możesz tyle w schronie siedzieć! Quote
Angel Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 nikt tu juz nie zagląda ? trzeba rozgłośnić watek!! Polunia już tyle czeka :( Quote
Czarodziejka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jeżeli znajdzie sponsorów, to może przyjechać do mnie na tymczas. Jest nieduża, więc koszt jej pobytu wyniósłby 300zł na miesiąc. Quote
Tola^^ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 To by było super żeby pojechała do Ciebie czarodziejko na DT ! :) Więc będziemy szukać deklaracji :D Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Czarodziejka napisał(a):Jeżeli znajdzie sponsorów, to może przyjechać do mnie na tymczas. Jest nieduża, więc koszt jej pobytu wyniósłby 300zł na miesiąc. No i znalazł się DT, ale z kasą kiepsko:( Mam nadzieję że uda się uzbierać tyle deklaracji. Quote
Natussiaa Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Zmieniam tytuł ;) Kto się zajmie zbieraniem deklaracji itp.? Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ja nie mam konta! Kto może użyczyć konto dla Poli? Ma szansę na lepsze życie. A gdzie będzie u Ciebie Czarodziejka jakie będzie miała warunki? Czy będzie w domu? Quote
Angel Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ZAPRASZAM NA WĄTEK NEGRY: http://www.dogomania.pl/threads/186805-NEGRA-mała-suczka-chce-wkońcu-znaleźć-DS!-Czynajdzie-sie-ktoś-kto-ją-pokocha Quote
Natussiaa Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 W takim razie kto si zajmie deklaracjami?:roll: Quote
Czarodziejka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Tia']Ja nie mam konta! Kto może użyczyć konto dla Poli? Ma szansę na lepsze życie. A gdzie będzie u Ciebie Czarodziejka jakie będzie miała warunki? Czy będzie w domu? Będzie miała swoją budę, lub w kojcu z Gromem, ale będzie wypuszczana. Zazwyczaj mam psy hospicyjne: stare, chore, wypaczone lub beznadziejnie brzydkie. Teraz jest tylko Grom i stary Kuba - nibyonek. Warunki będzie miała dobre. Ja mam miejsce tylko dla kilku psów, więc nie ma tłoku, ścisku i wszystkie psy są traktowane z wielkim uczuciem. Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Tylko że Pola przeskakuje płoty i wyskakuje z boksów, więc trzeba na nią bardzo uważać. Natussiaa napisał(a):W takim razie kto si zajmie deklaracjami?:roll: A ty natussiaa nie możesz użyczyć swojego konta? Quote
Czarodziejka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 W takim razie kojec. Mam kojec do zadań specjalnych. Niewielki, bo z myślą o wyprowadzaniu psów, ale fundament na 50 cm. Na górze specjalna belka zabezpieczająca przed wyskokiem, co prawda Grom ją napoczął, ale już mu przeszło i mam nadzieję, że tak pozostanie. Quote
Czarodziejka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Pola będzie mogła u mnie zostać bez problemu tak długo, jak trzeba, ale nie można przestać szukać stałego domku. Quote
Recommended Posts