Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beatkaa']No tak, to na pewno :) To jest psi ideał,Beatkaa sie w nim zakochała:loveu:[/QUOTE]

:evil_lol:

moze jabyś go zabrała do domu, to domownicy nie zorientowali by sie, że to inny pies? :evil_lol: tylko uważaj, żeby nie spotkali Boska i Maksa jednocześnie w jednym miejscu :eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']:evil_lol:

moze jabyś go zabrała do domu, to domownicy nie zorientowali by sie, że to inny pies? :evil_lol: tylko uważaj, żeby nie spotkali Boska i Maksa jednocześnie w jednym miejscu :eviltong:[/QUOTE]

No Maksiu trochę mniejszy,ale poza tym różnicy żadnej... :cool3:myślę,że póki by się nie spotkali razem to byłoby ok:evil_lol::evil_lol:

Posted

jak by juz do tego doszło to mogłabyś udawac, że nie masz pojęcia skąd ten pies się wziął w Waszym domu, że to pewnie jakiś domownik go przez przypadek przyprowadził myląc z Boskiem :evil_lol: a potem zrobić histerię, że szkoda do schroniska oddawać :eviltong:
i spisek gotowy :diabloti::lol:

Posted

[quote name='Mysia_']jak by juz do tego doszło to mogłabyś udawac, że nie masz pojęcia skąd ten pies się wziął w Waszym domu, że to pewnie jakiś domownik go przez przypadek przyprowadził myląc z Boskiem :evil_lol: a potem zrobić histerię, że szkoda do schroniska oddawać :eviltong:
i spisek gotowy :diabloti::lol:[/QUOTE]

A później mama wejdzie na dogomanie i.... wszystkiego się dowie:evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dziś reklamowałam Maksa, takiemu panu, któremu odszedł labrador, chciał coś mniejszego i spokojniejszego. Wybrałam 5 psów, ale najbardziej reklamowałam Maxa.

Posted

[quote name='Bjuta']Dziś reklamowałam Maksa, takiemu panu, któremu odszedł labrador, chciał coś mniejszego i spokojniejszego. Wybrałam 5 psów, ale najbardziej reklamowałam Maxa.[/QUOTE]

I jak myślisz,będzie coś z tego? :)