Mysia_ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 zgadzam się :cool3: wtedy pod M1 zrobił prawdziwą foruorę :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 No tak, to na pewno :) To jest psi ideał,Beatkaa sie w nim zakochała:loveu: Quote
Mysia_ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Beatkaa']No tak, to na pewno :) To jest psi ideał,Beatkaa sie w nim zakochała:loveu:[/QUOTE] :evil_lol: moze jabyś go zabrała do domu, to domownicy nie zorientowali by sie, że to inny pies? :evil_lol: tylko uważaj, żeby nie spotkali Boska i Maksa jednocześnie w jednym miejscu :eviltong: Quote
Beatkaa Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Mysia_']:evil_lol: moze jabyś go zabrała do domu, to domownicy nie zorientowali by sie, że to inny pies? :evil_lol: tylko uważaj, żeby nie spotkali Boska i Maksa jednocześnie w jednym miejscu :eviltong:[/QUOTE] No Maksiu trochę mniejszy,ale poza tym różnicy żadnej... :cool3:myślę,że póki by się nie spotkali razem to byłoby ok:evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 jak by juz do tego doszło to mogłabyś udawac, że nie masz pojęcia skąd ten pies się wziął w Waszym domu, że to pewnie jakiś domownik go przez przypadek przyprowadził myląc z Boskiem :evil_lol: a potem zrobić histerię, że szkoda do schroniska oddawać :eviltong: i spisek gotowy :diabloti::lol: Quote
Beatkaa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='Mysia_']jak by juz do tego doszło to mogłabyś udawac, że nie masz pojęcia skąd ten pies się wziął w Waszym domu, że to pewnie jakiś domownik go przez przypadek przyprowadził myląc z Boskiem :evil_lol: a potem zrobić histerię, że szkoda do schroniska oddawać :eviltong: i spisek gotowy :diabloti::lol:[/QUOTE] A później mama wejdzie na dogomanie i.... wszystkiego się dowie:evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Beatkaa napisał(a):A później mama wejdzie na dogomanie i.... wszystkiego się dowie:evil_lol::evil_lol: wiesz zawsze jest opcja "edit" :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Mysia_ napisał(a):wiesz zawsze jest opcja "edit" :evil_lol: też racja :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Beatkaa napisał(a):też racja :evil_lol: no to spisek roku juz prawie gotowy :evil_lol::diabloti: Quote
Beatkaa Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Mysia_ napisał(a):no to spisek roku juz prawie gotowy :evil_lol::diabloti: Pewnie :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 o chyba, że znajdzie sie wcześniej jakiś domek dla Maksia to wtedy nie będziemy tego spisku wprowadzać w życie :eviltong: Tylko skąd by tu ten domek wziąć... Quote
Beatkaa Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Fajnie by było gdyby się znalazł...nie rozumiem czemu ludzie go nie chcą?! On jest boski :loveu: [ tak jak Bosek :evil_lol:] Quote
Mysia_ Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Bjuta napisał(a):To co, wyróżniamy mu allegro? ja jestem za ;) Quote
Mysia_ Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 musi się udać :loveu: chociaż Maksiu na żywo robi zdecydowanie większe wrażenie niz na zdjęciach ;) Quote
Mysia_ Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 nikt nie chce takich suuuuperowych psiaków? :-( Quote
Beatkaa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Tęsknie już za nimi wszystkimi :( Ile Rudy może mieć lat? Quote
Bjuta Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Dziś reklamowałam Maksa, takiemu panu, któremu odszedł labrador, chciał coś mniejszego i spokojniejszego. Wybrałam 5 psów, ale najbardziej reklamowałam Maxa. Quote
Beatkaa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Bjuta']Dziś reklamowałam Maksa, takiemu panu, któremu odszedł labrador, chciał coś mniejszego i spokojniejszego. Wybrałam 5 psów, ale najbardziej reklamowałam Maxa.[/QUOTE] I jak myślisz,będzie coś z tego? :) Quote
Recommended Posts