Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mów tak :placz::placz::placz: Zrobiłam jej ogłoszenia, których nikt nie powiesił i miałam zabrać ją na tymczas w sierpniu!!!!!!!!!!!!! Nie mogła odejśc, napewno się gdzieś schowała!!!!!! Boże ona nie mogła tam zakończyć życia............:placz::placz::placz: Poszukajcie jej dokładnie PROSZE!!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulaa napisał(a):

Nie mów tak :placz::placz::placz: Zrobiłam jej ogłoszenia, których nikt nie powiesił i miałam zabrać ją na tymczas w sierpniu!!!!!!!!!!!!! Nie mogła odejśc, napewno się gdzieś schowała!!!!!! Boże ona nie mogła tam zakończyć życia............:placz::placz::placz: Poszukajcie jej dokładnie PROSZE!!

:calus: ale kochana jesteś:Rose:-ona zostałaby u Ciebie:cool3: .
Tak koniecznie poszukajcie....może ona żyje...

Posted

oktawia6 napisał(a):
:calus: ale kochana jesteś:Rose:-ona zostałaby u Ciebie:cool3: .
Tak koniecznie poszukajcie....może ona żyje...

Nie zostałaby na stałe... Ja już zapsiona na maxa...
Ale kogoś z wielkim sercem byśmy znaleźli napewno.

Posted

Witam Wszystkich,
No i pękłam... zalogowalam się pierwszy raz choć obiecywałam sobie, że tego nie zrobię bo "popłynę". Od wielu miesięcy śledzę losy różnych psich nieszczęść, sama mam dwa schroniskowe psy, trzeci u mamy i po prostu nie mogę ich mieć więcej ale Sonia Starowinka mnie całkowicie złamała. Nie mogę zbyt wiele pomóc ale jeżeli Ulaa i inni obiecają mi, że tylko do sierpnia to może wezmę babcię na tymczas. Ale na sto procent, że do sierpnia bo my oboje pracujemy, studiujemy i jeszcze mamy na głowie budowę domu.
Napiszcie coś więcej o charakterze suczki, mam w domu psa i sukę i zastanawiam się czy się pogodzą. Napiszcie również w jakim stanie fizycznym jest Sońka, jak jest duża i czy umie się załatwiać na zewnątrz. Wprawdzie mieszkam na skraju lasu ale w bloczku na I piętrze.
Pozdrawiam

Posted

WIDZICIE????? Sonia musi się znaleźć!!

Besia dziękuję za meila, cieszę się, że Ci się jednak udało i witaj na Dogo :multi:
Ja bym ją wzięła po 16 sierpnia dokładnie, bo wtedy kończy się urlop TZa, a obiecałam mu, że podczas urlopu żadnych dodatkowych psów :shake:

Dziewczyny szukajcie jej... A może zadzwonić do schroniska i spytać? Ona miała jakiś numer czy cuś?

Posted

Neris napisał(a):
"Stare" wolontariuszki mówiły, że schroniskowa kadra raczej nie weźmie Soni przy przeprowadzce...

co to oznacza :crazyeye:

Posted

Każdy kto trochę czytał lubelskie wątki wie, co się działo i dzieje w schronisku...

A dobrze się na pewno nie działo.

Parę razy było tak,że upatrzony przez nas do wyciągnięcia pies nagle znikał...

Posted

obawiam się, że i tak by nikt nie wiedzial o jakiego psa chodzi :-( Tak przynajmniej wynika ze wcześniejszych wypowiedzi, że niestety psiaki to tam mają gdzieś :shake: :angryy:

Posted

[quote name='Ulaa']Czy można tam zadzwonić??? Poproszę o nr.
Jak pytać o Sonię, opisać czy ma jakieś oznaczenie?

Pytałam wtedy pracownika, ale odpowiedział, że nie wie o jakiego psa mi chodzi. Trzeba by pójść na dłużej do schroniska i przejść kilka razy między boksami, bo do boksów nikogo nie wpuszczają. Przed chwilą wróciłam z wyjazdu więc najwcześniej w czwartek mogłabym podjechać. Sonia była w boksie nr 8. Tel. do schroniska był 081 744 16 54, nie wiem, czy nadal aktualny po przenosinach. Tylko, że telefonicznie raczej niczego się nie dowiesz, bo informacje o dogomanii i stronie int. schroniska(nieoficjalnej) powodują powstanie natychmiastowego muru milczenia.

Nikt inny nie odzywa się z L-na, a ja mam ograniczone możliwości czasowe. A jesteś zdecydowana wziąść Sonię do siebie, jeśli będzie w schronisku?

Posted

ABSOLUTNIE nie wolno powiedzieć ani słowa o Dogomanii. Ani o stronie internetowej.

Ja niestety jetem w schronisku spalona, za wiele razy dzwoniłam, a panie każą podawać personalia.

Można spróbowac powiedzieć, że chodzi o sunię onkowatą staruszkę co była w boksie nr 8.

Posted

Asiu, jak już wcześniej pisałam, wezmę Sonię do siebie na jakiś czas jeżeli się znajdzie. Jutro jest czwartek czy będziesz miała możliwość pójść do schroniska i dokładnie sprawdzić boksy?

Posted

Jutro mam luźniejszy dzień i samochód do dyspozycji a na dodatek tylko jedno dziecko więc wybierzemy się z córcią na dłużej do schroniska. Dam znać po powrocie, czego się dowiedziałam.