*Agnieszka* Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='tigrunia']Aga aleś laska :loveu: I dzieci jakie wyelegantowane :loveu:[/QUOTE] O dzięki aż się czerwienie:oops: Quote
*Agnieszka* Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='mallinus']ladnie Ci w prostych wlosach:crazyeye:[/QUOTE] Ogólnie jakoś tak właśnie w prostych żle się czuję chociaż każdy mi mówi że jest mi lepiej,ogólnie to lubię śmigać w związanych:) Quote
mallinus Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ja tez rzadko w rozpuszczonych chodze, a mialas grzywke? Quote
*Agnieszka* Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='mallinus']ja tez rzadko w rozpuszczonych chodze, a mialas grzywke?[/QUOTE] Kiedyś tak ale zrezygnowałam z niej,a Ty Magda chyba masz co nie??? Quote
mallinus Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 mam juz dluuugoo i nie moge sie jej pozbyc, TZ nie pozwala hehe ;) Quote
*Agnieszka* Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Ja z kolei czekałam by ją zapuścić ale jak zapuściłam to nie wiem co z nią teraz robić?????mam zamiar iść do fryzjera i po całości pocieniować bo ich jest za duuużo!! Quote
mallinus Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 to masz fajnie jak tak duzo,ja tez mam pocieniowane na calosci. Quote
chrupcia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 ja bez grzywki czuje sie głupio... dzis byłam u fryzjera, ale nie zrobiła mi dobrze włosów... Quote
*kleo* Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Aga ale Ci ładnie w rozpuszczonych włosach :p A w ogóle to cześć! :multi: Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Cześć dziewczyny:)witamy się przy kawusi:) Idę Was teraz troszkę poodwiedzać:) Quote
FREDZIU Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Cześć Aga, twoje dzieciaczki są śliczne i jakie eleganckie:lol:, a mamusia tez niezła laska;). Pozdrawiamy sobotnio i lecę myc drugie okienko:-( Quote
Princess_York Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Cześć Aga ! ;) Ale Twoja córa ma wlosy :o Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='FREDZIU']Cześć Aga, twoje dzieciaczki są śliczne i jakie eleganckie:lol:, a mamusia tez niezła laska;). Pozdrawiamy sobotnio i lecę myc drugie okienko:-([/QUOTE] Witamy,fiu fiu jakie komplemenciki dzisiaj nas spotkały,no dziękujemy:) [quote name='chrupcia']Cześć Aga:)[/QUOTE] Hej:) [quote name='Princess_York']Cześć Aga ! ;) Ale Twoja córa ma wlosy :o[/QUOTE] Cześć:)Za pas już ma skubaniutka:) Quote
Princess_York Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Też kiedyś takie miałam ,ale ścięłam i żałuję :( . Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='Princess_York']Też kiedyś takie miałam ,ale ścięłam i żałuję :( .[/QUOTE] No to jeszcze raz zapuść:) Quote
Princess_York Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Zapuszczam ;) . Już jest nieźle . Miałam właśnie też za pas potem ścięłam do ramion i teraz mam do łokcia :evil_lol: Quote
tigrunia Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ja też się czaję na grzywkę :multi: Mam taką na bok ale małą.. chciałabym więcej :loveu: No i jak się 3 m-ce nie ścina to to za grzywką już nie wygląda :oops: Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 A ja też nie dawno ścięłam, trochę żałuję bo już było za połowę pleców:( Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='tigrunia']Ja też się czaję na grzywkę :multi: Mam taką na bok ale małą.. chciałabym więcej :loveu: No i jak się 3 m-ce nie ścina to to za grzywką już nie wygląda :oops:[/QUOTE] Ja miałam ciężko przekonać się do grzywki,pochodziłam trochę ale zapuściłam..i teraz jakoś tak mi nie pasuje:( Quote
mallinus Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 ja to mam wielka na cale czolo hehe najgorsze ze trzeba ja co 3tyg podcinac bo pozniej to juz sie nie uklada:) Quote
*Agnieszka* Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Dziewczyny jak się wkleja zdjęcia w tiny pick???wychodzą albo duże albo malutkie!!!!! Quote
Recommended Posts