chrupcia Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Cześć Aga:) przyszłam na fotki!:) przepraszam że tak późno, ale brak czasu:) Western jak zwykle pięknie wyczesany:) a jutro juz sobota.... ;) kurcze no to pieknie maluszek się szykuje nowy:) a imię bardzo fajne, oryginalne:)! Quote
Marzena* Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 [quote name='tigrunia']Jak na próbę to bardzo ładnie :loveu: Aga same jesteśmy na dogo? :roll:[/QUOTE] [quote name='agamewa']Wiesz co?na to wygląda że tak!!a gdzie reszta się podziała!!!![/QUOTE] A właśnie, że nie same ;) Tez byłam, ale do Was nie dotarłam :( Dopiero teraz ;) Śliczny Westuś i jaki wyczesany :) On z kokardeczkami na codzień chodzi czy tylko do zdjęcia i "na wyjścia" ? Moje diablice tak szaleją, ze kokardki po kilku minutach ledwo sie trzymają ;) Aga wpadnij do nas na fotki, jest ich baaardzo dużo :evil_lol: Quote
karkakarka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Cześć! Ale fajnie znowu będzie szczylek na dg :D A na ostatnich zdjęciach West ma taką kokardkę jak zamówiłam u p. Wiesi :) Już do mnie dotarła :) jest śliczna. Quote
niunka04 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ślicznie go wyczesałaś;) Jakie już ma długie włosy;) byliście już u mnie na foteczkach???:cool3: Quote
*Agnieszka* Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Aga:) przyszłam na fotki!:) przepraszam że tak późno, ale brak czasu:) Western jak zwykle pięknie wyczesany:) a jutro juz sobota.... ;) kurcze no to pieknie maluszek się szykuje nowy:) a imię bardzo fajne, oryginalne:)![/QUOTE] Spoko ja też wczoraj miałam gorący dzień,na nic nie miałam czasu.Dziś ten dzień o 12 wyruszamy:) [quote name='Viky i Ja']A właśnie, że nie same ;) Tez byłam, ale do Was nie dotarłam :( Dopiero teraz ;) Śliczny Westuś i jaki wyczesany :) On z kokardeczkami na codzień chodzi czy tylko do zdjęcia i "na wyjścia" ? Moje diablice tak szaleją, ze kokardki po kilku minutach ledwo sie trzymają ;) Aga wpadnij do nas na fotki, jest ich baaardzo dużo :evil_lol:[/QUOTE] Westuś na co dzień to ......w papilotach chodzi,kokardka to tak na wyjście lub do zdjęcia,a jak ma wolny dzień od papilotów to wiąże malutką froteczką.Zaraz biegniemy do Was na zdjęcia:) [quote name='karkakarka']Cześć! Ale fajnie znowu będzie szczylek na dg :D A na ostatnich zdjęciach West ma taką kokardkę jak zamówiłam u p. Wiesi :) Już do mnie dotarła :) jest śliczna.[/QUOTE] No nie ,miła ta babeczka:)a gratisik też dostałaś?Fajnie i tak starannie szyje te kokardusie,no fakt też taką zamawiałam u niej:) [quote name='niunka04']Ślicznie go wyczesałaś;) Jakie już ma długie włosy;) byliście już u mnie na foteczkach???:cool3:[/QUOTE] Włosy faktycznie mu urosły,i dobrze:) Dziewczyny dzisiaj ten dzień trzymajcie kciuki żebym dobrze wybrała!!!!!!(jak przyjadę zaraz Wam napiszę jak było:)) Quote
niunka04 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Napewno wybierzesz dobrze;) Agamewa mam takie pytanko kiedyś takie super obroze dla Westerna kupiłaś napewno wstawiałaś zdjęcia;) Możesz podesłać od kogo??? Quote
*Agnieszka* Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='niunka04']Napewno wybierzesz dobrze;) Agamewa mam takie pytanko kiedyś takie super obroze dla Westerna kupiłaś napewno wstawiałaś zdjęcia;) Możesz podesłać od kogo???[/QUOTE] Ok:)niunka 04:evil_lol:zaraz Ci podam link [url]http://www.allegro.pl/item1051057751_obroza_znanej_firmy_vivog_bardzo_tanio.html[/url] Zapytaj bo on także sprowadza na zamówienie z tej stronki Quote
niunka04 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Beata jestem;) Jakoś strasznie dziwnie jak ktoś się zwraca do mnie po nicku Quote
*Agnieszka* Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='niunka04']Beata jestem;) Jakoś strasznie dziwnie jak ktoś się zwraca do mnie po nicku[/QUOTE] A ja Agnieszka jestem:)tu masz tę stronkę Collar TENDRESSE for dog [url]www.reseauvivog.fr,poszukaj[/url] sobie może coś wybierzesz:) Quote
*kleo* Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Cześć Aga :) Powodzenia dzisiaj :p uważnie słuchaj, to na pewno wybierzesz właściwego :p i pozdrów od nas ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć Aga :) Powodzenia dzisiaj :p uważnie słuchaj, to na pewno wybierzesz właściwego :p i pozdrów od nas ;)[/QUOTE] Hej:)pozdrowię,pozdrowię:)Dobra zmykam bo idę się pomału szykować,odezwę się po....:) Quote
Marzena* Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Trzymam kciuki za najlepszy wybór :) Przyjdę wieczorem na relacje z odwiedzin i oczywiście na fotki liczę ;) Quote
chrupcia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Cześć Agnieszka:) Ty już w drodze do maluchów:) Trzymam kciuki za dobry wybór i licze na informacje i fotki maluszka:)! będę wieczorkiem :) Quote
FREDZIU Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Cześć Westus ma już długiiiiiiii włossssss:evil_lol: ślicznie wyglada, chcemy wiecej fot, no i prosimy o foteczke maluszka:lol: Quote
laurin Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ach to dziś ta sobota :D Mam nadzieję że focie dzidzi przywieziesz:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Cześć dziewczyny:)szczeniaczki byłam ,widziałam (na oczy jeszcze nie widziałam tyle małych yorków!!!!)słodziutkie malutkie małe kluseczki:)jedna maleńka suczka mnie rozczuliła!!!-usnęła w miseczce od jedzenia:)cudnie to wyglądało,podwinęła tak słodko łapeczki i sobie śpiochała!!!Widziałam te dwa maleństwa od Gagi ale stwierdziłyśmy z Panią Kasią że jeszcze poczekamy tak z tydzień,małe nie miały jeszcze przeglądu,i dopiero 7 tydzień zaczęły...:)W każdym bądz razie na razie zarezerwowane będą dla mnie te dwa maluchy,a póżniej zobaczymy:)Ale wrażenia niesamowite,bardzo milę Państwo,także wrażenia jak najbardziej pozytywne:) Klaudia masz pozdrowienia:)Pani Kasia jest bardzo zadowolona z sukcesów jej dzieciaczka:) Aha bardzo podobała mi się suńka od Franka (śliczna dziewuszka)jak tylko weszłam od razu rzuciła mi się w oczy!!!hmmm......ale to suczka:((no i cena też inna!) Quote
Ciapkowa. Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:)szczeniaczki byłam ,widziałam (na oczy jeszcze nie widziałam tyle małych yorków!!!!)słodziutkie malutkie małe kluseczki:)jedna maleńka suczka mnie rozczuliła!!!-usnęła w miseczce od jedzenia:)cudnie to wyglądało,podwinęła tak słodko łapeczki i sobie śpiochała!!!Widziałam te dwa maleństwa od Gagi ale stwierdziłyśmy z Panią Kasią że jeszcze poczekamy tak z tydzień,małe nie miały jeszcze przeglądu,i dopiero 7 tydzień zaczęły...:)W każdym bądz razie na razie zarezerwowane będą dla mnie te dwa maluchy,a póżniej zobaczymy:)Ale wrażenia niesamowite,bardzo milę Państwo,także wrażenia jak najbardziej pozytywne:) Klaudia masz pozdrowienia:)Pani Kasia jest bardzo zadowolona z sukcesów jej dzieciaczka:) Aha bardzo podobała mi się suńka od Franka (śliczna dziewuszka)jak tylko weszłam od razu rzuciła mi się w oczy!!!hmmm......ale to suczka:((no i cena też inna!)[/QUOTE] Kupujesz psiaka? Super! ;* Quote
chrupcia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Przyszłam sprawdzić czy już wróciłaś;) no i czytam że dwa maleństwa zarezerwowane dla Ciebie:) no to super! tylko czegoś mi tu brakuje......... zdjęć!;) Quote
*Agnieszka* Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='chrupcia']Przyszłam sprawdzić czy już wróciłaś;) no i czytam że dwa maleństwa zarezerwowane dla Ciebie:) no to super! tylko czegoś mi tu brakuje......... zdjęć!;)[/QUOTE] Nie było nawet czasu bo z Panią Kasią się zagadałyśmy:)i tak mi jakoś było ciężko wziąć aparat i robić zdjęcia,a trochę szkoda bo zdjęcia takiej gromadeczki były by cudowne:)ale będę przecież tam jeszcze to może nadarzy się okazja!!!Ale maluszki słodkie:) A i jeszcze bym zapomniała:)wiecie że Western też był obejrzeć szczeniaczki:)(podobały mu się) Quote
Mawe Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Witam. Aga czyli psinka już wybrana. Kiedy odbiór? Quote
*Agnieszka* Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 [quote name='Mawe']Witam. Aga czyli psinka już wybrana. Kiedy odbiór?[/QUOTE] Tak do końca jeszcze nie......bo nie było jeszcze przeglądu.....tak za tydzień:)będę coś wiedziała Quote
*kleo* Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Hej Aga :) Widzę, że wizyta udana :) Mówiłam, że będziesz zadowolona ;) Quote
chrupcia Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 To super że Westernowi podobały się dzieciaczki:) a maluszek juz prawie, prawie w domu;) szkoda że nie ma zdjęć, ale rozumiem Cie ja jak poszłam po Jazz'a też miałam robić, a nic z tego nie wyszło bo było przytulanie, rozmawianie..:) Quote
Recommended Posts