Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Aga:) przyszłam na fotki!:) przepraszam że tak późno, ale brak czasu:) Western jak zwykle pięknie wyczesany:) a jutro juz sobota.... ;) kurcze no to pieknie maluszek się szykuje nowy:) a imię bardzo fajne, oryginalne:)!

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tigrunia']Jak na próbę to bardzo ładnie :loveu:

Aga same jesteśmy na dogo? :roll:[/QUOTE]

[quote name='agamewa']Wiesz co?na to wygląda że tak!!a gdzie reszta się podziała!!!![/QUOTE]

A właśnie, że nie same ;)
Tez byłam, ale do Was nie dotarłam :(
Dopiero teraz ;)

Śliczny Westuś i jaki wyczesany :)
On z kokardeczkami na codzień chodzi czy tylko do zdjęcia i "na wyjścia" ? Moje diablice tak szaleją, ze kokardki po kilku minutach ledwo sie trzymają ;)

Aga wpadnij do nas na fotki, jest ich baaardzo dużo :evil_lol:

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Aga:) przyszłam na fotki!:) przepraszam że tak późno, ale brak czasu:) Western jak zwykle pięknie wyczesany:) a jutro juz sobota.... ;) kurcze no to pieknie maluszek się szykuje nowy:) a imię bardzo fajne, oryginalne:)![/QUOTE]
Spoko ja też wczoraj miałam gorący dzień,na nic nie miałam czasu.Dziś ten dzień o 12 wyruszamy:)
[quote name='Viky i Ja']A właśnie, że nie same ;)
Tez byłam, ale do Was nie dotarłam :(
Dopiero teraz ;)

Śliczny Westuś i jaki wyczesany :)
On z kokardeczkami na codzień chodzi czy tylko do zdjęcia i "na wyjścia" ? Moje diablice tak szaleją, ze kokardki po kilku minutach ledwo sie trzymają ;)

Aga wpadnij do nas na fotki, jest ich baaardzo dużo :evil_lol:[/QUOTE]
Westuś na co dzień to ......w papilotach chodzi,kokardka to tak na wyjście lub do zdjęcia,a jak ma wolny dzień od papilotów to wiąże malutką froteczką.Zaraz biegniemy do Was na zdjęcia:)
[quote name='karkakarka']Cześć!
Ale fajnie znowu będzie szczylek na dg :D

A na ostatnich zdjęciach West ma taką kokardkę jak zamówiłam u p. Wiesi :)
Już do mnie dotarła :) jest śliczna.[/QUOTE]
No nie ,miła ta babeczka:)a gratisik też dostałaś?Fajnie i tak starannie szyje te kokardusie,no fakt też taką zamawiałam u niej:)
[quote name='niunka04']Ślicznie go wyczesałaś;) Jakie już ma długie włosy;) byliście już u mnie na foteczkach???:cool3:[/QUOTE]
Włosy faktycznie mu urosły,i dobrze:)

Dziewczyny dzisiaj ten dzień trzymajcie kciuki żebym dobrze wybrała!!!!!!(jak przyjadę zaraz Wam napiszę jak było:))

Posted

Napewno wybierzesz dobrze;)
Agamewa mam takie pytanko kiedyś takie super obroze dla Westerna kupiłaś napewno wstawiałaś zdjęcia;) Możesz podesłać od kogo???

Posted

[quote name='niunka04']Napewno wybierzesz dobrze;)
Agamewa mam takie pytanko kiedyś takie super obroze dla Westerna kupiłaś napewno wstawiałaś zdjęcia;) Możesz podesłać od kogo???[/QUOTE]

Ok:)niunka 04:evil_lol:zaraz Ci podam link
[url]http://www.allegro.pl/item1051057751_obroza_znanej_firmy_vivog_bardzo_tanio.html[/url]
Zapytaj bo on także sprowadza na zamówienie z tej stronki

Posted

[quote name='niunka04']Beata jestem;) Jakoś strasznie dziwnie jak ktoś się zwraca do mnie po nicku[/QUOTE]

A ja Agnieszka jestem:)tu masz tę stronkę
Collar TENDRESSE for dog [url]www.reseauvivog.fr,poszukaj[/url] sobie może coś wybierzesz:)

Posted

[quote name='*kleo*']Cześć Aga :)
Powodzenia dzisiaj :p uważnie słuchaj, to na pewno wybierzesz właściwego :p i pozdrów od nas ;)[/QUOTE]

Hej:)pozdrowię,pozdrowię:)Dobra zmykam bo idę się pomału szykować,odezwę się po....:)

Posted

Cześć dziewczyny:)szczeniaczki byłam ,widziałam (na oczy jeszcze nie widziałam tyle małych yorków!!!!)słodziutkie malutkie małe kluseczki:)jedna maleńka suczka mnie rozczuliła!!!-usnęła w miseczce od jedzenia:)cudnie to wyglądało,podwinęła tak słodko łapeczki i sobie śpiochała!!!Widziałam te dwa maleństwa od Gagi ale stwierdziłyśmy z Panią Kasią że jeszcze poczekamy tak z tydzień,małe nie miały jeszcze przeglądu,i dopiero 7 tydzień zaczęły...:)W każdym bądz razie na razie zarezerwowane będą dla mnie te dwa maluchy,a póżniej zobaczymy:)Ale wrażenia niesamowite,bardzo milę Państwo,także wrażenia jak najbardziej pozytywne:)
Klaudia masz pozdrowienia:)Pani Kasia jest bardzo zadowolona z sukcesów jej dzieciaczka:)
Aha bardzo podobała mi się suńka od Franka (śliczna dziewuszka)jak tylko weszłam od razu rzuciła mi się w oczy!!!hmmm......ale to suczka:((no i cena też inna!)

Posted

[quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:)szczeniaczki byłam ,widziałam (na oczy jeszcze nie widziałam tyle małych yorków!!!!)słodziutkie malutkie małe kluseczki:)jedna maleńka suczka mnie rozczuliła!!!-usnęła w miseczce od jedzenia:)cudnie to wyglądało,podwinęła tak słodko łapeczki i sobie śpiochała!!!Widziałam te dwa maleństwa od Gagi ale stwierdziłyśmy z Panią Kasią że jeszcze poczekamy tak z tydzień,małe nie miały jeszcze przeglądu,i dopiero 7 tydzień zaczęły...:)W każdym bądz razie na razie zarezerwowane będą dla mnie te dwa maluchy,a póżniej zobaczymy:)Ale wrażenia niesamowite,bardzo milę Państwo,także wrażenia jak najbardziej pozytywne:)
Klaudia masz pozdrowienia:)Pani Kasia jest bardzo zadowolona z sukcesów jej dzieciaczka:)
Aha bardzo podobała mi się suńka od Franka (śliczna dziewuszka)jak tylko weszłam od razu rzuciła mi się w oczy!!!hmmm......ale to suczka:((no i cena też inna!)[/QUOTE]

Kupujesz psiaka?
Super! ;*

Posted

Przyszłam sprawdzić czy już wróciłaś;) no i czytam że dwa maleństwa zarezerwowane dla Ciebie:) no to super! tylko czegoś mi tu brakuje......... zdjęć!;)

Posted

[quote name='chrupcia']Przyszłam sprawdzić czy już wróciłaś;) no i czytam że dwa maleństwa zarezerwowane dla Ciebie:) no to super! tylko czegoś mi tu brakuje......... zdjęć!;)[/QUOTE]
Nie było nawet czasu bo z Panią Kasią się zagadałyśmy:)i tak mi jakoś było ciężko wziąć aparat i robić zdjęcia,a trochę szkoda bo zdjęcia takiej gromadeczki były by cudowne:)ale będę przecież tam jeszcze to może nadarzy się okazja!!!Ale maluszki słodkie:)
A i jeszcze bym zapomniała:)wiecie że Western też był obejrzeć szczeniaczki:)(podobały mu się)

Posted

[quote name='Mawe']Witam.
Aga czyli psinka już wybrana. Kiedy odbiór?[/QUOTE]
Tak do końca jeszcze nie......bo nie było jeszcze przeglądu.....tak za tydzień:)będę coś wiedziała

Posted

To super że Westernowi podobały się dzieciaczki:) a maluszek juz prawie, prawie w domu;) szkoda że nie ma zdjęć, ale rozumiem Cie ja jak poszłam po Jazz'a też miałam robić, a nic z tego nie wyszło bo było przytulanie, rozmawianie..:)