Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FREDZIU'][RIGHT] [/RIGHT]
Witam czwartkowo, pozdrawiamy i gratulujemy decyzji o zakupie nowego bobasa:lol:[/QUOTE]

Dzięki:)ciężko było podjąć tę decyzję ale już się cieszę że taką a nie inną podjęłam:)

Posted

[quote name='Princess_York']Czyli jednak będzie !! :loveu:
Już chce zdjęcia :evil_lol: .
Whisky fajne :cool3:[/QUOTE]

Whiskers-Weronika tak chce ja tu nie mam już nic do gadania he he:)
Zdjęcia:)ja go jeszcze sama nie widziałam:eviltong:

Posted

[quote name='niunka04']Bardzo dobra hodowla;) super super super;) to na najbliższej wystawie w Nowiaku się widzimy;)[/QUOTE]

Tak:)Jejku dziewczyny jak ja się cieszę!!!:)normalnie taki power we mnie wstąpił że mogę góry przenosić:)wszystko takie różowe jest hi hi:)

Posted

a ja już tu taka mała konspiracje z Twoją córą chciałam stworzyć;) Ja myśle o hodowli psów ale takiej z prawdziwego zdarzenia normalnie kocham te zwierzęta a szczeniaczki to juz wogóle...

Posted

[quote name='mallinus']ja nawet nie wiem jak:)[/QUOTE]

O tak:)he he
[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/23808880/6/main/bbf7352d80.jpeg[/IMG]
Ta ładna to Brenda a ten krostowaty to Whiskers hi hi:)
Ale dobre to imię:)

Posted

[quote name='niunka04']Bardzo dobra hodowla;) super super super;) to na najbliższej wystawie w Nowiaku się widzimy;)[/QUOTE]
To może i ja z dziewczynami dołączę :) A w ogóle to zastanawiam się czy nie wybrać się w lipcu do Wawy :p

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Oooo, Aga, super że podjęłaś w końcu decyzję :) I to jaką decyzję!
Biedny Westernik jeszcze nie wie co go czeka niedługo hihi :errrr:[/QUOTE]

No biedny biedny:)heh

Posted

[quote name='*kleo*']Aga kiedy planujesz zacząć wystawiać malucha? (wiem wiem, trochę wyprzedzam :eviltong:)[/QUOTE]

Chcę zacząć od Nowodworskiej,bo to też mój debiut i wolę być u siebie...no i się boję!!!!!
Pażdziernik:)