niunka04 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 śliczny ten Twój chłopak;) Kurcze jeszce nie dawno świętowanie 100 strony a tu już 113!!!:) Quote
Aga&Dakar Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Aga szaleje w swojej galerii...:-) A na imprezce u Ciebie nie byłam, bo mnie nie zaprosiłaś ;-) Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='laurin']Witam:) Jeju ile razy ja się już przymierzałam do kupna kokardek ale zawsze jakoś schodziło na oglądaniu :roll: U mnie królują wesołe gumeczki:loveu: ale muszę moim pannom też takie na niedzielę :razz: Westi taki elegancki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ach dziękujemy,mamy w czym teraz wybierać a co do ich ilości to bym mogła obdzielić kilka yorków:) [quote name='niunka04']śliczny ten Twój chłopak;) Kurcze jeszce nie dawno świętowanie 100 strony a tu już 113!!!:)[/QUOTE] Oj szybko poszło!!!! [quote name='Aga&Dakar']Aga szaleje w swojej galerii...:-) A na imprezce u Ciebie nie byłam, bo mnie nie zaprosiłaś ;-)[/QUOTE] Aga Ciebie wtedy na dogo nie było!!!ale nie ma problemu możemy raz jeszcze zrobić imprezkę- poprawiny heh:) Quote
Pegaza Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jeny ale nagadane;) ile sie stron musialam cofnac by fotki Westerna zobaczyc:) piekny jest wyczesany:loveu: sliczna kokardka:) Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Pegaza']Jeny ale nagadane;) ile sie stron musialam cofnac by fotki Westerna zobaczyc:) piekny jest wyczesany:loveu: sliczna kokardka:)[/QUOTE] He he,trochę przyśpieszyłyśmy tępa......Dziewczyny mówicie wyczesany,raz go tylko szczotką przejadę i starczy no chyba że ma papiloty to już nie, tylko przewijanie i na tym koniec,no nie raz pobawimy się do zdjęcia to czeszemy kitajca jakaś kokarda z kolekcji:eviltong:i to wszystko.... Ostatnio robiłam zakupy i kupiłam gumeczki,masakra lateksowe jakieś grube!!zrobiłam mu kucyk,i włosy już połamane!!!!nie wiem one jakieś grube są!!!a tyle zapuszczałam!!:( Quote
laurin Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Ja używam dla dziewczyn takich małych kolorowych gumowych (też chyba z lateksu) bo inne np. frotki nie wytrzymują dłużej niż pół godz.:shake: chociaż te też ściągają:roll: chwila i kucyk już boku głowy jest ;) Ja nie wiem... takie już duże a jak szczeniaki się zachowują z tymi kucykami:evil_lol: Quote
Mawe Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Witam. Aga nie nadążam z czytaniem tym bardziej, że tylko wieczorkiem mam czas :) Quote
Karolina. Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Cześć Aga :) U Ciebie galeria pędzi do przodu, aż ciężko być na bieżąco :P Daj jakieś zdjęcia W. :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Mawe']Witam. Aga nie nadążam z czytaniem tym bardziej, że tylko wieczorkiem mam czas :)[/QUOTE] Witaj:)))))))))) Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Cześć Aga :) U Ciebie galeria pędzi do przodu, aż ciężko być na bieżąco :P Daj jakieś zdjęcia W. :loveu:[/QUOTE] A wczoraj troszkę dałam:eviltong: Quote
tigrunia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Hej Aga :multi: Wpadłam Cię do mnie wyciągnąć na fotki dziewczynek :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='tigrunia']Hej Aga :multi: Wpadłam Cię do mnie wyciągnąć na fotki dziewczynek :loveu:[/QUOTE] O to już idę do Was:) Quote
Karolina. Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='agamewa']A wczoraj troszkę dałam:eviltong:[/QUOTE] Oj, rzeczywiście, ale to było tyle stron temu, że ciężko się dokopać :P [URL]http://images36.fotosik.pl/184/7ab57921c3fad87amed.jpg[/URL] Śliczny W. :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Karolina&Lucky']Oj, rzeczywiście, ale to było tyle stron temu, że ciężko się dokopać :P [URL]http://images36.fotosik.pl/184/7ab57921c3fad87amed.jpg[/URL] Śliczny W. :loveu:[/QUOTE] Dzięki..........:)(ach te 10 znaków!!!!) Quote
karkakarka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 zamówiłam tą kokardkę o której wczoraj pisałyśmy i jeszcze gumeczki :) Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='karkakarka']zamówiłam tą kokardkę o której wczoraj pisałyśmy i jeszcze gumeczki :)[/QUOTE] Będziesz zadowolona:)jeszcze gratisik od tej Pani dostaniesz:) Quote
chrupcia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 OJOJOJ, ale znowu tutaj do nadrobienia... ;) w takim tempie to za trzy dni bedzie 200stron :D Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='chrupcia']OJOJOJ, ale znowu tutaj do nadrobienia... ;) w takim tempie to za trzy dni bedzie 200stron :D[/QUOTE] Rzeczywiście te strony tutaj to coś szybko lecą.....................:) Quote
Aga&Dakar Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Trzeba coś Ci dać na wstrzymanie...:eviltong: Bo ja będę musiała żeby być na bierząco (a bardzo chcę) rzucić pracę, gotowanie, sprzątanie itp...itd...:evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Trzeba coś Ci dać na wstrzymanie...:eviltong: Bo ja będę musiała żeby być na bierząco (a bardzo chcę) rzucić pracę, gotowanie, sprzątanie itp...itd...:evil_lol:[/QUOTE] Trzeba będzie mi założyć smycz he he:)ale nie spodziewałam się nigdy że tak szybko dobiję do setki:)?a teraz już jest ponad........mam wolne póki mały jeszcze nie chodzi póżniej pewnie będzie gorzej z czasem....i z dogo niestety:(dlatego korzystam póki czas...:) Quote
Marzena* Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 O rany jak tu nagadane :crazyeye: I imprezka mnie ominęła :shake: Może na 200 się załapię ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='Viky i Ja']O rany jak tu nagadane :crazyeye: I imprezka mnie ominęła :shake: Może na 200 się załapię ;)[/QUOTE] no to czekamy do 200 stronek,ale teraz już może być coraz,coraz gorzej.......... Quote
niunka04 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No tutaj to tempo niesamowite;) u mnie w galerii może za miesiąc do setki dojdę;) eh tez bym się skusiła na kokardkę ale nasza groomerka by nas zabiła chyba;) Quote
*Agnieszka* Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 [quote name='niunka04']No tutaj to tempo niesamowite;) u mnie w galerii może za miesiąc do setki dojdę;) eh tez bym się skusiła na kokardkę ale nasza groomerka by nas zabiła chyba;)[/QUOTE] No troszeczkę chyba tak:) Quote
Recommended Posts