Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='laurin']Witam:)
Jeju ile razy ja się już przymierzałam do kupna kokardek ale zawsze jakoś schodziło na oglądaniu :roll:
U mnie królują wesołe gumeczki:loveu: ale muszę moim pannom też takie na niedzielę :razz:
Westi taki elegancki:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Ach dziękujemy,mamy w czym teraz wybierać a co do ich ilości to bym mogła obdzielić kilka yorków:)
[quote name='niunka04']śliczny ten Twój chłopak;) Kurcze jeszce nie dawno świętowanie 100 strony a tu już 113!!!:)[/QUOTE]
Oj szybko poszło!!!!
[quote name='Aga&Dakar']Aga szaleje w swojej galerii...:-)
A na imprezce u Ciebie nie byłam, bo mnie nie zaprosiłaś ;-)[/QUOTE]
Aga Ciebie wtedy na dogo nie było!!!ale nie ma problemu możemy raz jeszcze zrobić imprezkę- poprawiny heh:)

Posted

[quote name='Pegaza']Jeny ale nagadane;) ile sie stron musialam cofnac by fotki Westerna zobaczyc:)
piekny jest wyczesany:loveu: sliczna kokardka:)[/QUOTE]

He he,trochę przyśpieszyłyśmy tępa......Dziewczyny mówicie wyczesany,raz go tylko szczotką przejadę i starczy no chyba że ma papiloty to już nie, tylko przewijanie i na tym koniec,no nie raz pobawimy się do zdjęcia to czeszemy kitajca jakaś kokarda z kolekcji:eviltong:i to wszystko....
Ostatnio robiłam zakupy i kupiłam gumeczki,masakra lateksowe jakieś grube!!zrobiłam mu kucyk,i włosy już połamane!!!!nie wiem one jakieś grube są!!!a tyle zapuszczałam!!:(

Posted

Ja używam dla dziewczyn takich małych kolorowych gumowych (też chyba z lateksu) bo inne np. frotki nie wytrzymują dłużej niż pół godz.:shake:
chociaż te też ściągają:roll: chwila i kucyk już boku głowy jest ;)
Ja nie wiem... takie już duże a jak szczeniaki się zachowują z tymi kucykami:evil_lol:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Cześć Aga :)
U Ciebie galeria pędzi do przodu, aż ciężko być na bieżąco :P

Daj jakieś zdjęcia W. :loveu:[/QUOTE]

A wczoraj troszkę dałam:eviltong:

Posted

[quote name='agamewa']A wczoraj troszkę dałam:eviltong:[/QUOTE]

Oj, rzeczywiście, ale to było tyle stron temu, że ciężko się dokopać :P

[URL]http://images36.fotosik.pl/184/7ab57921c3fad87amed.jpg[/URL]
Śliczny W. :loveu:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Oj, rzeczywiście, ale to było tyle stron temu, że ciężko się dokopać :P

[URL]http://images36.fotosik.pl/184/7ab57921c3fad87amed.jpg[/URL]
Śliczny W. :loveu:[/QUOTE]

Dzięki..........:)(ach te 10 znaków!!!!)

Posted

[quote name='chrupcia']OJOJOJ, ale znowu tutaj do nadrobienia... ;) w takim tempie to za trzy dni bedzie 200stron :D[/QUOTE]

Rzeczywiście te strony tutaj to coś szybko lecą.....................:)

Posted

Trzeba coś Ci dać na wstrzymanie...:eviltong:
Bo ja będę musiała żeby być na bierząco (a bardzo chcę) rzucić pracę, gotowanie, sprzątanie itp...itd...:evil_lol:

Posted

[quote name='Aga&Dakar']Trzeba coś Ci dać na wstrzymanie...:eviltong:
Bo ja będę musiała żeby być na bierząco (a bardzo chcę) rzucić pracę, gotowanie, sprzątanie itp...itd...:evil_lol:[/QUOTE]

Trzeba będzie mi założyć smycz he he:)ale nie spodziewałam się nigdy że tak szybko dobiję do setki:)?a teraz już jest ponad........mam wolne póki mały jeszcze nie chodzi póżniej pewnie będzie gorzej z czasem....i z dogo niestety:(dlatego korzystam póki czas...:)

Posted

[quote name='Viky i Ja']O rany jak tu nagadane :crazyeye:
I imprezka mnie ominęła :shake:
Może na 200 się załapię ;)[/QUOTE]

no to czekamy do 200 stronek,ale teraz już może być coraz,coraz gorzej..........

Posted

No tutaj to tempo niesamowite;) u mnie w galerii może za miesiąc do setki dojdę;) eh tez bym się skusiła na kokardkę ale nasza groomerka by nas zabiła chyba;)

Posted

[quote name='niunka04']No tutaj to tempo niesamowite;) u mnie w galerii może za miesiąc do setki dojdę;) eh tez bym się skusiła na kokardkę ale nasza groomerka by nas zabiła chyba;)[/QUOTE]

No troszeczkę chyba tak:)