Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niunka04']kochana:-x zapytanie Ci dałam u mnie na wątku:crazyeye: Twoja mama jest nauczycielką?????[/QUOTE]

Nie,moja mama pracuje tam na dole w szatni,powinnaś ją kojarzyć(ta niższa-Ewa ma na imię)pokazałam jej Twoje zdjęcie na profilu to zna Cię:))

Posted

[quote name='niunka04']hmm niech pomyslę;) Najbardziej to kojarze panią Anię i Kasie ale ja pomyśle i sobie przypomne.... A Ty nie masz siostry???[/QUOTE]

A Ty chodzisz do ogólniaka czy do chemika???????bo moja mama pracuje w chemiku!!!!

Posted

[quote name='niunka04']W Nowym Dworze już nie ma chemika;) W budynku chemika jest liceum ogólnokształcące... Jest jeszcze górska... to jest zespół szkół zawodowych[/QUOTE]

Jak ja chodziłam do szkoły to mówiło się chemik no i mi tak zostało:)ale moja mama pracuje na górskiej.czyli tam chodziłaś do szkoły???

Posted

[quote name='niunka04']ja na ul.Chemików 1 ;) Ale możliwe że mama mnie kojarzy bo na Górską się chodziło często;) ja chodziłam do tej szkoły obok...;)[/QUOTE]

To już kojarzę gdzie chodziłaś,być może mama gdzieś Cię widziała:)

Posted

[quote name='niunka04']Dziewczyny tylko bez szaleństw do jutra bo chce się załapać a niedługo spać idę...;)[/QUOTE]

No właśnie trzeba trochę przystopować bo to jeszcze dzisiaj setka wskoczy.......a tu prawie już nikogo nie ma:(

Posted

[quote name='agamewa']a na koniec mam nadzieję że nie będzie tego:comp26:[/QUOTE]
Nie no gdzieee... a jak potem na dogo się dostaniemy? ;)
[COLOR=PaleTurquoise]Ja zamawiam czarnego Specjala ;)[/COLOR]
[quote name='agamewa']No właśnie trzeba trochę przystopować bo to jeszcze dzisiaj setka wskoczy.......a tu prawie już nikogo nie ma:([/QUOTE]
[COLOR=Black]Jeszcze ja jestem ;)[/COLOR]

Posted

[quote name='*kleo*']Nie no gdzieee... a jak potem na dogo się dostaniemy? ;)
[COLOR=PaleTurquoise]Ja zamawiam czarnego Specjala ;)[/COLOR]

[COLOR=Black]Jeszcze ja jestem ;)[/COLOR][/QUOTE]

Widzę,widzę ze jesteś:)zmykaj do łóżka:)Ja już uciekam,cześć dziewczyny:sleep2:

Posted

[quote name='*kleo*']Dobrej nocki życzymy :)

Ja jeszcze galerie poodwiedzam, bo jutro będę miała mega zaległości ;)[/QUOTE]

Pa:)och nie mogę się tu z Wami rozstać!ale nie już zmykam......

Posted

zbierasz się zbierasz i zebrać nie mozesz;) Ja to lece spać bo kurde się błyska pies chce spać i na mnie czeka kurde noge mi liże wariatka....;) Papa dziewczyny Dobranoc

Posted

[quote name='megi82']dzień dobry
u mnei znowu deszczowo-mrzawka....juz nie długo imprezka[/QUOTE]
Dziś jest ładna pogoda ale z kolei fala nadciąga to też nie dobrze:(
[quote name='Doti1986']A u nas pierwszy od nie pamiętam kiedy słoneczny dzień :)[/QUOTE]
Też słoneczko świeci:)ale pewnie będzie padać bo strasznie duszno jest na dworze.