Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olico']przykro mi aga, łącze się z Tobą w bólu :(
następnym razem, już na międzynarodowej pójdzie wam lepiej i Harmony wygra, wygra, bo będę trzymać za niego kciuki :)[/QUOTE]
Bardzo ci dziękuje ze nam współczujesz wiedziałam że na ciebie zawsze można liczyć,pewnie trzymaj za nas mocno kciuki na pewno międzynarodowa nam pójdzie super....zapastuję go pastą do butów..chyba będzie ok..

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']Bardzo ci dziękuje ze nam współczujesz wiedziałam że na ciebie zawsze można liczyć,pewnie trzymaj za nas mocno kciuki na pewno międzynarodowa nam pójdzie super....[/QUOTE]

prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie, pamiętaj!
buziak na zgode :*
trzeba poznać smak porażki..... aby bardziej rozkoszować się sukcesem :)

Posted

[quote name='olico']prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie, pamiętaj!
buziak na zgode :*
trzeba poznać smak porażki..... aby bardziej rozkoszować się sukcesem :)[/QUOTE]
Hmmmm??a z kąd taka w tobie zmiana??dziwne,dziwne.....

Posted

[quote name='agamewa']Hmmmm??a z kont taka w tobie zmiana??dziwne,dziwne.....[/QUOTE]

eee jaka zmiana? Zawsze jestem jednakowa,
przypomnij sobie, że ty rozpętałaś burzę, ale to jeszcze nie powód, by cię znienawidzieć....

strasznie przykre musi być, kiedy nastawiasz się na medal, a wracasz z niezadowoleniem.... :(

Posted

[quote name='ania90']jeden wygrywa a drugi przegrywa takie juz jest zycie...
nie przejmuj sie Aga:)[/QUOTE]

Hejka:)Nie no spoko,wiadomo pierwsze chwile taki może nie smak ale z drugiej strony nie przesadzajmy wystawy to nie jakaś ważna rola w życiu przez którą ma się ważyć nasze życie i popadać w paranoje z tego powodu że nie wygrałam..przecież to tylko zabawa,wiadomo fajnie jest wygrać i owszem bo to fajne uczucie ale trzeba się z tym liczyć że nie zawsze tak będzie..
A tak serio to wczoraj zeszliśmy z oceną doskonałą bez lokaty i bardzo ładnym opisie..był tez Weściak heh grubasek,z Weroniką przemierzał całą halę no i spodobała mu się Kasia naszej Iwonki...
Było też spotkanko ,spotkałam dziewczyny z tego forum i innego jeszcze ogólnie baardzo fajnie.Z czego baardzo się cieszę...
A i Weronika od naszego Pączka wracaj na forum...

Posted

za jasny kochana, za jasny..... jasne maja mniejsze szanse na wygraną, niestety :(
nie doceniałaś konkurencji...... obawiałaś się tylko francuskiego psa, a tymczasem niespodzianka, trzeba też brać pod uwagę, zwykłe, polskie psy :)

Posted

tez wystawy traktuje jako zabawe bo przeciez psiaka nie zmienie z takiego powodu ze przegra:)
tzn ja Bobiego nie wystawiam ale tak uwazam i jak rozmawialam z os ktore wystawiaja to tez tak uwazaja ze to tylko zabawa:)

Posted

[quote name='ania90']tez wystawy traktuje jako zabawe bo przeciez psiaka nie zmienie z takiego powodu ze przegra:)
tzn ja Bobiego nie wystawiam ale tak uwazam i jak rozmawialam z os ktore wystawiaja to tez tak uwazaja ze to tylko zabawa:)[/QUOTE]

a co mają mówić..... :evil_lol:
dla zabawy można iść do pubu i za koszt wystawy się dobrze napić, wtedy jest zabawa

Posted

[quote name='olico']a co mają mówić..... :evil_lol:
dla zabawy można iść do pubu i za koszt wystawy się dobrze napić, wtedy jest zabawa[/QUOTE]

Wyobraż sobie że trzeba umieć wygrywać jak i przegrywać....

Posted

[quote name='agamewa']Wyobraż sobie że trzeba umieć wygrywać jak i przegrywać....[/QUOTE]

wczoraj sobie to uświadomiłaś? Przyznaj się :P

Posted

[quote name='dysia-u']Aga !!! nie wdaj sie w koszmarne dyskusje. Po co ci to?![/QUOTE]

jest i aniołek....:evil_lol:
nie rób z agi kaleki, sama potrafi decydować

Posted

[quote name='dysia-u']kalectwo duchowe kto inny tu reprezentuje hahahhahahahahaha[/QUOTE]

no patrzcie, jaka zazdrośnica jedna,
agnieszce zakazała, a sama ciągnie wątek :shake:

Posted

o tam, to żadna porażka Aga ;) raz się wygrywa, raz jest się trzecim, raz czwarty, a raz nie i tyle - i w takich kategoriach trzeba to odbierać :)
zresztą dostaliście doskonałą i dobry opis. Tylko się nie zniechęcaj.

Posted

[quote name='Yourii']o tam, to żadna porażka Aga ;) raz się wygrywa, raz jest się trzecim, raz czwarty, a raz nie i tyle - i w takich kategoriach trzeba to odbierać :)
zresztą dostaliście doskonałą i dobry opis. Tylko się nie zniechęcaj.[/QUOTE]

Absolutnie:)dobrze jest...heh gorzej wczoraj..jak sobie o czymś przypomniałam heh..o moich butach,które mało nie zgubiłam i jak zostałam w tyle jak sierota hihi,która nadążyć nie mogłam.

Posted

dobrze, dobrze że jest dobrze :)

zapraszam do siebie na mini relacje z moich wyrzynań z NDM - tym razem nikt mi nie połamał wycieraczek na parkingu przed halą hehehe.

Posted

[quote name='Yourii']dobrze, dobrze że jest dobrze :)

zapraszam do siebie na mini relacje z moich wyrzynań z NDM - tym razem nikt mi nie połamał wycieraczek na parkingu przed halą hehehe.[/QUOTE]

już biegniemy...