tigrunia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Może chomiś się starzeje już ? :roll: nie no serio to ja się na chomikach nie znam - miałam jednego i nigdy więcej nie chciałam i chcieć nie będę :mad: Quote
dysia-u Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 a nie był na jakiejś odnowie biologicznej? hihihi nie miałam chomika to nie wiem czym sie to je Quote
Pegaza Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 No wpusc ze go kobito do domu;) [URL]http://i52.tinypic.com/3hogw.jpg[/URL] co do chomika to moj pod koniec zbladl znaczy ten kolor..wiesz taki wyplowialy sie zrobil;) to tak jak kazdy z nas nasze wlosy siwieja psy tez siwieja a chomiki tez zmieniaja barwe;) Quote
*Agnieszka* Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='tigrunia']Może chomiś się starzeje już ? :roll: nie no serio to ja się na chomikach nie znam - miałam jednego i nigdy więcej nie chciałam i chcieć nie będę :mad:[/QUOTE] [quote name='dysia-u']a nie był na jakiejś odnowie biologicznej? hihihi nie miałam chomika to nie wiem czym sie to je[/QUOTE] [quote name='Pegaza']No wpusc ze go kobito do domu;) [URL]http://i52.tinypic.com/3hogw.jpg[/URL] co do chomika to moj pod koniec zbladl znaczy ten kolor..wiesz taki wyplowialy sie zrobil;) to tak jak kazdy z nas nasze wlosy siwieja psy tez siwieja a chomiki tez zmieniaja barwe;)[/QUOTE] Dziewczyny ale on jest jeszcze młodziutki..chyba??? Quote
Iza. Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Chomiki dżungarskie mają to do siebie, że zmieniają kolorki, także Aga nie ma co się martwić :razz: Quote
*Agnieszka* Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='Iza.']Chomiki dżungarskie mają to do siebie, że zmieniają kolorki, także Aga nie ma co się martwić :razz:[/QUOTE] I to już tak zostanie na stałe? Quote
tigrunia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='Iza.']Chomiki dżungarskie mają to do siebie, że zmieniają kolorki, także Aga nie ma co się martwić :razz:[/QUOTE] No widzisz Aga ?? Jak nasze Yorki :multi: :multi: :evil_lol: Quote
Iza. Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='agamewa']I to już tak zostanie na stałe?[/QUOTE] Cały czas się zmienia :lol: Quote
*Agnieszka* Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='Iza.']Cały czas się zmienia :lol:[/QUOTE] Ojoj to pewnie wybarwi się na szaro heh:) Quote
Karolina. Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='tigrunia']No widzisz Aga ?? [B]Jak nasze Yorki [/B]:multi: :multi: :evil_lol:[/QUOTE] Też sobie tak pomyślałam, że może chomik się wybarwia :lol: Cześć Aga! :multi: Quote
darii_iia Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 HEj Aag. :) Widziałam, że zalogowałaś się na psy.pl . :] Hehe, ależ psinka uroczo wygląda w papilotach. ;) Pozdrawiamy oraz zapraszamy na nowe zdjątka. :] Quote
*Agnieszka* Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='Karolina.']Też sobie tak pomyślałam, że może chomik się wybarwia :lol: Cześć Aga! :multi:[/QUOTE] Cześć Karolina:) [quote name='darii_iia']HEj Aag. :) Widziałam, że zalogowałaś się na psy.pl . :] Hehe, ależ psinka uroczo wygląda w papilotach. ;) Pozdrawiamy oraz zapraszamy na nowe zdjątka. :][/QUOTE] Hej:)Tak zalogowałam się:) Quote
kiniaaa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [url]http://i56.tinypic.com/v6i6j6.jpg[/url] ulala ale sexi panterka :lol: Monisiowi pasuje:) zresztą ładnemu we wszystkim ładnie ;) hej Aga! mojej siostrze chomiczek właśnie kilka dni temu zdechł... ale był chory i poza tym już stary... Quote
Yoko2009 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Witam, przyszłam powiedzieć, ze jutro trzymam kciuki;) Quote
*Agnieszka* Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='kiniaaa'][url]http://i56.tinypic.com/v6i6j6.jpg[/url] ulala ale sexi panterka :lol: Monisiowi pasuje:) zresztą ładnemu we wszystkim ładnie ;) hej Aga! mojej siostrze chomiczek właśnie kilka dni temu zdechł... ale był chory i poza tym już stary...[/QUOTE] Cześć Kinia:)buuu biedny chomiczek:( A Moni tak sexi men;) [quote name='Yoko2009']Witam, przyszłam powiedzieć, ze jutro trzymam kciuki;)[/QUOTE] Hej Asiu:)Dzięki za kciuki:)przydadzą się.. Quote
dysia-u Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 ja też dziś trzymam kciuki, tylko spiesz się bo wieczorem bedą mi potrzebne hihi Quote
*Agnieszka* Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='dysia-u']ja też dziś trzymam kciuki, tylko spiesz się bo wieczorem bedą mi potrzebne hihi[/QUOTE] Dzięki za pół godziny wyjeżdzam:)już są nerwy:( Quote
tigrunia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Nie mogłam się przez chwil parę połapać o co chodzi :roll: Już myślałam, że dni mi się pomyliły i dziś wystawa :crazyeye: :evil_lol: No ale już wiem.. i trzymam kciukasy również mocno, mocno :multi: Dasz radę Agniesia :loveu: Quote
chrupcia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Cześć Aga :) trzymam kciuki za Was jutro i za wszystkie dziewczyny wystawiające i Wasze pociechy :kciuki: Quote
Iza. Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Aga, jestem z Tobą, trzymam kciuki! Napisz jak poszło jak tylko wrócisz, Quote
*Agnieszka* Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 .................................... Quote
tigrunia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='agamewa']Dzięki za kciuki..pomogły bo od dziś odzyskałam wolność.hurra:multi:[/QUOTE] O kurcze widzisz jak szybko poszło?? :loveu: :multi: Gratulacje Aga !! :multi: To co - opijamy? :cool3: :drink1: :cunao::cunao::cunao: Quote
*Agnieszka* Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='tigrunia']O kurcze widzisz jak szybko poszło?? :loveu: :multi: Gratulacje Aga !! :multi: To co - opijamy? :cool3: :drink1: :cunao::cunao::cunao:[/QUOTE] No opijamy,opijamy...:popcorn::cunao::beerchug:..obym jutro była w stanie trafić na wystawę:)heh Quote
tigrunia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Ojj Aga co się martwisz - przecież Ty nie prowadzisz więc przez drogę wytrzeźwiejesz :multi: Quote
kiniaaa Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='agamewa']Dzięki za kciuki..pomogły bo od dziś odzyskałam wolność.hurra:multi:[/QUOTE] No i fajnie Aga, widzisz jak szybko się udało :multi: No to zdrówko!! :beerchug: Quote
Recommended Posts