Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga to dobrze ze dostajesz te alimenty, mąz kuzynki ma placic od roku i nie placi na dwoje dzieci ciagle sie od wyroku uchyla w koncu poszedl do innego sądu i sedzina powiedziala ze to koniec ma placic przyznawaną sume a on powiedzial ze i tak nie zaplaci jej na te dzieci..bo niby ze nie ma w co nie wierze..i kuzynka jakby pracy nie znalazla to by chyba musiala żebrac bo swinia zostawil jaą dla innej i poza mieszkaniem na ktore on nie placi a jest tam zameldowany nic nie ma..a mieszkanie tez moze stracic bo nie placa czynszu bo kuzynka nie ma z czego:roll: taa po 18 latach taki prezent jej zrobil!!

Posted

Sluchaj ja nie wiem jak teraz stoi kuzynka z ta sprawą wiem ze miala to zglosic w alimentacyjnym i miala podac namiary na jego rodzicow ze jak on nie ma z czego to beda sciagac z rodzicow..
no ona niestety nie zarabia kokosow i zeby kupic cos dla dzieci typu kurtka czy buty czy cos do szkoly to potem nie ma na czynsz..
ale jak nasze prawo jest powalone ze chroni ojca ktory sie wypial na rodzine i dzieci a matka nie umie zwiazac konca z koncem..jakby miala placone te alimenty a to suma jest niemala mialaby na przyjemnosci i rachunki..

Posted

A ja za Ula potwierdzę, ze bardzo dzielna jesteś i z Twoim pozytywnym nastawieniem możesz góry przenosić:)
A 14-go (jeśli się nie mylę) bedziemy trzymały kciuki i wszystko gładko Ci pójdzie:):) a i 13-go z medalem wrócicie:):), wiec same dobre rzeczy przed Tobą:)

Posted

[quote name='kiniaaa']Aga zapraszamy na wiosenne foteczki do nas ;]

i trzymam kciuki za piątek.... widzimy się na wystawie w niedziele;)[/QUOTE]

Już byłam i sobie pooglądałam:)dzięki Kinia za kciuki na pewno się przydadzą...no i do niedzieli..tu też kciukasy by się przydały.

Posted

Aaaaa w piątek:), to ja miałam dzien wolności 14 lutego, no widzisz Aga pomieszało mi się ale 11 to dobry dzień:) dla mnie był to 18 lat temu dzień pojawienia się na świecie eh a dla Ciebie będzie dzień wolności:) To od której godz. mamy trzymać kciuki?

Posted

[COLOR=lightblue]Aga, a ty pracujesz w sądzie? Na jakim "stanowisku"? (jeśli można wiedzieć)

[COLOR=black]Będę trzymała kciuki za rozprawę, żeby wszystko poszło ok! :)[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

I jak oceniasz tą pracę? Ja na humanistycznym profilu jestem, i tak ciągle myślę co mogłabym robić w przyszłości ;) Myślałam żeby iść na coś związanego z prawem, ale po tym co się nasłuchałam że trzeba mieć znajomości żeby potem pracę dostać itd itd to jakoś mi się odechciało :roll:

Posted

A co należy do Twoich obowiązków? Tylko słuchanie i zapisywanie i wsio? Nie znam się na tym za bardzo :oops: I kurcze, pewnie musiałabym rozszerzoną maturę z historii zdawać no nie? Wos chyba nie przejdzie?