dysia-u Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 a tam ! każdy dzień dobry do świętowania , prawda? Quote
Princess_York Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Oj Aga coś ten rok 2011 się dobrze nie rozpoczął ... Dla mnie też . Może w połowie jakoś będzie ,póki co musimy wszyscy się trzymać :) ! . Quote
Karolina. Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Aga, a czy przypadkiem tutaj nie było dawno zdjęć? Coś chyba ostatnio się obijasz :mad: [SIZE=1] Rozumiem że nastrój może nie ten, ale mimo wszystko stęskniłyśmy się już za Panem W, i Panem H :cool3:[/SIZE] Quote
*Agnieszka* Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Czesc dziewczynki:)ojej foteczek to teraz na razie brak,przez ten aparat..wiem wiem lece troche w kulki ale trzeba bedzie cos wykombinowac:) Buziaki,do poniedzialku bo teraz to tak troche mniej mnie bedzie Aha mam pytanie czy jest jakis program komputerowy ktory zmienia jezyk pisowni z angielskiego na polski???pisze teraz z kompa mamy a tam wlasnie ten jej komp.zjada tzw.ogonki:)program windows7..meczace jest takie pisanie brrrrrrrr Quote
Yoko2009 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Czesć Aga:) ja tam sie nie znam na zjadaczach ogonków ale pozdrawiam Cię serdecznie:) Na fotki poczekamy cierpliwie:) a tymczasem mozesz zajrzeć do nas na nasze foty Quote
Yourii Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Jaki ładny nowy baner ! :) [IMG]http://www.dogomania.pl/image.php?u=106093&type=sigpic&dateline=1294239695[/IMG]:loveu: Panowie tacy eleganccy Quote
chrupcia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Cześć Agnieszko ;) programu nie doradze.. bo ze mnie ciemna masa jeśli chodzi o sprawy komputerowe :roll: ;) Quote
dysia-u Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://translate.google.pl/?hl=pl&tab=wT#[/url] moje dzieci z tego korzystają [/U][/FONT][/COLOR] Quote
Karolina. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ulu, Aga chyba co innego miała na myśli ;) Aga, weź spróbuj w tym pasku co masz "start" itd, po prawej jest zegarek z godziną. I tam z boku są takie znaczki. [IMG]http://img573.imageshack.us/img573/7496/aaavj.jpg[/IMG] Zobacz czy też masz tak jak ja, czyli PL ? Quote
chrupcia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='agamewa']No wlasnie Karolina nie mam:([/QUOTE] jeśli nie masz PL tylko EN to klikasz w to EN i zmieniasz na PL :) Quote
*Agnieszka* Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Kurcze problem tkwi ze tu nie widze nawet tego EN???? Quote
Karolina. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A co masz? A weź kliknij na tą strzałkę (na tym moim screenie trzecia ikonka od lewej) i zobacz czy tam nie ma tego "schowanego". Quote
chrupcia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Aga, wejdź w panel sterowania następnie w 'zegar, język i region' potem w 'region i język' i 'klawiatury i języki' tam powinnaś zmienić ;) coś tam poszperałam wydaje mi się że powinno być ok :) Quote
*Agnieszka* Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Kurka ja nic tu takiego nie widze..komp jest sprzedawany na rynek amerykanski moze nie ma takiego tu w ogole programu co????szukam,szukam i nie widze..u mnie jest cos takiego jak Karola pokazala a tu to inaczej jest wszystko! Quote
chrupcia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 panel sterowania musisz mieć ;) jest w starcie po lewej stronie czwarte od dołu;) Quote
*Agnieszka* Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Panel jest ale nie ma tego co Ty napisalas..kurka ciemna jestem no!!!! EDIT:Znalazlam...nic nie pomoglo:( Quote
Karolina. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Aga a co ci się pojawia jak chcesz napisać literę "z ogonkiem"? Quote
*Agnieszka* Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Uffffff..udało się!!!!!Katrina jesteś wielka dziękuję,Karolina też dzięki za pomoc:loveu::loveu::loveu:mam jest zachwycona;) Quote
chrupcia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 no tam było coś takiego jak 'zmień klawiaturę' i tam można było zmienić ;) cieszę się że mogłam pomóc :) Quote
Mawe Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Witamy popołudniowo-wieczorkowo :) i zapraszamy do nas Quote
Princess_York Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Hej Aga :) . Fajnie że z klawiaturą okej :p Quote
laurin Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Cześć :) Ale miałaś przejścia z tą klawiaturą :D U mnie nie raz tak sie samo zmienia i np zamiast z jest y - i odwrotnie ;) Quote
niunka04 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 hej hej;) windows 7 jest trochę dziwny dlatego się nie dziwie że masz problemy;) Quote
Karolina. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 To fajnie że już wszystko ok ;) To jak będzie Aga z tymi zdjęciami? ;) Quote
Recommended Posts