Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jakbym miała kiedyś wybierać kuferek to chyba ten wyższy, bo butelki by się też pomieściły w nim ;) ta np z ring5 rozplątywaczem, ona dość wysoka, a fajnie by było mieć wszystko w jednym miejscu, butelki też ;)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam sylwestrowo:)
życzonka zostawiłam u mnie wraz z filmikami i zdjęciami
a tu mam pytanko:) jak czeszesz chopaków to na sucho czy używasz jakieś specyfiku???no i co robisz, że oni się tak błyszczą:)
Pozdrawiam

Posted

[B]Dziewczyny chciałabym Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia,by ten nowy rok przyniósł Wam wiele szczęścia i radości,i cieszę się bardzo że mogę być tu z Wami.
Do siego.....[/B]
[IMG]http://mojekartki.eu/kartki/274/3/d/3207.gif[/IMG]

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć Aga :)
oby ten rok był jeszcze bardziej atrakcyjny ;)[/QUOTE]
Cześć Kasia:)Może jakiegoś w końcu mi rycerza na białym koniu podrzuci..hehe..taaaa już to widzę;)
[quote name='niunka04']Cześć wam;) jak tak się parze na twoje zmagania z włosem to mi się wystawowego yorka odechciewa;)[/QUOTE]
He he nio czemu tak fajnie jest:evil_lol:papilotki,oleje i te sprawy:roll:to kwestia wprawy..ale mi się zrymowało :lol:

Posted

[quote name='kiniaaa']hej Aga :)
ja też bym sobie życzyła żeby nowy rok był lepszy niż poprzedni...
pożyjemy zobaczymy, oby tak było...[/QUOTE]
Hej Kinga..oby..masz rację.Dla mnie ten rok 2010 był taki pół na pół..były łzy(w tym roku umarł mój ukochany wujek-84 lata:(),była radość(zamieszkał ze mną Moni:))

Posted

[quote name='agamewa']Hej Kinga..oby..masz rację.Dla mnie ten rok 2010 był taki pół na pół..były łzy(w tym roku umarł mój ukochany wujek-84 lata:(),była radość(zamieszkał ze mną Moni:))[/QUOTE]

Dla mnie też największą radością był Antoś ;)
co jak co, ale pies czasami jest lepszy niż drugi człowiek... My dogomaniaczki wiemy o tym najlepiej :p

Posted

[quote name='kiniaaa']Dla mnie też największą radością był Antoś ;)
co jak co, ale pies czasami jest lepszy niż drugi człowiek... My dogomaniaczki wiemy o tym najlepiej :p[/QUOTE]

Oj tak jak wspomnę sobie te chwile jak przywiozłam Westa i Harmoniego to tak ciepło na serduchu się robi..no i ten rok przyniósł mi radość z wystaw że mogłam być po tej drugiej stronie ringu no i zakończenie sezonu sukcesem pierwszym w CWC...
Zobaczymy jaki ten rok będzie..widzę że co roku jest u mnie nowy pies..heh..

Posted

Cześć:)

oj tak najpiękniejszym prezentem jaki ten rok mi zafundował jest Jazz :loveu:
jak by mi w tym roku przyniósł taki kolejny prezent to by było super, ale chyba jednak mi nie przyniesie długo takiego prezentu :roll: pożyjemy zobaczymy ;)

Posted

[quote name='Karolina.']Aga, tylko się nie rozpędzaj tak z tymi psami :eviltong:

A tak na serio, to plany są? :cool3:[/QUOTE]
Chyba nie...ewentualnie za krycie jak ktoś się trafi wzięłabym suczkę...
[quote name='chrupcia']Cześć:)

oj tak najpiękniejszym prezentem jaki ten rok mi zafundował jest Jazz :loveu:
jak by mi w tym roku przyniósł taki kolejny prezent to by było super, ale chyba jednak mi nie przyniesie długo takiego prezentu :roll: pożyjemy zobaczymy ;)[/QUOTE]
Tak tak..2010 i 2009 był dla mnie bardzo owocnym rokiem:)

Posted

[quote name='Yoko2009']Hej hej, no mnie koniec roku przyniósł Desi:) wiec rok do udanych należy, a w 2009r. przyszła Yoko, heheh ja też co rok pies:)[/QUOTE]

Hej,:)fajnie co..hmm..zobaczymy czy w tym roku bocian którejś z nas coś przyniesie:cool3:

Posted

Hej Aga :p

Widzę, że się do kupna kuferka przymierzasz to powiem Ci, że ładnie to może i wygląda ale u mnie osobiście nie zdał egzaminu. Kiedyś targałam go ze sobą na wystawy, ale jakiś czas temu zamieniłam na lżejszą i poręczniejszą walizeczkę. Kuferek stoi i się kurzy.

Posted

[quote name='Fiolka_130']witamy Kochani :* :)[/QUOTE]
Witamy siostrzyczkę Monika:multi:
[quote name='*kleo*']Hej Aga :p

Widzę, że się do kupna kuferka przymierzasz to powiem Ci, że ładnie to może i wygląda ale u mnie osobiście nie zdał egzaminu. Kiedyś targałam go ze sobą na wystawy, ale jakiś czas temu zamieniłam na lżejszą i poręczniejszą walizeczkę. Kuferek stoi i się kurzy.[/QUOTE]

No właśnie też słyszałam że nie poręczny,na razie przerzuciłam się na zakup aparatu;)

Kurcza Harmoni ma ostrą biegunkę:(