chrupcia Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ja jakbym miała kiedyś wybierać kuferek to chyba ten wyższy, bo butelki by się też pomieściły w nim ;) ta np z ring5 rozplątywaczem, ona dość wysoka, a fajnie by było mieć wszystko w jednym miejscu, butelki też ;) Quote
Yoko2009 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 witam sylwestrowo:) życzonka zostawiłam u mnie wraz z filmikami i zdjęciami a tu mam pytanko:) jak czeszesz chopaków to na sucho czy używasz jakieś specyfiku???no i co robisz, że oni się tak błyszczą:) Pozdrawiam Quote
*Agnieszka* Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [B]Dziewczyny chciałabym Wam wszystkim złożyć najserdeczniejsze życzenia,by ten nowy rok przyniósł Wam wiele szczęścia i radości,i cieszę się bardzo że mogę być tu z Wami. Do siego.....[/B] [IMG]http://mojekartki.eu/kartki/274/3/d/3207.gif[/IMG] Quote
Aleksandra:) Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 szczęśliwego nowego roku Aguś :loveu: Quote
Yoko2009 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Hej hej jak tam samopoczucie w nowym roku?:) Quote
*Agnieszka* Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Witamy sie:)Samopoczucie w Nowym Roku znosne:) Quote
chrupcia Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Cześć Aga :) oby ten rok był jeszcze bardziej atrakcyjny ;) Quote
niunka04 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Cześć wam;) jak tak się parze na twoje zmagania z włosem to mi się wystawowego yorka odechciewa;) Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) oby ten rok był jeszcze bardziej atrakcyjny ;)[/QUOTE] Cześć Kasia:)Może jakiegoś w końcu mi rycerza na białym koniu podrzuci..hehe..taaaa już to widzę;) [quote name='niunka04']Cześć wam;) jak tak się parze na twoje zmagania z włosem to mi się wystawowego yorka odechciewa;)[/QUOTE] He he nio czemu tak fajnie jest:evil_lol:papilotki,oleje i te sprawy:roll:to kwestia wprawy..ale mi się zrymowało :lol: Quote
kiniaaa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 hej Aga :) ja też bym sobie życzyła żeby nowy rok był lepszy niż poprzedni... pożyjemy zobaczymy, oby tak było... Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='kiniaaa']hej Aga :) ja też bym sobie życzyła żeby nowy rok był lepszy niż poprzedni... pożyjemy zobaczymy, oby tak było...[/QUOTE] Hej Kinga..oby..masz rację.Dla mnie ten rok 2010 był taki pół na pół..były łzy(w tym roku umarł mój ukochany wujek-84 lata:(),była radość(zamieszkał ze mną Moni:)) Quote
kiniaaa Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='agamewa']Hej Kinga..oby..masz rację.Dla mnie ten rok 2010 był taki pół na pół..były łzy(w tym roku umarł mój ukochany wujek-84 lata:(),była radość(zamieszkał ze mną Moni:))[/QUOTE] Dla mnie też największą radością był Antoś ;) co jak co, ale pies czasami jest lepszy niż drugi człowiek... My dogomaniaczki wiemy o tym najlepiej :p Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='kiniaaa']Dla mnie też największą radością był Antoś ;) co jak co, ale pies czasami jest lepszy niż drugi człowiek... My dogomaniaczki wiemy o tym najlepiej :p[/QUOTE] Oj tak jak wspomnę sobie te chwile jak przywiozłam Westa i Harmoniego to tak ciepło na serduchu się robi..no i ten rok przyniósł mi radość z wystaw że mogłam być po tej drugiej stronie ringu no i zakończenie sezonu sukcesem pierwszym w CWC... Zobaczymy jaki ten rok będzie..widzę że co roku jest u mnie nowy pies..heh.. Quote
Karolina. Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Aga, tylko się nie rozpędzaj tak z tymi psami :eviltong: A tak na serio, to plany są? :cool3: Quote
chrupcia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Cześć:) oj tak najpiękniejszym prezentem jaki ten rok mi zafundował jest Jazz :loveu: jak by mi w tym roku przyniósł taki kolejny prezent to by było super, ale chyba jednak mi nie przyniesie długo takiego prezentu :roll: pożyjemy zobaczymy ;) Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='Karolina.']Aga, tylko się nie rozpędzaj tak z tymi psami :eviltong: A tak na serio, to plany są? :cool3:[/QUOTE] Chyba nie...ewentualnie za krycie jak ktoś się trafi wzięłabym suczkę... [quote name='chrupcia']Cześć:) oj tak najpiękniejszym prezentem jaki ten rok mi zafundował jest Jazz :loveu: jak by mi w tym roku przyniósł taki kolejny prezent to by było super, ale chyba jednak mi nie przyniesie długo takiego prezentu :roll: pożyjemy zobaczymy ;)[/QUOTE] Tak tak..2010 i 2009 był dla mnie bardzo owocnym rokiem:) Quote
Yoko2009 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Hej hej, no mnie koniec roku przyniósł Desi:) wiec rok do udanych należy, a w 2009r. przyszła Yoko, heheh ja też co rok pies:) Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='Yoko2009']Hej hej, no mnie koniec roku przyniósł Desi:) wiec rok do udanych należy, a w 2009r. przyszła Yoko, heheh ja też co rok pies:)[/QUOTE] Hej,:)fajnie co..hmm..zobaczymy czy w tym roku bocian którejś z nas coś przyniesie:cool3: Quote
*kleo* Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Hej Aga :p Widzę, że się do kupna kuferka przymierzasz to powiem Ci, że ładnie to może i wygląda ale u mnie osobiście nie zdał egzaminu. Kiedyś targałam go ze sobą na wystawy, ale jakiś czas temu zamieniłam na lżejszą i poręczniejszą walizeczkę. Kuferek stoi i się kurzy. Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='Fiolka_130']witamy Kochani :* :)[/QUOTE] Witamy siostrzyczkę Monika:multi: [quote name='*kleo*']Hej Aga :p Widzę, że się do kupna kuferka przymierzasz to powiem Ci, że ładnie to może i wygląda ale u mnie osobiście nie zdał egzaminu. Kiedyś targałam go ze sobą na wystawy, ale jakiś czas temu zamieniłam na lżejszą i poręczniejszą walizeczkę. Kuferek stoi i się kurzy.[/QUOTE] No właśnie też słyszałam że nie poręczny,na razie przerzuciłam się na zakup aparatu;) Kurcza Harmoni ma ostrą biegunkę:( Quote
*Agnieszka* Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='Gucci13']hej Aga:multi:[COLOR=white].......[/COLOR][/QUOTE] Cześć dziewczyny i chłopaki:multi: Quote
Gucci13 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 hej Aga:multi:[COLOR=white].......[/COLOR] Quote
Fiolka_130 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 o kurcze, a cos małemu może zaszkodziło :| Quote
Recommended Posts