Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chrupcia']no tak wiadomo że na dwa przez pół trzeba liczyć, myślę że jak będę miała dwa psiaki to będę zamawiać te 15kg, bo na pół wychodzi po 7.5kg, nie trzeba co chwile zamawiać, a po za tym taniej wychodzi :p[/QUOTE]

No jest taniej ale jednorazowy wydatek jest większy:p

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']Ale to psiaki Magdy tyle wcinają:eviltong:,moje 7.5 to tak na 3-4 miesiące na tyle im starcza;)[/QUOTE]
tak to jest w moim wieku wiadomo,że coś graja tylko nie wiadomo gdzie:evil_lol:
ja karmę kupuję przez klub hodowców RC, wychodzi dużo taniej

Posted

[URL]http://i51.tinypic.com/1oribp.jpg[/URL] jaki podobny do mojego !! :( mój tylko był troszeczkę jaśniejszy i też miał taką szarą kreseczkę wzdłuż kręgosłupa . Przez pierwsze dni gryzą te chomiczki ale jak się już oswoi to jest spokój . :)
Ech no i u nas niestety z NDM nici się zrobiły,mieliśmy jechać ale tata nie chciał ryzykować . Bo samemu się jedzie ostrożnie, a wariatów nie brakuje..

Witam się :multi:

Posted

[quote name='dysia-u']kurcze Aga tyle u ciebie nagadane, czytam i czytam i ledwie do konca dobrnęłam[/QUOTE]

Cześć Aga, ja za Ula powtarzam nagadane u Ciebie mnóstwo:) a\le do końca dzielnie dobrnęłam:) fajna ta przypinka z Yorkiem:)

Posted

[quote name='agamewa']Kurczę ale fajnie udało mi się kupić na allegro przypinkę z yorkiem ,tylko jestem ciekawa czy da radę podczepić tam numerek??te na wystawie były po 50-60zł...a ja kupiłam za 24 zł już z przesyłką.(...)
[/QUOTE]
Ale śliczna przypinka :loveu: aż ci zazdroszczę :) Ja się za też rozglądałam na wystawie za taką przypinka, ale cena przesadnie wygórowana zawsze była;)

Posted

[quote name='Connected'][URL]http://i51.tinypic.com/1oribp.jpg[/URL] jaki podobny do mojego !! :( mój tylko był troszeczkę jaśniejszy i też miał taką szarą kreseczkę wzdłuż kręgosłupa . Przez pierwsze dni gryzą te chomiczki ale jak się już oswoi to jest spokój . :)
Ech no i u nas niestety z NDM nici się zrobiły,mieliśmy jechać ale tata nie chciał ryzykować . Bo samemu się jedzie ostrożnie, a wariatów nie brakuje..

Witam się :multi:[/QUOTE]
Witamy i my:)chomiczek a raczej chomiczka już się oswoiła i ma sie dobrze teraz czekam na klateczkę:)
[quote name='slawi']tak to jest w moim wieku wiadomo,że coś graja tylko nie wiadomo gdzie:evil_lol:
ja karmę kupuję przez klub hodowców RC, wychodzi dużo taniej[/QUOTE]
Hej Iwona:)No co Ty opowiadasz dziewczyno w jakim moim wieku...głupoty opowiadasz;)
[quote name='Yoko2009']Cześć Aga, ja za Ula powtarzam nagadane u Ciebie mnóstwo:) a\le do końca dzielnie dobrnęłam:) fajna ta przypinka z Yorkiem:)[/QUOTE]
Cześć Asia:)Troszkę sobię pogawędziliśmy:)
[quote name='Pegaza']Cze Aga z ladną przypinką;)[/QUOTE]

Cześć Daria:)no ładna,ładna przypinka:)tylko zołza mogła by być większa ,taka mała piczka:)hihihi

Posted

[quote name='Yoko2009']Cześć Aga, ja za Ula powtarzam nagadane u Ciebie mnóstwo:) a\le do końca dzielnie dobrnęłam:) fajna ta przypinka z Yorkiem:)[/QUOTE]

[quote name='karkakarka']Ale śliczna przypinka :loveu: aż ci zazdroszczę :) Ja się za też rozglądałam na wystawie za taką przypinka, ale cena przesadnie wygórowana zawsze była;)[/QUOTE]

Napisz do nich powinni mieć jeszcze,jest jeszcze w sprzedaży bryloczek i figurka

Posted

Breloczek
[IMG]http://ud.interia.pl/html/getattach,mid,1292686265.16451.nfs61.rimuz:5842540:-1:-1,mpid,6,uid,305ef4c7f972e5b9?f=P9142793.JPG%20[/IMG]
Figurka pokryta brązem
[IMG]http://ud.interia.pl/html/getattach,mid,1292686265.16451.nfs61.rimuz:5842540:-1:-1,mpid,5,uid,305ef4c7f972e5b9?f=P9142838.JPG%20[/IMG]

Posted

Cześć Aga i chłopaki:)
Ja to mam szczęście, jak mnie nie ma to Was pełno a jak już uda mnie sie siąść do kompa to na dogo pustki:(. Dopiję kawke i idziemy całą rodzinką kupić choinkę, bo w tygodniu to czasu nie będzie:).
Wpadnijcie w wolnum czasie na fotek kilka:)

Posted

[quote name='Yoko2009']Cześć Aga i chłopaki:)
Ja to mam szczęście, jak mnie nie ma to Was pełno a jak już uda mnie sie siąść do kompa to na dogo pustki:(. Dopiję kawke i idziemy całą rodzinką kupić choinkę, bo w tygodniu to czasu nie będzie:).
Wpadnijcie w wolnum czasie na fotek kilka:)[/QUOTE]

Cześć Asiu:)choinka,choinka pachnąca jak las:)Ja w tym roku zafundowałam sobie choinkę z allegro,zamarzyła mi się taka z grubymi igłami,szukałam,wybierałam,studiowałam dosłownie całe allegro bo nie mogłam się zdecydować,miałam nawet przedziwne sny w roli głównej kupiłam choinkę okazała się prawie "łysa"he he,aż w końcu kupiłam i jest śliczna,co prawda sztuczna ale jest bardzo ładna:)Żywe choinki mają swój urok ale ja zdecydowałam się tylko 2 razy na taką..ta ostatnia była jakaś dziwna prawie wcale nie pachniała jak to mają zazwyczaj pachnieć choinki no i baaardzo się po krótkim czasie zaczęła sypać..:shake:

Posted

[quote name='Karolina.']Wiem wiem, ale najpierw ktoś musi zadecydować że chce kryć swoją suczkę Monim, a dopiero potem Aga decyduje czy ta suczka "jest godna" ;) Bo najpierw ktoś w ogóle musi zaproponować Moniemu krycie, żeby Aga mogła je "zaakceptować" lub "odrzucić" no nie? O to mi chodziło :)[/QUOTE]
Też prawda ;)
[quote name='agamewa']Z pierwszym kryciem..o ile kiedykolwiek dojdzie do niego może być trudno,ponieważ nie wiadomo jest jakie dzieci może dać Moni i tu tkwi ryzyko,wiadomo zawsze lepiej wziąć sprawdzonego repa i nie chodzi już o tytuły ale mniej więcej się wie czego można się spodziewać po danym psie.Niby Hary ma bardzo dobry rodowód ale nie wiadomo jakie geny może w sobie nosić???To też przecież jest zależne od suki co ona w sobie nosi.Dobry hodowca w swojej hodowli studiuje rodowody przyszłych kandydatów na rodziców i mniej więcej te wady danego psa zastępuje zaletami ojca czy matki,to jest trudna i długa droga do kojarzenia jak najlepszego.[/QUOTE]
Ja myślę, że Moni będzie miał propozycje kryć. Jest ładnym psem, więc pewnie znajdzie się ktoś, kto będzie chciał nim pokryć swoją sukę. A jak wyjdą z tego ładne dzieci, to po tym "odważnym", który przełamie pierwsze lody znajdą się i inni. Z resztą każdy z tych sprawdzonych reproduktorów kiedyś zaczynał ;)

Posted

Cze Aga :multi:
A jak chomiczek ma na imię? To on czy ona?
Ja choinkę zawsze mam żywą i przy tym pozostanę :loveu: Dla mnie sztuczna choinka to jakieś nieporozumienie :eviltong: Powinno się jej zakazać :evil_lol: Takie mało pachnące to są np. świerki syberyjskie - taki właśnie dziś kupiłam ;) Ale u mnie zawsze stoi długo - ostatnio stała do kwietnia, może maja i jakbym nie zaczęła jej rozbierać to by się nie posypała :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Aga :multi:
A jak chomiczek ma na imię? To on czy ona?
Ja choinkę zawsze mam żywą i przy tym pozostanę :loveu: Dla mnie sztuczna choinka to jakieś nieporozumienie :eviltong: Powinno się jej zakazać :evil_lol: Takie mało pachnące to są np. świerki syberyjskie - taki właśnie dziś kupiłam ;) Ale u mnie zawsze stoi długo - ostatnio stała do kwietnia, może maja i jakbym nie zaczęła jej rozbierać to by się nie posypała :evil_lol:[/QUOTE]
Hej:)miał być Edzio..Zgredzio heh:)z tym że okazała się samiczką..dzieciaki nazwały ją Pusią..bo nie chciały Zgredzio hihi
[quote name='Princess_York']ja też zawsze mam żywą :loveu: .

U taty już stoi i czeka na bombki :p .

Hej Aga :) .[/QUOTE]

Hej Marti :)

Zagubiona fota z NDM.....uśmiechnięty Potrzepus:)
[IMG]http://i55.tinypic.com/2uge0j9.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Karolina.'][url]http://i55.tinypic.com/2uge0j9.jpg[/url]
Jaki zadowolony :)

Cześć Aga! :)[/QUOTE]

[quote name='Gucci13']hej Aga:multi: Moni śliczny jak zwykle:loveu:[/QUOTE]

Cześć Laski:)