*Agnieszka* Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Z pierwszym kryciem..o ile kiedykolwiek dojdzie do niego może być trudno,ponieważ nie wiadomo jest jakie dzieci może dać Moni i tu tkwi ryzyko,wiadomo zawsze lepiej wziąć sprawdzonego repa i nie chodzi już o tytuły ale mniej więcej się wie czego można się spodziewać po danym psie.Niby Hary ma bardzo dobry rodowód ale nie wiadomo jakie geny może w sobie nosić???To też przecież jest zależne od suki co ona w sobie nosi.Dobry hodowca w swojej hodowli studiuje rodowody przyszłych kandydatów na rodziców i mniej więcej te wady danego psa zastępuje zaletami ojca czy matki,to jest trudna i długa droga do kojarzenia jak najlepszego. Quote
molinezja Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Witam [B]agamewa [/B]mam pytanko a słyszałaś o takim specyfiku jak Laveta super? co sadzisz o takich witaminach dla yorka oczywiście:)dzięki... Quote
*Agnieszka* Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='molinezja']Witam [B]agamewa [/B]mam pytanko a słyszałaś o takim specyfiku jak Laveta super? co sadzisz o takich witaminach dla yorka oczywiście:)dzięki...[/QUOTE] Tak miałam to nawet zalecane ale jakoś tak do tej firmy nie mam przekonania,uważam że jest wiele firm lepszych od tej....a zraziłam się do tej firmy przez spray czyszczący do zębów,mój pies dostał tak potwornej biegunki po podaniu tego środka że powiedziałam nigdy więcej!!!!Ja polecam Vita Vet-regenerator sierści,ewentualnie pasuje mi kerabol podawany razem z omeganem Hej :) Quote
molinezja Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 wielkie dzięki,za te wiadomości:)miło posłuchać rad speca:P wsprawie sierści i kondycji ,no i buziaki dla ślicznych yorasków:) Quote
*Agnieszka* Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='molinezja']wielkie dzięki,za te wiadomości:)miło posłuchać rad speca:P wsprawie sierści i kondycji ,no i buziaki dla ślicznych yorasków:)[/QUOTE] Nie ma za co :)mizianki dla Twojego yoraska:loveu: Quote
mallinus Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='*kleo*']Ja Uli żadnych dodatkowych witamin nie podaję, dostaje pełnowartościową karmę więc ma wszystko co potrzebne, a włos rośnie jak szalony :p[/QUOTE] Hej!! wracajac do tematu to ja absolutnie zgadzam sie z Klaudia. Karma jest odpowiednio zbilansowana i zadne witaminy nie sa potrzebne. Czasami mozna przedobrzyc. Quote
*Agnieszka* Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='mallinus']Hej!! wracajac do tematu to ja absolutnie zgadzam sie z Klaudia. Karma jest odpowiednio zbilansowana i zadne witaminy nie sa potrzebne. Czasami mozna przedobrzyc.[/QUOTE] Z umiarem nie zaszkodzi;) Quote
Gucci13 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ja też nie podaje nic do karmy :) narazie mamy acane i wydaje mi się całkiem ok:lol: Quote
*Agnieszka* Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Najwyżej chłopaki będą łyse... Quote
mallinus Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 My jestesmy na Ardenie i widze znaczna poprawe jezeli chodzi o wlos. Quote
*Agnieszka* Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='mallinus']My jestesmy na Ardenie i widze znaczna poprawe jezeli chodzi o wlos.[/QUOTE] A ja miałam zamówić i w końcu znów została acana....a to przez te duże opakowania ardena:( Quote
mallinus Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 no lyse to nie beda hehe Jak to ?> przeciez sa 7.5 kg? na 2 psy to nie duzo :) ja po 15 zamawiam Quote
*Agnieszka* Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='mallinus']no lyse to nie beda hehe Jak to ?> przeciez sa 7.5 kg? na 2 psy to nie duzo :) ja po 15 zamawiam[/QUOTE] Magda były te po 15,..7.5 kg,akurat znów nie mieli..... Quote
mallinus Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 a to trzeba bylo pytac kiedy przyjada, albo brac 15. 3msc z glowy ':) Quote
*Agnieszka* Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='Princess_York']Hej Aga :) .[/QUOTE] Hej:) [quote name='mallinus']a to trzeba bylo pytac kiedy przyjada, albo brac 15. 3msc z glowy ':)[/QUOTE] No niby tak tylko krucho z kasą akurat troszkę było:( Quote
Gucci13 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 wow 15 kg na 3 msc na 2 psy:crazyeye: mój je 1,5 kg ariona już 3 msc i skończyć nie może:lol: Quote
*Agnieszka* Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Kurczę ale fajnie udało mi się kupić na allegro przypinkę z yorkiem ,tylko jestem ciekawa czy da radę podczepić tam numerek??te na wystawie były po 50-60zł...a ja kupiłam za 24 zł już z przesyłką. [IMG]http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/64/80/08/1364800865[/IMG] Quote
dysia-u Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 kurcze Aga tyle u ciebie nagadane, czytam i czytam i ledwie do konca dobrnęłam Quote
slawi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='Gucci13']wow 15 kg na 3 msc na 2 psy:crazyeye: mój je 1,5 kg ariona już 3 msc i skończyć nie może:lol:[/QUOTE] U nas też 15 kilo na ponad pół roku starcza, Aga żarłoczki masz :) [quote name='agamewa']Kurczę ale fajnie udało mi się kupić na allegro przypinkę z yorkiem ,tylko jestem ciekawa czy da radę podczepić tam numerek??te na wystawie były po 50-60zł...a ja kupiłam za 24 zł już z przesyłką. [IMG]http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/64/80/08/1364800865[/IMG][/QUOTE] bardzo ładna :) Quote
*Agnieszka* Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='slawi']U nas też 15 kilo na ponad pół roku starcza, Aga żarłoczki masz :) bardzo ładna :)[/QUOTE] Ale to psiaki Magdy tyle wcinają:eviltong:,moje 7.5 to tak na 3-4 miesiące na tyle im starcza;) Quote
chrupcia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 przypinka bardzo ładna :) mi 7.5kg Acany wychodzi tak na 6miesięcy :) zostało nam jeszcze trochę ponad kilo i w styczniu będzie trzeba już zamówić adulta :p Quote
*Agnieszka* Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='chrupcia']przypinka bardzo ładna :) mi 7.5kg Acany wychodzi tak na 6miesięcy :) zostało nam jeszcze trochę ponad kilo i w styczniu będzie trzeba już zamówić adulta :p[/QUOTE] Mi na 3-4 na 2 psiaki tak jak pisałam ale ja im nie daje tego dużo. Quote
chrupcia Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='agamewa']Mi na 3-4 na 2 psiaki tak jak pisałam ale ja im nie daje tego dużo.[/QUOTE] no tak wiadomo że na dwa przez pół trzeba liczyć, myślę że jak będę miała dwa psiaki to będę zamawiać te 15kg, bo na pół wychodzi po 7.5kg, nie trzeba co chwile zamawiać, a po za tym taniej wychodzi :p Quote
Recommended Posts