Yorkomanka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [QUOTE]No to musisz mu sprezentować choć jedną[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE]A po co? Żeby zgubił?:evil_lol: Quote
Nati28 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ale macie kokardek hoho to ja mam mniej rzeczy do wlosow :evil_lol: pozdrawiamy wieczorkiem ;) Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Gucci13']witamy się:loveu:[/QUOTE] Witamy:)dawno Cię u nas nie było!!!!!!nu nu nu:) Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Mawe']Witamy wieczorkiem. Padam na pysk :shake:[/QUOTE] Witamy:)ojej a co się stało????? Quote
*Jot* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Aga ,Ty kokardki kupujesz a ja mam fioła na punkcie szczotek i grzebieni.Gdy tylko wypatrzę coś to kupuję.:roll: Cześć wieczorkiem.:multi: Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='jot11']Aga ,Ty kokardki kupujesz a ja mam fioła na punkcie szczotek i grzebieni.Gdy tylko wypatrzę coś to kupuję.:roll: Cześć wieczorkiem.:multi:[/QUOTE] No to witaj w klubie he,he,świetnie się rozumiemy co....?:) Quote
Gucci13 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 byliśmy w Berlinie i dopiero wczoraj o 1 w nocy byliśmy w Polsce, i musiałam dzisiaj do szkoły zasuwać:placz: Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Gucci13']byliśmy w Berlinie i dopiero wczoraj o 1 w nocy byliśmy w Polsce, i musiałam dzisiaj do szkoły zasuwać:placz:[/QUOTE] Łojojoj,to ja Ci tak szybkiego powrotu po dłuższej wyprawie nie zazdroszczę!!!! Quote
*Jot* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='agamewa']No to witaj w klubie he,he,świetnie się rozumiemy co....?:)[/QUOTE] Oj tak.Świetnie się rozumiemy.....:evil_lol: Quote
Mawe Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Aga wykańczają mnie matury i to nie dlatego, że je piszę, ale że za nią odpowiadam. Dzisiaj uczniowie pisali angielski podstawę i rozszerzenie, więc siedziałam 12 godzin w pracy. Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Mawe']Aga wykańczają mnie matury i to nie dlatego, że je piszę, ale że za nią odpowiadam. Dzisiaj uczniowie pisali angielski podstawę i rozszerzenie, więc siedziałam 12 godzin w pracy.[/QUOTE] To nie zazdroszczę!praca umysłowa jest bardziej męcząca ,niż nie wiadomo jaka fizyczna!!!!! Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Connected']oj 12 godzin ? współczuje ..[/QUOTE] Jaki śliczny banerek:)wow:) Quote
Mawe Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Matury u nas kończą się 20 maja, potem nabór, egzaminy zawodowe i dopiero tak koło 5 lipca może wreszcie odpocznę :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 ................................................................................ Quote
Aga&Dakar Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Aga nie można tak do tego podchodzić. Nie szczepienie jest groźniejsze od szczepienia. Takie przypadki zdażają się także wśród ludzi. Napewno wszystko będzie dobrze. Porozmawiaj najpierw z lekarzem. Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 ................................................................. Quote
iwa63 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Witamy Ja tez się bałam szczepienia ale było ok,tylko po 3 Toffisia bardzo bolała przednia łapka że nawet nie dał się dotknąć ale na drugi dzień już mu przeszło:) Quote
*Agnieszka* Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Witamy wszystkich:)znów pogoda nie dopisuję:(brrrrrrrrrrrrrrr...... Quote
Princess_York Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 hej ,hej :loveu:! . U nas też od rana pada :-( . Co to za wiosna ?! :roll: Quote
*Agnieszka* Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='Princess_York']hej ,hej :loveu:! . U nas też od rana pada :-( . Co to za wiosna ?! :roll:[/QUOTE] Właśnie co to za wiosna????????? Quote
Recommended Posts