Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga ,Ty kokardki kupujesz a ja mam fioła na punkcie szczotek i grzebieni.Gdy tylko wypatrzę coś to kupuję.:roll:
Cześć wieczorkiem.:multi:

Posted

[quote name='jot11']Aga ,Ty kokardki kupujesz a ja mam fioła na punkcie szczotek i grzebieni.Gdy tylko wypatrzę coś to kupuję.:roll:
Cześć wieczorkiem.:multi:[/QUOTE]

No to witaj w klubie he,he,świetnie się rozumiemy co....?:)

Posted

[quote name='Gucci13']byliśmy w Berlinie i dopiero wczoraj o 1 w nocy byliśmy w Polsce, i musiałam dzisiaj do szkoły zasuwać:placz:[/QUOTE]

Łojojoj,to ja Ci tak szybkiego powrotu po dłuższej wyprawie nie zazdroszczę!!!!

Posted

Aga wykańczają mnie matury i to nie dlatego, że je piszę, ale że za nią odpowiadam. Dzisiaj uczniowie pisali angielski podstawę i rozszerzenie, więc siedziałam 12 godzin w pracy.

Posted

[quote name='Mawe']Aga wykańczają mnie matury i to nie dlatego, że je piszę, ale że za nią odpowiadam. Dzisiaj uczniowie pisali angielski podstawę i rozszerzenie, więc siedziałam 12 godzin w pracy.[/QUOTE]

To nie zazdroszczę!praca umysłowa jest bardziej męcząca ,niż nie wiadomo jaka fizyczna!!!!!

Posted

Matury u nas kończą się 20 maja, potem nabór, egzaminy zawodowe i dopiero tak koło 5 lipca może wreszcie odpocznę :evil_lol:

Posted

Aga nie można tak do tego podchodzić. Nie szczepienie jest groźniejsze od szczepienia. Takie przypadki zdażają się także wśród ludzi. Napewno wszystko będzie dobrze. Porozmawiaj najpierw z lekarzem.

Posted

Witamy
Ja tez się bałam szczepienia ale było ok,tylko po 3 Toffisia bardzo bolała przednia łapka że nawet nie dał się dotknąć ale na drugi dzień już mu przeszło:)