dagos1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Cześć Aga, zabieraj chłopaków i chodźcie na zdjęcia. Quote
*Agnieszka* Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='tigrunia']Ten jest jeszcze w miarę blisko : [url]http://www.akorhotel.eu/[/url] I tu jest taka sama cena ale trochę dalej : [url]http://www.hostel24.com.pl/[/url] Ale spróbuj podzwonić i ponegocjować ;)[/QUOTE] Dzięki Be za linki,podzwonię,ponegocjuję :)Kusi mnie ta wystawa bo to już ostatnia w klasie pośredniej,a za wiele w niej sobie nie pojeżdziłam.Otwarta mnie trochę przeraża:roll: [quote name='karkakarka']Be na gaz i diesla się najbardziej opłaca - benzyniaki są najbardziej kasochłonne :cool1:[/QUOTE] Tak bo nawet jak rozmawiałam z tą osobą co zadeklarowała się mnie wozić to tez mówiła że na benzynę jest najdrożej [quote name='chrupcia']Dla mnie 500zł to też kupa kasy... raczej bym sobie tak nie poszalała, bo nie mam za co, a rodzice to też by raczej tyle nie wydali na jedną wystawe. Jak bym miała wystawiać to tylko w moich okolicach Przemyśl, Rzeszów, Krosno, Kraków może bo kuzyna mam teraz tam i może Lublin by się dało;) i na Warszawe też by pewnie z raz wypaliło na rok :p[/QUOTE] No właśnie szkoda że te wystawy tyle kosztują,fajnie jak jeszcze dobrze pójdzie,gorzej jak dostanie się gorszą ocenę a póżniej niesmak taki zostanie,kasa przepada,zła ocena zostaje no i takie może być uczucie nie wiadomo jakie?ale na takie ewentualności wystawiający musi być zawsze przygotowany bo sędziowie są różni i mają swoje kaprysy... [quote name='Paaula']Witamy z rana ;)[/QUOTE] Witamy:) [quote name='dagos1']Cześć Aga, zabieraj chłopaków i chodźcie na zdjęcia.[/QUOTE] Właśnie wróciliśmy już ze spacerku od Was:) Quote
Kadina_Malina Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [CENTER][B]Hej :loveu: Western i Harmony to dwa cuda[/B]:loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Paaula Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Hej. Już się dzisiaj witałam, ale wpadłam powiedzieć, że parę fotek u mnie w nowym ubranku [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='karkakarka']Be na gaz i diesla się najbardziej opłaca - benzyniaki są najbardziej kasochłonne :cool1:[/QUOTE] Dokładnie o to mi chodziło ;) Że jak kolega ma samochód na gaz lub diesla to drogo sobie woła za te 100 km ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Kadina_Malina'][CENTER][B]Hej :loveu: Western i Harmony to dwa cuda[/B]:loveu::loveu::loveu: [/CENTER][/QUOTE] Dziękujemy za komplemenciki:) [quote name='Paaula']Hej. Już się dzisiaj witałam, ale wpadłam powiedzieć, że parę fotek u mnie w nowym ubranku [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/QUOTE] Zaraz do Was idziemy:) [quote name='Yoko2009']Cześć Aga:):)[/QUOTE] Cześć Asia:) [quote name='tigrunia']Dokładnie o to mi chodziło ;) Że jak kolega ma samochód na gaz lub diesla to drogo sobie woła za te 100 km ;)[/QUOTE] Ma na benzynę,także chyba ok sobie krzyknął..;) Quote
Connected Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Cześć Aga i gadułki :evil_lol::evil_lol: Słyszałam właśnie o tej nocnej wystawie w bydgoszczy :cool3: z chęcią bym pojechała, ale nie ma na co liczyć:roll: [SIZE="1"]Nasz rejon na wystawy to warszawa i okolice:eviltong:[/SIZE] Quote
tigrunia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='agamewa'] Ma na benzynę,także chyba ok sobie krzyknął..;)[/QUOTE] No tak jak mówiłam - z lekką górką ale nie ma się co dziwić w końcu exploatacja samochodu i jego wolny czas .. ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Connected']Cześć Aga i gadułki :evil_lol::evil_lol: Słyszałam właśnie o tej nocnej wystawie w bydgoszczy :cool3: z chęcią bym pojechała, ale nie ma na co liczyć:roll: [SIZE="1"]Nasz rejon na wystawy to warszawa i okolice:eviltong:[/SIZE][/QUOTE] Hejka:)no tak trochę tu pogadałyśmy:)zdjęcia nie dawno były także trzeba trochę pogadać.. [quote name='tigrunia']No tak jak mówiłam - z lekką górką ale nie ma się co dziwić w końcu exploatacja samochodu i jego wolny czas .. ;)[/QUOTE] No tak z lekką górką heh:) Quote
Marzena* Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Litości Aga u Ciebie jak zawsze nagadane ... I cześć tak w ogóle bo zapomniałam :) Quote
slawi Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 cześć Aga i chłopaki, tak, bez własnego samochodu to jest troszkę problem:shake:, ale z drugiej strony fajnie,że ktoś w ogóle chce pomóc Quote
*Agnieszka* Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Viky i Ja']Litości Aga u Ciebie jak zawsze nagadane ... I cześć tak w ogóle bo zapomniałam :)[/QUOTE] Cześć Marzka:multi:ostatnio same gadułki u mnie [quote name='slawi']cześć Aga i chłopaki, tak, bez własnego samochodu to jest troszkę problem:shake:, ale z drugiej strony fajnie,że ktoś w ogóle chce pomóc[/QUOTE] Cześć Iwona:multi:rzeczywiście bez własnego samochodu to troszkę nie za bardzo,ale nie chciałam żeby jego brak przekreślał moje marzenia,z drugiej strony to dobrze że znalazł się ktoś kto mi pomógł fakt trochę drogo ale lepsza taka sytuacja niż żadna??? Quote
Paaula Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Witamy i zapraszamy na nowe zdjęcia ;) Quote
Yoko2009 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Hej hej coś tu fotek nie widać:( oj nieładnie nieładnie:) Quote
*Agnieszka* Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='Paaula']Witamy i zapraszamy na nowe zdjęcia ;)[/QUOTE] [quote name='Nati28']Witamy i pozdrawiamy z rana :)[/QUOTE] [quote name='Iza.']Cześć Aga![/QUOTE] [quote name='Borówka16']Cześć Aguś ! :loveu:[/QUOTE] [quote name='Gucci13']bry wieczorkiem:)[/QUOTE] [quote name='Yoko2009']Hej hej coś tu fotek nie widać:( oj nieładnie nieładnie:)[/QUOTE] Cześć dziewczyny:multi: U mnie coś ostatnio czasu brak na wszystko:(mam nadzieję że to się nie długo unormuje. Quote
dysia-u Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 ale może znajdziesz chwilke na łyk naleweczki i chałke drożdżową? zapraszam do mnie Quote
Princess_York Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Aga najnowsza wiadomość dla Ciebie i dla mnie ... A więc ocena na ringu zaczyna się już o 9:00 :( Super .. Godzina snu mniej . Quote
*Agnieszka* Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='dysia-u']ale może znajdziesz chwilke na łyk naleweczki i chałke drożdżową? zapraszam do mnie[/QUOTE] Wow,takie pyszności a mnie wczoraj nie było...buuuuuu [quote name='Princess_York']Aga najnowsza wiadomość dla Ciebie i dla mnie ... A więc ocena na ringu zaczyna się już o 9:00 :( Super .. Godzina snu mniej .[/QUOTE] Cześć Martyna:)Mi to różnicy nie robi;)mam jakieś 5 minut do wystawy;)a spania pewnie i tak nie będzie:shake:więc bez różnicy ech... Ciekawa jestem jak teraz nam pójdzie?????? Quote
Princess_York Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ale Ty masz blisko ! :O . Też tak chce . Jak coś to zajmiesz nam miejsce jakoś blisko wejścia ;) ? . Będzie dobrze ,ćwiczyłaś z Monim tą statyke ? Ja to jestem mega pozytywnie nastawiona na wystawe ,Arwenie włos ruszył :multi: !!! . Quote
Recommended Posts