Karolina. Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Cześć Aga :) Widzę że tu już kolejne plany wystawowe się kroją :) No i bardzo dobrze :) [SIZE=1]W planowaniu kalendarza wystaw na 2011, nie zapomnijcie uwzględnić Lublina [/SIZE]:cool3: Quote
dagos1 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Taaaak, Aga zostanie królową psich wybiegów, a Moni królem. Quote
Connected Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Teraz to nie będzie końca tych wystaw:evil_lol: no i dobrze w sumie, piękny pies to nic dziwnego ;) No, mam nadzieję że namówię tatę na grudzień :cool3: witamy się :multi: Quote
chrupcia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Cześć Aga :) jeśli mi się uda to dołacze do waszego grona wystawowego :cool3: :multi: Quote
*Agnieszka* Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='*kleo*']Ja niestety tylko na 7.11, pewnie się nie spotkamy co?[/QUOTE] Szkoda pewnie się nie spotkamy:( [quote name='Karolina.']Cześć Aga :) Widzę że tu już kolejne plany wystawowe się kroją :) No i bardzo dobrze :) [SIZE=1]W planowaniu kalendarza wystaw na 2011, nie zapomnijcie uwzględnić Lublina [/SIZE]:cool3:[/QUOTE] Hej:)Na razie w planach mam dwie,Poznań i ponowne Legionowo:) [quote name='dagos1']Taaaak, Aga zostanie królową psich wybiegów, a Moni królem.[/QUOTE] He he dobre;) [quote name='Connected']Teraz to nie będzie końca tych wystaw:evil_lol: no i dobrze w sumie, piękny pies to nic dziwnego ;) No, mam nadzieję że namówię tatę na grudzień :cool3: witamy się :multi:[/QUOTE] Witamy,witamy:)mam nadzieje że trochę pojeżdzimy w końcu trzeba będzie nabrać trochę wprawy;) [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) jeśli mi się uda to dołacze do waszego grona wystawowego :cool3: :multi:[/QUOTE] Cześć Kasiu...oooo czyżby jakaś niespodzianka u Jazzików się szykowała?? Quote
*kleo* Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='agamewa']Szkoda pewnie się nie spotkamy:( Hej:)Na razie w planach mam dwie,Poznań i ponowne Legionowo:)[/QUOTE] No szkoda :-( Ale Legionowo grudniowe też mam w planach ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='*kleo*']No szkoda :-( Ale Legionowo grudniowe też mam w planach ;)[/QUOTE] Eee no to super!!!Ja już Moniego zgłosiłam;) Quote
*kleo* Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='agamewa']Eee no to super!!!Ja już Moniego zgłosiłam;)[/QUOTE] Ja jeszcze muszę w domu uzgodnić i jak już będzie wszystko jasne to też zgłaszam. Bo jakby co to musielibyśmy jechać na 2 dni, bo chi i yorki nie idą w ten sam dzień. Quote
Connected Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 zapraszam do nas , wkleiłam już pare fotek z wystawy ;) Quote
slawi Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Karolina.']Cześć Aga :) Widzę że tu już kolejne plany wystawowe się kroją :) No i bardzo dobrze :) [SIZE=1]W planowaniu kalendarza wystaw na 2011, nie zapomnijcie uwzględnić Lublina [/SIZE]:cool3:[/QUOTE] tak, Lublin zaprasza :) i wtedy zrobimy imprezkę :) Quote
chrupcia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='agamewa']Cześć Kasiu...oooo czyżby jakaś niespodzianka u Jazzików się szykowała??[/QUOTE] Aga aż tak dobrze to na razie nie jest, ale jestem na coraz lepszej chociaż dłuugiej drodze :multi: i i tak jestem szczęśliwa, bo wiem że moje marzenie może się spełni :p Quote
Connected Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='chrupcia']Aga aż tak dobrze to na razie nie jest, ale jestem na coraz lepszej chociaż dłuugiej drodze :multi: i i tak jestem szczęśliwa, bo wiem że moje marzenie może się spełni :p[/QUOTE] Kasia mów nam tu wszystko szybciutkoo ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Connected']zapraszam do nas , wkleiłam już pare fotek z wystawy ;)[/QUOTE] Byłam i widziałam;) [quote name='slawi']tak, Lublin zaprasza :) i wtedy zrobimy imprezkę :)[/QUOTE] Może w Poznaniu już coś wymyślimy?? [quote name='chrupcia']Aga aż tak dobrze to na razie nie jest, ale jestem na coraz lepszej chociaż dłuugiej drodze :multi: i i tak jestem szczęśliwa, bo wiem że moje marzenie może się spełni :p[/QUOTE] Kasia najważniejsze jest plan i małymi krokami go realizować,pamiętasz jak było ze mną..kto by pomyślał że zdecyduje się na 2 psa. [quote name='Gucci13']bry wieczornie:)[/QUOTE] Bry,bry;) [quote name='Connected']Kasia mów nam tu wszystko szybciutkoo ;)[/QUOTE] Kasik będzie realizować mały planik;) Quote
karkakarka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Hej! Są już fotki na yorklandzie :) Ładnie Moniś wyszedł :D Quote
Mawe Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Witamy wieczorkiem. Fotki na yorklandzie obejrzane i nie tylko Moniś fajnie wyszedł :) Quote
Connected Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 No słyszałam że Kasia chciała by 2 yorka, ale może coś bliżej nam powie ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='karkakarka']Hej! Są już fotki na yorklandzie :) Ładnie Moniś wyszedł :D[/QUOTE] Widziałam już rano:) [quote name='Mawe']Witamy wieczorkiem. Fotki na yorklandzie obejrzane i nie tylko Moniś fajnie wyszedł :)[/QUOTE] Kompleksów się już na bawiłam:(trzeba się ostro odchudzić..jak ja tu wyszłam??? [quote name='Connected']No słyszałam że Kasia chciała by 2 yorka, ale może coś bliżej nam powie ;)[/QUOTE] Od planów do realizacji;) Quote
Guest Fusiafusia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Hej...!!!!! :multi: wpadliśmy na chwile do twojej galerii :evil_lol: u mnie nowe fotki zajrzyj :lol: Quote
chrupcia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Narazie moge powiedzieć że chce na sto pro drugiego yoreczka :p i to tyle :) lubie miec plan w swojej głowie i jak jest zrealizowany to go ujawnić :lol: zobaczymy czy wyjdzie, musze jeszcze na niego poczekać i to dość sporo, ale myśle że się uda :p Quote
*Agnieszka* Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='chrupcia']Narazie moge powiedzieć że chce na sto pro drugiego yoreczka :p i to tyle :) lubie miec plan w swojej głowie i jak jest zrealizowany to go ujawnić :lol: zobaczymy czy wyjdzie, musze jeszcze na niego poczekać i to dość sporo, ale myśle że się uda :p[/QUOTE] Ja przed kupnem jeszcze Westerna miałam plan odkładania co miesiąc jakiejś większej sumy,ale niespodzianka wyszła o wiele wcześniej....no i dobrze;)tak samo z Monim to był taki impuls:) Quote
chrupcia Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='agamewa']Ja przed kupnem jeszcze Westerna miałam plan odkładania co miesiąc jakiejś większej sumy,ale niespodzianka wyszła o wiele wcześniej....no i dobrze;)tak samo z Monim to był taki impuls:)[/QUOTE] 0 teraz to głównie zależy od mojej mamy więc jak ona się zgodzi na kolejnego yorka z rodkiem (znaczy zgodziła się, ale żeby kupić już np) to będzie, ale myśle że musze jeszcze trochę poczekać tak z 1.5roku, nie wiem może więcej może krócej.. nie umiem powiedzieć, bo nie odemnie to zależy. Dla Jazz'a miałam wszystko zaplanowane, pieniądze uzbierany i tylko go kupić już chciałam :) to też było zależne od mamy i się zgodziła, drugi też będzie, ale trochę później :p Quote
*Agnieszka* Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Najważniejsze jest mieć to zaplanowane,wiem jak to jest bo sama przez to przeszłam i przede wszystkim pomaga to w realizacji a oczekiwanie te z jest fajne i ma swoje klimaty...;) Quote
Pegaza Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ja tak na syzbko bo juz siedze o 10 minut za dlugo na necie;) a ja kiedys po Somie chcialam nabyc czarne cudo ale czarne zeby bylo caly czas bo takie mi sie podobaja:loveu: ale chyba zmienie zdanie bo Livka jest moim oczkiem w glowie i nie wiem czy umialabym pokochac (zaraz po Livce) malego szkraba, wiem ze liv by byla bardzo zazdrosna.. Quote
*Agnieszka* Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Ja też bałam się sprowadzić do domu 2 psa,ale nie żałuję tej decyzji bo chłopaki fajnie się dogadują ze sobą a i Weściakowi nie jest już tak smutno jak wcześniej:) Quote
Recommended Posts