Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Aga :)

Widzę że tu już kolejne plany wystawowe się kroją :) No i bardzo dobrze :)

[SIZE=1]W planowaniu kalendarza wystaw na 2011, nie zapomnijcie uwzględnić Lublina [/SIZE]:cool3:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*kleo*']Ja niestety tylko na 7.11, pewnie się nie spotkamy co?[/QUOTE]
Szkoda pewnie się nie spotkamy:(
[quote name='Karolina.']Cześć Aga :)

[SIZE=1]W planowaniu kalendarza wystaw na 2011, nie zapomnijcie uwzględnić Lublina [/SIZE]:cool3:[/QUOTE]
Hej:)Na razie w planach mam dwie,Poznań i ponowne Legionowo:)
[quote name='dagos1']Taaaak, Aga zostanie królową psich wybiegów, a Moni królem.[/QUOTE]
He he dobre;)
[quote name='Connected']Teraz to nie będzie końca tych wystaw:evil_lol:
no i dobrze w sumie, piękny pies to nic dziwnego ;)

No, mam nadzieję że namówię tatę na grudzień :cool3:

witamy się :multi:[/QUOTE]
Witamy,witamy:)mam nadzieje że trochę pojeżdzimy w końcu trzeba będzie nabrać trochę wprawy;)
[quote name='chrupcia']Cześć Aga :) jeśli mi się uda to dołacze do waszego grona wystawowego :cool3: :multi:[/QUOTE]

Cześć Kasiu...oooo czyżby jakaś niespodzianka u Jazzików się szykowała??

Posted

[quote name='agamewa']Szkoda pewnie się nie spotkamy:(

Hej:)Na razie w planach mam dwie,Poznań i ponowne Legionowo:)[/QUOTE]
No szkoda :-( Ale Legionowo grudniowe też mam w planach ;)

Posted

[quote name='agamewa']Eee no to super!!!Ja już Moniego zgłosiłam;)[/QUOTE]
Ja jeszcze muszę w domu uzgodnić i jak już będzie wszystko jasne to też zgłaszam. Bo jakby co to musielibyśmy jechać na 2 dni, bo chi i yorki nie idą w ten sam dzień.

Posted

[quote name='Karolina.']Cześć Aga :)

[SIZE=1]W planowaniu kalendarza wystaw na 2011, nie zapomnijcie uwzględnić Lublina [/SIZE]:cool3:[/QUOTE]
tak, Lublin zaprasza :)
i wtedy zrobimy imprezkę :)

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Kasiu...oooo czyżby jakaś niespodzianka u Jazzików się szykowała??[/QUOTE]

Aga aż tak dobrze to na razie nie jest, ale jestem na coraz lepszej chociaż dłuugiej drodze :multi: i i tak jestem szczęśliwa, bo wiem że moje marzenie może się spełni :p

Posted

[quote name='chrupcia']Aga aż tak dobrze to na razie nie jest, ale jestem na coraz lepszej chociaż dłuugiej drodze :multi: i i tak jestem szczęśliwa, bo wiem że moje marzenie może się spełni :p[/QUOTE]

Kasia mów nam tu wszystko szybciutkoo ;)

Posted

[quote name='Connected']zapraszam do nas , wkleiłam już pare fotek z wystawy ;)[/QUOTE]
Byłam i widziałam;)
[quote name='slawi']tak, Lublin zaprasza :)
i wtedy zrobimy imprezkę :)[/QUOTE]
Może w Poznaniu już coś wymyślimy??
[quote name='chrupcia']Aga aż tak dobrze to na razie nie jest, ale jestem na coraz lepszej chociaż dłuugiej drodze :multi: i i tak jestem szczęśliwa, bo wiem że moje marzenie może się spełni :p[/QUOTE]
Kasia najważniejsze jest plan i małymi krokami go realizować,pamiętasz jak było ze mną..kto by pomyślał że zdecyduje się na 2 psa.
[quote name='Gucci13']bry wieczornie:)[/QUOTE]
Bry,bry;)
[quote name='Connected']Kasia mów nam tu wszystko szybciutkoo ;)[/QUOTE]

Kasik będzie realizować mały planik;)

Posted

[quote name='karkakarka']Hej!
Są już fotki na yorklandzie :)

Ładnie Moniś wyszedł :D[/QUOTE]
Widziałam już rano:)
[quote name='Mawe']Witamy wieczorkiem. Fotki na yorklandzie obejrzane i nie tylko Moniś fajnie wyszedł :)[/QUOTE]
Kompleksów się już na bawiłam:(trzeba się ostro odchudzić..jak ja tu wyszłam???
[quote name='Connected']No słyszałam że Kasia chciała by 2 yorka, ale może coś bliżej nam powie ;)[/QUOTE]
Od planów do realizacji;)

Guest Fusiafusia
Posted

Hej...!!!!! :multi:
wpadliśmy na chwile do twojej galerii :evil_lol: u mnie nowe fotki zajrzyj :lol:

Posted

Narazie moge powiedzieć że chce na sto pro drugiego yoreczka :p i to tyle :) lubie miec plan w swojej głowie i jak jest zrealizowany to go ujawnić :lol: zobaczymy czy wyjdzie, musze jeszcze na niego poczekać i to dość sporo, ale myśle że się uda :p

Posted

[quote name='chrupcia']Narazie moge powiedzieć że chce na sto pro drugiego yoreczka :p i to tyle :) lubie miec plan w swojej głowie i jak jest zrealizowany to go ujawnić :lol: zobaczymy czy wyjdzie, musze jeszcze na niego poczekać i to dość sporo, ale myśle że się uda :p[/QUOTE]

Ja przed kupnem jeszcze Westerna miałam plan odkładania co miesiąc jakiejś większej sumy,ale niespodzianka wyszła o wiele wcześniej....no i dobrze;)tak samo z Monim to był taki impuls:)

Posted

[quote name='agamewa']Ja przed kupnem jeszcze Westerna miałam plan odkładania co miesiąc jakiejś większej sumy,ale niespodzianka wyszła o wiele wcześniej....no i dobrze;)tak samo z Monim to był taki impuls:)[/QUOTE]
0
teraz to głównie zależy od mojej mamy więc jak ona się zgodzi na kolejnego yorka z rodkiem (znaczy zgodziła się, ale żeby kupić już np) to będzie, ale myśle że musze jeszcze trochę poczekać tak z 1.5roku, nie wiem może więcej może krócej.. nie umiem powiedzieć, bo nie odemnie to zależy.
Dla Jazz'a miałam wszystko zaplanowane, pieniądze uzbierany i tylko go kupić już chciałam :) to też było zależne od mamy i się zgodziła, drugi też będzie, ale trochę później :p

Posted

Ja tak na syzbko bo juz siedze o 10 minut za dlugo na necie;)
a ja kiedys po Somie chcialam nabyc czarne cudo ale czarne zeby bylo caly czas bo takie mi sie podobaja:loveu: ale chyba zmienie zdanie bo Livka jest moim oczkiem w glowie i nie wiem
czy umialabym pokochac (zaraz po Livce) malego szkraba, wiem ze liv by byla bardzo zazdrosna..