*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 No dobrze,dobrze!!!!nie wiem,który nawet???? Quote
Connected Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 To jak was znajdziemy to może pogadamy i zobaczę Moniego na żywo :loveu: ale nie mam pojęcia jak to będzie, nie wiem o której wyjedziemy.. znając życie to późno bo my to zawsze się długo wybieramy :evil_lol: Quote
*Jot* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='agamewa'] Damian raczkował i patrzę że trzyma coś w rączce i do buzi ładuje..zdążyłam w porę..wiecie co on trzymał.....psią kupę!!!!![/QUOTE] No co? Dziecko myślało,że czekoladka :evil_lol: Powodzenia w niedzielę :loveu: Quote
chrupcia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 o jezu, ale by się chłopaki umorusał :evil_lol: Quote
*kleo* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='jot11']No co? Dziecko myślało,że czekoladka :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='chrupcia']o jezu, ale by się chłopaki umorusał :evil_lol:[/QUOTE] Na demotach było kiedyś takie zdjęcie i pod spodem podpis, żeby sprzątać po swoim psie ;) Aga jak Ty w niedzielę będziesz pamiętała o tym żeby robić zdjęcia to uznam Cię za ewenement :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Connected']To jak was znajdziemy to może pogadamy i zobaczę Moniego na żywo :loveu: ale nie mam pojęcia jak to będzie, nie wiem o której wyjedziemy.. znając życie to późno bo my to zawsze się długo wybieramy :evil_lol:[/QUOTE] W każdym bądż razie będzie mi miło poznać Cię na żywo:) [quote name='jot11']No co? Dziecko myślało,że czekoladka :evil_lol: Powodzenia w niedzielę :loveu:[/QUOTE] Nie dziękuje,co ma być to będzie:) Oj tak podobne to nawet było do czekoladki:)hehe:) [quote name='chrupcia']o jezu, ale by się chłopaki umorusał :evil_lol:[/QUOTE] No!!a ciekawa jestem czy by mu smakowało? [quote name='*kleo*']Na demotach było kiedyś takie zdjęcie i pod spodem podpis, żeby sprzątać po swoim psie ;) Aga jak Ty w niedzielę będziesz pamiętała o tym żeby robić zdjęcia to uznam Cię za ewenement :evil_lol:[/QUOTE] Tata mój będzie to mu powie niech foci:) Quote
chrupcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 hehe Aga przestań :evil_lol: nie smakowałoby mu :D jutro wielki dzień ! :multi: Wasz debiut :) no nieźle :p Quote
Connected Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cześć , już was tu pewnie dziś nie będzie bo jutro wielki dzień . :multi: J[FONT=Arial][SIZE=1]a to wstydliwa jestem więc nie wiem jak to będzie[/SIZE][/FONT] :oops: :evil_lol: Quote
Borówka16 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cześć Agunia :loveu: Wielkie kciukasy dla Ciebie i Monisia za jutrzejszy debiut :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Connected Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 My też kciuki trzymamy :multi: [SIZE=1][COLOR=Pink]tak na wszelki wypadek,bo może was nie znajdę albo coś[/COLOR][/SIZE] :eviltong: Quote
chrupcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Aga, a Ty już pewnie Moniego wykapałaś, albo kapiesz :razz: nie stresuj się tylko, bo to ma byc odprężenie !! :kciuki: oczywiście tego że trzymam kciuki, to pisać nie musze, ale napisze TRZYMAM KCIUKI :kciuki: ale Ci zazdroszcze :eviltong: Quote
Aga&Dakar Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Aga i Harmony TRZYMAM MOOOOOOCNO KCIUKI!!!!! Quote
chrupcia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 To kiedy Aga wchodzi/wchodziła na ring ? :cool3: moge już puścić kciuki ? ;) Quote
*kleo* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 No Aga, już po, więc czekamy na wieści (i fotki) ;) Quote
dagos1 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Czekamy i kciuki trzymamy. Trzymaj się Aga. Quote
*Agnieszka* Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Cześć dziewczyny:)uff i już po.....pierwsze koty za płoty,stresu jednak było duuuużo,ręce mi się trzęsły jak pijakowi:)zaraz będą foty...muszę ochłonąć:) Quote
Recommended Posts