*Agnieszka* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Oj dziewczyny,dziewczyny co ja bym bez Was zrobiła luzaczki no:)pewnie że musi być luz bluz a co innego mi zostało:evil_lol:a zawsze z jaj można sobie zrobić jaja:)Ja już tak nie podchodzę do tego z nerwami,może tak na początku było,no wiadomo że stres jakiś będzie ale chyba raczej z tego że będę robić to pierwszy raz:eviltong:,no i żeby jakiejś gafy nie strzelić,np.nie przewrócić się he he...bo ja do tego jestem baaardzo zdolna:diabloti:Klaudia tu masz rację Bakaraty wiedziały co sprzedają,mam przykład z Westem też bym mogła mieć wciśnięty kit oj jaki on to nie jest wystawowy och i ach kupę kasy by poszło a tu bum niespodzianka.....jednak pomimo że urodę ma ale za to czego innego mu brak..tak jak pamiętam Pani Ania mi odpowiedziała krótko i na temat na moje pytanie dlaczego nie wystawowy....bo inne psy bardziej się do tego nadają a on nie..... Z Monim może bardziej nurtuje mnie jego zachowanie niż wygląd..bo w końcu wszystko się może zdarzyć????a ja nie będę wtedy wiedziała co mam robić???a chłopak jest baaardzo temperamentny;) Quote
*kleo* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No i dobrze Aga, pies z temperamentem to najlepszy pies na wystawy!!! Uwierz mi - właścicielce jednej czapowatej, na którą mnóstwo nerwów straciłam ;) Wystawianie Gracji i Uli to niebo i ziemia, z Ulą to czysta przyjemność :p Quote
*Agnieszka* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 No to porównam go do:takiego konia arabskiego taki co ma ciągle w sobie energię widać w nim ten ogień....Moni ma to samo..to jest jego atut????ja nie mogę za nim nadążyć!!!!ten wykrok ma taki dłuuugi ...jak go biorę na ringówkę to aż popiskuje z radości i podniecenia... Quote
Marzena* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Kto popiskuje Ty czy Moniś ??? Żartuje oczywiście :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Ale on mi naprawdę jakoś dziwnie piszczy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Dakar Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Cześć Aga widzę, że wszystko dopięte na ostatni guzik. Na pewno będzie dobrze. Ja niestety chyba nie będę mogła przyjechać, mam zepsuty samochód od miesiąca :placz::placz::placz::placz::placz::placz: ale duchem będę z Wami :-) Quote
*kleo* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='agamewa']No to porównam go do:takiego konia arabskiego taki co ma ciągle w sobie energię widać w nim ten ogień....Moni ma to samo..to jest jego atut????ja nie mogę za nim nadążyć!!!!ten wykrok ma taki dłuuugi ...jak go biorę na ringówkę to aż popiskuje z radości i podniecenia...[/QUOTE] Jak dla mnie atut i to jak najbardziej :p Hehe trafiłaś z porównaniem, uwielbiam arabki, na I roku jak chodziłam na wf moją ulubioną kobyłką była właśnie mieszanka araba ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Aga&Dakar']Cześć Aga widzę, że wszystko dopięte na ostatni guzik. Na pewno będzie dobrze. Ja niestety chyba nie będę mogła przyjechać, mam zepsuty samochód od miesiąca :placz::placz::placz::placz::placz::placz: ale duchem będę z Wami :-)[/QUOTE] Cześć Aguś:)ojej szkoda,myślałam że będziemy mogły w końcu poznać się na żywo:(szkoda,ale jest jeszcze w grudniu to może wtedy się spotkamy???Fajnego masz podopiecznego:) [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) nie luzaczko :evil_lol:[/QUOTE] Cześć Kasia:)podoba mi się Twój banerek luzaczko:) Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='*kleo*']Jak dla mnie atut i to jak najbardziej :p Hehe trafiłaś z porównaniem, uwielbiam arabki, na I roku jak chodziłam na wf moją ulubioną kobyłką była właśnie mieszanka araba ;)[/QUOTE] No to jak twierdzisz że to atut to fajnie cieszy mnie to:)no tak pierwsze moje porównanie skojarzyło mi się właśnie z takim konie arabskim... zachowania Quote
andzia23 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A to już w tą niedziele chyba się nie mylę. Czekamy na wieści z waszego debiutu. Trzymam kciuki za was :kciuki: Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Tak,tak w tą niedzielę już,relacje zdam w poniedziałek ewentualnie w niedzielę wieczorkiem:)Trzymajcie kciuki!!!Jutro też mnie nie będzie.. Quote
Connected Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Hej Aga ;) ja już się nie mogę doczekać tej wystawy :evil_lol::evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cześć Aga:) My również trzymamy kciuki i wierzymy, że Moni na podium będzie, przecież taki piekny z niego kawaler:):) Quote
Pegaza Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cze :) taa a niedziela tuz tuz hehe a Cie powkurzam troche;) i nie zapomnij niczego wziasc heh znaczy najwazniejszego psa;) to czekam na wiesci!!! Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='Connected']Hej Aga ;) ja już się nie mogę doczekać tej wystawy :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Cześć Weronika:)To Ty będziesz tak? [quote name='Yoko2009']Cześć Aga:) My również trzymamy kciuki i wierzymy, że Moni na podium będzie, przecież taki piekny z niego kawaler:):)[/QUOTE] Dziękujemy Asiu:) [quote name='Pegaza']Cze :) taa a niedziela tuz tuz hehe a Cie powkurzam troche;) i nie zapomnij niczego wziasc heh znaczy najwazniejszego psa;) to czekam na wiesci!!![/QUOTE] Daria Ty nie dobra,przyszłaś mnie powkurzać?nu nu nu,niegrzeczna dziewczynka!!! [quote name='Gucci13']witamy się :)[/QUOTE] Cześć Guciaki,o jaki ładny banerek:) Quote
chrupcia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Aga co się martwisz będzie dobrze, a na relacje licze już w niedziele wieczorkiem :p Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Najpóżniej w poniedziałek,no ale co mam powiedzieć że ostatnie miejsce zajeliśmy?ewentualnie opowiem jak było,jakie wrażenia i w ogóle,porobię jakieś fotki :) Quote
Marzena* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Aga tak na wszelki wypadek gdyby mnie jutro nie było na dg już dziś życzę powodzenia w niedzielę :) Będę mocno trzymać kciuki :) Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Dzięki Marzenka..trzymaj się i nie choruj:( Dziewczyny rety ale miałam teraz przygodę fuj..któryś z psów kupsko narobił w mieszkaniu(nie wiem ja nie czułam)Damian raczkował i patrzę że trzyma coś w rączce i do buzi ładuje..zdążyłam w porę..wiecie co on trzymał.....psią kupę!!!!! Quote
Connected Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No nieładnie.. :nono: dobrze że zdążyłaś . Tak, będziemy na wystawie ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 O to super:)o 10 już startujemy,8 ring... Quote
Recommended Posts