*Agnieszka* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='tigrunia']No co wy laski.. Moni ma wagę idealną dlaczego niby Aga miałaby go odchudzać? Tym bardziej, że zebra są wyczuwalne :shake: Pilnować tylko,żeby za dużo nie przytył i starczy ;)[/QUOTE] [quote name='Yoko2009']Witamy się i pozdrawiamy:)[/QUOTE] [quote name='Connected']Witamy się ;)[/QUOTE] [quote name='Gucci13']hej:multi:[/QUOTE] Cześć dziewczyny:) Quote
Guest Fusiafusia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 to kiedy będą następne foty...????????? :) Quote
Guest Fusiafusia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Hej...!!!! u mnie nowe foty ale trzy są troche za duże próbowałam je z edytować a to kurcze edytuje się pół godziny u ciebie też tak jest :placz: :placz: :placz: co ja mam zrobić pomuż :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
*Agnieszka* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Wciśnij następnie zaawansowana edycja:) Quote
Yoko2009 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 A czy koleżanka była u nas wczoraj na fotkach???? Chyba nie:) Quote
slawi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='agamewa']Pozostaje ryzyk fizyk jak go sędzia zważy ręka to . będzie dziękujemy,następny...[/QUOTE] Cześć :) Spokojnie, jest dokładnie tak jak napisała Be - Moni waży bardzo dobrze, stosownie do budowy.Sędzia zazwyczaj sprawdza budowę pieska, maca czy żeberka czuć czy tłuszczyk.Ale do takich problemów brakuje Wam co najmniej pół kilo :) Luśka waży dokładnie tak samo a nigdy nie było to przyczyną obniżenia oceny. Spotkałam się już z tym,że sędzia pieski miarką mierzył i zęby liczył ale z ważącym jeszcze na szczęście nie :) agamewa zobaczysz wszystko będzie OK Quote
*Agnieszka* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Yoko2009']A czy koleżanka była u nas wczoraj na fotkach???? Chyba nie:)[/QUOTE] To już biegniemy do Was West Moni idziemy:) Quote
*Agnieszka* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='slawi']Cześć :) Spokojnie, jest dokładnie tak jak napisała Be - Moni waży bardzo dobrze, stosownie do budowy.Sędzia zazwyczaj sprawdza budowę pieska, maca czy żeberka czuć czy tłuszczyk.Ale do takich problemów brakuje Wam co najmniej pół kilo :) Luśka waży dokładnie tak samo a nigdy nie było to przyczyną obniżenia oceny. Spotkałam się już z tym,że sędzia pieski miarką mierzył i zęby liczył ale z ważącym jeszcze na szczęście nie :) agamewa zobaczysz wszystko będzie OK[/QUOTE] No to jak miareczką zmierzy mi wysokość w kłębie to powie że za dużo.....26 cm!! Quote
slawi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='agamewa']No to jak miareczką zmierzy mi wysokość w kłębie to powie że za dużo.....26 cm!![/QUOTE] Miareczką nie mierzył Yorków :mdleje:przecież Neo-spazminkę Ci przyniosłam:drinka:chlupnij i luzik kobietooo Quote
*Agnieszka* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='slawi']Miareczką nie mierzył Yorków :mdleje:przecież Neo-spazminkę Ci przyniosłam:drinka:chlupnij i luzik kobietooo[/QUOTE] Ale się uśmiałam:roflt:chyba rzeczywiście skorzystam z neo spazminki hi hi..... Quote
tigrunia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='agamewa']No to jak miareczką zmierzy mi wysokość w kłębie to powie że za dużo.....26 cm!![/QUOTE] A gdzie masz we wzorcu napisane ile York MIERZYĆ powinien? :mad: Quote
Pegaza Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Hej..:) widze Aga ze bardzo sie przejmujesz ta wystawą ja bym postawila na dobrą zabawe zwlaszcza ze to wasz debiut..zawsze moze cos nie wyjsc ;) czego nie zycze ale obawiam sie ze potem to strasznie przezyjesz wiec wrzuc na luzzz dziewczyno;) "i nie wyszukuj dziury w calym" bo za chwile znajdziesz w tym psie cos innego..;) napewno bedzie dobrze:) Quote
Marzena* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Oj Aga widzę, że stresik Cie zjada ... Dziewczyny mają racje WYLUZUJ bo sie wykończysz przed tą wystawą ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 No już znalazłam...dziewczyny on nie ma jajek!!!!!! Quote
Karolina. Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='agamewa']dziewczyny on nie ma jajek!!!!!![/QUOTE] [quote name='Viky i Ja']Aga jaja sobie robisz ???[/QUOTE] :roflt: Aga, nie stresuj się, będzie dobrze ;) Quote
Marzena* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='agamewa']żartowałam:evil_lol:[/QUOTE] Nareszcie żartujesz a nie stresujesz się ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 No pewnie za żartuje....no właśnie tak było z tym Gahankiem szczeniaczkiem co go miałam brać.... Quote
karkakarka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Hej - oj dziołcha dziołcha... Luz, bo inaczej się zajedziesz! nie ma co się stresować, jak będziesz - to dasz plamę tak jak ja na pierwszej wystawie ;) Quote
*kleo* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='agamewa']No to jak miareczką zmierzy mi wysokość w kłębie to powie że za dużo.....26 cm!![/QUOTE] [quote name='tigrunia']A gdzie masz we wzorcu napisane ile York MIERZYĆ powinien? :mad:[/QUOTE] No właśnie - gdzie? Mi tam się najbardziej podobają takie 25 w kłębie, czy 1 cm w tą czy w tą. [quote name='Viky i Ja']Aga jaja sobie robisz ???[/QUOTE] Jo,co Ty, z jaj se robisz jaja? Nu nu nu nie wolno tak :evil_lol: A tak serio, to powiem Ci to co reszta - wyluzuj kobieto. Wzięłaś dorosłego psa, więc że tak powiem "widziały gały co brały", Bakaraty też nie hodują od wczoraj i chyba raczej wiedzą co się na wystawy nadaje co nie, a że wiadome było że pies ma być na wystawy to raczej bubla nie kupiłaś ;) A championem nie każdy musi być od razu, więc RELAX :p Quote
chrupcia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Aga, nie stresuj się aż tak masz jeszcze 2dni, a czuje że pójdzie Wam super :) ja mam zzawsze tak że jak się czegoś boje, stresuje to potem się okazuje że nie było czego bo wychodzi OK :) Quote
Princess_York Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jezzu Aga chcesz żebym zawału dostała ?! . Ja naprawde myślałam że nie ma :evil_lol: No ale gdzie tam ,bakarat na wystawy musi mieć :p . Ja będę kciuki trzymała za Was ,a Wy za nas :-D Co Ty na to ? ;) Quote
Recommended Posts