*Agnieszka* Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Yoko2009'][URL]http://i56.tinypic.com/2dahrio.jpg[/URL] taki smutny tu jestem... a i tak fotka z noskiem najcudniejsza:)[/QUOTE] Bo doopka marzła piecuch jeden:)trząsł się jak osika Quote
*kleo* Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Aga co Ty chłopakom dajesz że tak Ci przybierają? Ja to bym chciała żeby mi Ulka jeszcze trochę przytyła ;) Quote
*Agnieszka* Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Nie wiem właśnie Klaudia???2 razy dziennie 33g.acany +łyżeczka animondy i teraz to wszystko,wcześniej podjadały u dziadków ale im zabroniłam..ja nie chcę żeby oni mi już przybierali,Moni też już jest cięższy co utrudnia podnoszenie przy ustawianiu..martwię się że jeszcze pójdzie w górę!!!!Właśnie a czy oni ważą jakoś na wystawie???? Quote
*kleo* Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 To sporo mieszczą, ja daję według tabeli i obydwie dostają po 45 g dziennie, a jeszcze nie zawsze wszystko zjadają... Z wagą jeszcze żadnego sędziego nie widziałam ;) ale jeden kiedyś brał w ręce te większe psy i tak na wyczucie sobie patrzył, co było za ciężkie - bdb i do widzenia. Quote
dagos1 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 oni to chyba tak na oko patrzą, jak im któryś nie pasuje, to biorą na ręce, jak Klaudia pisze. No Moniego to pilnuj, żeby nie przybrał za dużo, bo szkoda by było, żeby się ktoś czepił. Quote
*Agnieszka* Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Tylko że Moni właśnie nie wygląda na grubszego jego sylwetka to taka chuda kiszka,z Westem było by gorzej bo on przypomina mi gruszkę hehe:) Quote
chrupcia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja opstatnio też znalazłam kubełek, zmierzyłam ile mam dać na rraz, zaznaczyłam i w sumie daje nawet mniej niż zaznaczyłam bo Jazz nie chce jeść mi się wydaje że za mało daje, ale on nawet tego nie je więc nie sypie więcej .. Moni wygląda na chudzinke . Quote
*Agnieszka* Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='chrupcia']Ja opstatnio też znalazłam kubełek, zmierzyłam ile mam dać na rraz, zaznaczyłam i w sumie daje nawet mniej niż zaznaczyłam bo Jazz nie chce jeść mi się wydaje że za mało daje, ale on nawet tego nie je więc nie sypie więcej .. Moni wygląda na chudzinke .[/QUOTE] No właśnie wygląda na chudzinkę a tak naprawdę 3.150 to już jest sporo...za dużo chyba daje karmy??? Quote
chrupcia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Aga, a ile Ci pisze na opakowaniu ? bo ja jak zmierzyłam ile dawałam na raz Jazzowi to wyszło że daje mu na raz 50g, a dzienna dawka była 65g na opakowaniu czy jakoś tak i się nie dziwie że nie jadł, a teraz wydaje mi się strasznie mało to co mu daje, ale tak na miarce mam wyznaczone i jest ok, je w sumie chętniej nawet :p Quote
Princess_York Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Hej Aga , Moni naprawde waży 3.1 kg ? :O . Nigdy bym tak nie powiedziała :p . A wogóle to ma coś do wagi to że pies może być wysoki na łapach ? :cool3: ... Quote
*Agnieszka* Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='chrupcia']Aga, a ile Ci pisze na opakowaniu ? bo ja jak zmierzyłam ile dawałam na raz Jazzowi to wyszło że daje mu na raz 50g, a dzienna dawka była 65g na opakowaniu czy jakoś tak i się nie dziwie że nie jadł, a teraz wydaje mi się strasznie mało to co mu daje, ale tak na miarce mam wyznaczone i jest ok, je w sumie chętniej nawet :p[/QUOTE] Ja podaje acanę i tam chyba jest nawet do 80???ale zmniejszam im już do 50. [quote name='Gucci13']hej Aga:multi:[/QUOTE] Cześć Guciaki:) [quote name='Princess_York']Hej Aga , Moni naprawde waży 3.1 kg ? :O . Nigdy bym tak nie powiedziała :p . A wogóle to ma coś do wagi to że pies może być wysoki na łapach ? :cool3: ...[/QUOTE] No waży,waży,ale coś czuje że na dietę oboje przejdą? Quote
chrupcia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 zrób sobie miarkę Aga np, z kubka plastikowego markerem zaznacz i będzie Ci lepiej niż co chwila ważyć :) Quote
Princess_York Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 No można by było ,a szczególnie Moniego bo West to już bardziej domowy przyjaciel :loveu: a na wystawach moga się przyczepić ,oczywiście nie każdy ,ale może się trafić . A powiedz (a raczej napisz) mi jeszcze ,jak złapiesz Moniego za boczki to dużo łapiesz skóry czy może wyczuwasz żebra ? . Quote
*Agnieszka* Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Jemu żebra można policzyć,nie on jest chudy przecież sami widzicie na fotach...taki szczupaczek. Quote
chrupcia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ma po rpostu taką budowe, jak by mniej ważył to by źle wyglądał chłopak jest wysoki i pewnie dlatego też więcej waży :) Quote
Princess_York Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mięśni ma dużo :p . Albo włos tak waży hihi . Nie no niektóre psy już są tak zbudowane i choćbyś chciała odchudzić a nawet nie masz z czego to nie da się . Możesz spróbować cos żeby stracił :) Quote
Princess_York Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Kasia piszemy w tym samym czasie na tych samych galeriach :diabloti: Quote
*Agnieszka* Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Mi to się wydaje że to już taka budowa,kości masy mu nabrały po algach i witaminach he he:) Quote
*Agnieszka* Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Pozostaje ryzyk fizyk jak go sędzia zważy ręka to . będzie dziękujemy,następny... Quote
chrupcia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Aga ja myśle że nie, bo Moni wygląda na chudego i taki jest, po prostu ma taką budowe i chudszy nie będzie, a po za tym moim zdaniem waży prawidłowo :) Quote
tigrunia Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No co wy laski.. Moni ma wagę idealną dlaczego niby Aga miałaby go odchudzać? Tym bardziej, że zebra są wyczuwalne :shake: Pilnować tylko,żeby za dużo nie przytył i starczy ;) Quote
Recommended Posts