*Agnieszka* Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Cześć dziewczyny:) Może dam kilka foteczek oto i one Mo Filip chyba kolejny do kolejki pomocników do wystawiania he he.. [IMG]http://i56.tinypic.com/t8n48m.jpg[/IMG] Hmmmm..jaki dumny że mu pozwoliłam na taką zabawę.. [IMG]http://i53.tinypic.com/2afio9d.jpg[/IMG] A tu jaki nieszczęśliwy o rety!!!! [IMG]http://i52.tinypic.com/2coqx5t.jpg[/IMG] Quote
dysia-u Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 a co to tam za psikadło ? jakis specyfik na papilotki? Quote
*Agnieszka* Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='dysia-u']a co to tam za psikadło ? jakis specyfik na papilotki?[/QUOTE] To taka miksturka na porost włosa he he:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Heh tez bym byla chyba nieszczesliwa majac wokol glowy tyle papierkow;) [url]http://i52.tinypic.com/2coqx5t.jpg[/url] no jak sie od malego wprawi to kto wie moze wyrosnie z niego przyszly wystawca;) Quote
dagos1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Jak Aga kupi tą suczkę, to będzie miała 2 pomocników na wystawy. Quote
*Agnieszka* Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='dagos1']Tzn.???;);)[/QUOTE] He he:)zwykły olejek pod papiloty:) [quote name='Pegaza']Heh tez bym byla chyba nieszczesliwa majac wokol glowy tyle papierkow;) [url]http://i52.tinypic.com/2coqx5t.jpg[/url] no jak sie od malego wprawi to kto wie moze wyrosnie z niego przyszly wystawca;)[/QUOTE] Eee tam on się już przyzwyczaił do tego.... Fajnie by było gdyby Filipo złapał bakcyla wystawowego.. [quote name='dagos1']Jak Aga kupi tą suczkę, to będzie miała 2 pomocników na wystawy.[/QUOTE] No tak...suczka:)eee moje marzenie ale czy je zrealizuje???chciałabym bardzo!!! Quote
Connected Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Cześć Aga ;) nic nie jest niemożliwe , może już niedługo pojawi się u Ciebie suczka . A Filip rzeczywiście dumny :evil_lol: Quote
*Agnieszka* Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='Connected']Cześć Aga ;) nic nie jest niemożliwe , może już niedługo pojawi się u Ciebie suczka . A Filip rzeczywiście dumny :evil_lol:[/QUOTE] Dumny Pańcia:)heh:) Oj suczka to moje marzenie....ale z zapędem Westa nie wiem czy nie było by to trudne...on po prostu by wszystko bzykał:evil_lol: Quote
chrupcia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Cześć Aga :) ale Moni ma dużo tych papilotów i takie grube, dużo włosa w nim :p ciekawe czy mu to nie ciąży za bardzo.. (?) Aga jak West ma takie popędy to go ciachnij jak suczke będziesz miała zamiar kupić i po problemie ;) jeszcze Ci tylko Moni do upilnowania zostanie :eviltong: Quote
Yorkomanka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Cześć Aga Z tym bzykaniem to mój też już zaczyna przeginać, ostatnio ściągałam go z suni która nie miała cieczki :mad: i z wszystkimi tak próbuje:angryy: a jutro spacerek ze spanielką:evil_lol: Quote
Princess_York Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dokładnie Aga , nie będziesz już Weściaka wystawiała to możesz go ciachnąć i po problemie z Weściem ;) A ja wiem że suczka będzie :-D Pamiętasz jaką nam niespodzianke zrobiłaś z Monim ? :cool3: Miałbyć szczeniaczek a tu proszę :) . Chwile poczekasz i już będziesz chciała kolejnego psiaka :)) Quote
Karolina. Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [URL]http://i53.tinypic.com/2afio9d.jpg[/URL] No no, ale masz pomocników :) [COLOR=LightBlue]<i w tym miejscu miałam napisać: "Tylko pozazdrościć". Ale po chwili zastanowienia uznałam, że owszem, takich pomocników chciałabym mieć, ale nie koniecznie żeby to były moje dzieci :evil_lol: Tym bardziej na tym etapie mojego życia hihihi :lol: >[/COLOR] Quote
*Agnieszka* Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='chrupcia']Cześć Aga :) ale Moni ma dużo tych papilotów i takie grube, dużo włosa w nim :p ciekawe czy mu to nie ciąży za bardzo.. (?) Aga jak West ma takie popędy to go ciachnij jak suczke będziesz miała zamiar kupić i po problemie ;) jeszcze Ci tylko Moni do upilnowania zostanie :eviltong:[/QUOTE] Cześć Kasiu:)troszkę ma tych papilotków..z tym ciachnięciem nie będę się tak śpieszyła,na razie suczki nie ma,a z Westem???może jego los się odmienić,ktoś zmieni zdanie????różnie to bywa... [quote name='Yorkomanka']Cześć Aga Z tym bzykaniem to mój też już zaczyna przeginać, ostatnio ściągałam go z suni która nie miała cieczki :mad: i z wszystkimi tak próbuje:angryy: a jutro spacerek ze spanielką:evil_lol:[/QUOTE] Cześć Agata:)no tak chłopaki lubią trochę zaszaleć....no cóż mój jest bardzo kochliwy:) [quote name='Princess_York']Dokładnie Aga , nie będziesz już Weściaka wystawiała to możesz go ciachnąć i po problemie z Weściem ;) A ja wiem że suczka będzie :-D Pamiętasz jaką nam niespodzianke zrobiłaś z Monim ? :cool3: Miałbyć szczeniaczek a tu proszę :) . Chwile poczekasz i już będziesz chciała kolejnego psiaka :))[/QUOTE] Hej:)tak jak pisałam..nigdy nic nie wiadomo.. [quote name='Karolina.'][URL]http://i53.tinypic.com/2afio9d.jpg[/URL] No no, ale masz pomocników :) [COLOR=LightBlue]<i w tym miejscu miałam napisać: "Tylko pozazdrościć". Ale po chwili zastanowienia uznałam, że owszem, takich pomocników chciałabym mieć, ale nie koniecznie żeby to były moje dzieci :evil_lol: Tym bardziej na tym etapie mojego życia hihihi :lol: >[/COLOR][/QUOTE] Hej Karolina:)kiedyś tam w przyszłości możesz się postarać o takiego pomocnika he he:evil_lol: Quote
chrupcia Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 No tak, nie ma, a że teraz ciachać go masz to nie mówie tylko jak by wystawiany nie był, a miałabyś sunie kupować ;) kurczę zapomniałam o Hotel52, a on już leci... :roll: miałam coś jeszcze pisać, ale skleroza nie boli :evil_lol: Quote
niunka04 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 oj dziewczyny ja to dopiero mam problem jak młoda ma cieczkę i się schodzą te psy... Nagle całe stado się ich robi;) cześć tak wogóle Quote
*Agnieszka* Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Dziewczyny że dziś trochę taki zboczony temat to obejrzyjcie sobie [URL="http://www.youtube.com/watch?v=T4CO9UJOGeM&feature=related"]TO[/URL] :evil_lol: Quote
*kleo* Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='agamewa']No tak...suczka:)eee moje marzenie ale czy je zrealizuje???chciałabym bardzo!!![/QUOTE] A ja jeszcze niedawno chciałam pieska do kompletu, ale mi się odechciało, jak u mnie były cieczki a synek nas odwiedzał. Cieczkująca musiała siedzieć w innym pokoju albo na rękach. Do tego piski, wrzaski i co nie tylko... Dziękuję bardzo, wolę mieć spokój i płacić za krycie :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 [quote name='*kleo*']A ja jeszcze niedawno chciałam pieska do kompletu, ale mi się odechciało, jak u mnie były cieczki a synek nas odwiedzał. Cieczkująca musiała siedzieć w innym pokoju albo na rękach. Do tego piski, wrzaski i co nie tylko... Dziękuję bardzo, wolę mieć spokój i płacić za krycie :eviltong:[/QUOTE] No właśnie i to jest najgorsze!!!a nie zawsze można upilnować.... Quote
*kleo* Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 [quote name='agamewa']No właśnie i to jest najgorsze!!!a nie zawsze można upilnować....[/QUOTE] Na ewentualne upilnowanie opcję już znalazłam, ale jednak wolałabym się wysypiać i nie mieć podsikanego mieszkania ;) Quote
Marzena* Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ja też pozostanę przy samych sukach ;) Quote
karkakarka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 hej Aga :?) mnie tam dwie starczą i na tego na razie się będę trzymać Quote
*Jot* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 [B]Cześć Aga !! Moje fotki "wróciły" więc możesz wpaść i obejrzeć.No chyba,że znowu "uciekną"[/B] :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 [quote name='*kleo*']Na ewentualne upilnowanie opcję już znalazłam, ale jednak wolałabym się wysypiać i nie mieć podsikanego mieszkania ;)[/QUOTE] A jaką?:razz: [quote name='Viky i Ja']Ja też pozostanę przy samych sukach ;)[/QUOTE] Ja pewnie przy psach [quote name='karkakarka']hej Aga :?) mnie tam dwie starczą i na tego na razie się będę trzymać[/QUOTE] Mi chłopcy też na razie wystarczą ale marzy mi się hodowla.... [quote name='jot11'][B]Cześć Aga !! Moje fotki "wróciły" więc możesz wpaść i obejrzeć.No chyba,że znowu "uciekną"[/B] :cool3:[/QUOTE] Byłam i widziałam:pi nie uciekły:eviltong: Quote
Recommended Posts