Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wypuściłaś już mojego biednego Westusia na wolność?
Mieliśmy podobną przygodę na początku wakacji jak Urwis dostał kość a D chciał mu zabrać normalnie by sobie tylko powarczał ale że był zmęczony to postanowił zjeść sobie D bo z jakiej racji on mu się do JEGO kości dobiera. Dodam jeszcze że chłopaki prawie zawsze wszystko mogą jeść razem z jednej miski... poza jednym razem kiedy u mnie chciał odpędzić mojego psa od jego własnej miski a że ta ciotka nie potrafi się postawić wzięłam kundla za fraki i wyrzuciłam do łazienki. Nie będzie mi się mondzioł jeden w moim domu rządzić :angryy:

Posted

Cze Aga :multi:
Ale miałam do nadrobienia :crazyeye:
Co do rodowodu to ja nigdy na żadną wystawę nie wysyłałam. Nawet nie zwracam uwagi czy wymagają :eviltong:
Grzybki.. u nas też wszyscy łażą ale ja się na grzybach nie znam i nie zamierzam leżeć w szpitalu z przeszczepioną wątrobą także nie zbieram :p Czekam aż ktoś mi przywiezie :diabloti:
Kiedy to Legionowo? Życzę udanego debiutu :multi:
A jeszcze co do kafelek w Bydg. masakra jak w zeszłym roku. Dziwię się dlaczego wykładziny nie rozkładają :shake: Co za problem? :shake:

Posted

[quote name='Yorkomanka']Wypuściłaś już mojego biednego Westusia na wolność?
Mieliśmy podobną przygodę na początku wakacji jak Urwis dostał kość a D chciał mu zabrać normalnie by sobie tylko powarczał ale że był zmęczony to postanowił zjeść sobie D bo z jakiej racji on mu się do JEGO kości dobiera. Dodam jeszcze że chłopaki prawie zawsze wszystko mogą jeść razem z jednej miski... poza jednym razem kiedy u mnie chciał odpędzić mojego psa od jego własnej miski a że ta ciotka nie potrafi się postawić wzięłam kundla za fraki i wyrzuciłam do łazienki. Nie będzie mi się mondzioł jeden w moim domu rządzić :angryy:[/QUOTE]
Już dzisiaj się kochają:)
[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]cześć długowłose maluszki :multi:[/FONT][/B]
Cześć,cześć,witamy wieczorkiem.
[/CENTER][/QUOTE]

[quote name='tigrunia']Cze Aga :multi:
Ale miałam do nadrobienia :crazyeye:
Co do rodowodu to ja nigdy na żadną wystawę nie wysyłałam. Nawet nie zwracam uwagi czy wymagają :eviltong:
Grzybki.. u nas też wszyscy łażą ale ja się na grzybach nie znam i nie zamierzam leżeć w szpitalu z przeszczepioną wątrobą także nie zbieram :p Czekam aż ktoś mi przywiezie :diabloti:
Kiedy to Legionowo? Życzę udanego debiutu :multi:
A jeszcze co do kafelek w Bydg. masakra jak w zeszłym roku. Dziwię się dlaczego wykładziny nie rozkładają :shake: Co za problem? :shake:[/QUOTE]

No troszkę miałaś zaległości u mnie:)nie dobra Ty nie odwiedzałaś mnie nu nu dziewczynka zła :mad:Do Legionowa już nie długo,godzina zero pomału się do nas zbliża brrrrr...10 pażdziernik.
Zawzięcie trenujemy,mam nadzieję że coś z tego wyjdzie,bo ciężko pracujemy,codziennie powtarzamy te mozolne ćwiczenia,ustawienie,chodzenie na ringówce.czasem nie raz mam już dosyć powtarzanie w kółko tego samego ale co bez pracy niczego się nie zdobędzie...no zobaczymy..mam nadzieję że coś z tego wyjdzie,że warto było włożyć tyle trudu...?

Posted

[quote name='Princess_York']Aga będzie dobrze ! Bez nerwów ! Harmoni nie musi być najlepszy na świecie :) Przede wszystkim to przyjemność spędzania czasu z psem :-D . A przy okazji można zebrać medal :) .[/QUOTE]

No niby tak:)ale to samo tak...

Posted

hehe . Samo tak :-D . Wiem to jest mega stres i nie tylko to jak wypadniesz i jak Harmoni się pokaże (czy czegoś nie odwali itp.) ale ja mialam tak że 5 razy się wracałam do domu bo czegoś nie wzięłam :evil_lol: I cały czas a książeczka zdrowia jest ? A ringówka ? A zgłoszenie ? Szczotki? itp :diabloti: .

Posted

Zgłoszenie przychodzi pocztą :) . I ok. 3 dni przed wystawą masz zgłoszenie na papierze w skrzynce ,na emaila przychodzi powiadomienie że psa przyjęto na wystawe . I już :).

Na Poznań przyszło na emaila że zgłoszenie zostało do nich wysłane i potwierdzone . I czekamy na papierek z numerkiem startowym. A Wy jedziecie 6 czy 7 bo się pogubiłam :lol: ?..

Posted

[quote name='Princess_York']Zgłoszenie przychodzi pocztą :) . I ok. 3 dni przed wystawą masz zgłoszenie na papierze w skrzynce ,na emaila przychodzi powiadomienie że psa przyjęto na wystawe . I już :).

Na Poznań przyszło na emaila że zgłoszenie zostało do nich wysłane i potwierdzone . I czekamy na papierek z numerkiem startowym. A Wy jedziecie 6 czy 7 bo się pogubiłam :lol: ?..[/QUOTE]
6 jedziemy:)
Przyszło Ci @ w takiej tabelce dane psa tak?bo do mnie coś takiego przyszło.

Posted

[quote name='Princess_York']No jak moja mama oglądała ze mną to też mówiła że dużo :) . Klaudia też jest :-D .

Dobra lece spać bo jutro szkoła :lol: I 6:30 wstać trzeba :o .[/QUOTE]

No ja też rano mam pobudkę,Wera rano do szkoły....to do jutra:)

Posted

[quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:)dzięki za wczorajsze odwiedzinki(już nie będę postów cytować heh:))
Nie było mnie wczoraj,byłam na grzybkach...nazbierałam 15 kg.grzybów!!!sama w to nie wierzę,dawno temu zbierałam grzybki a wczoraj to był mój taki pierwszy raz po dłuższej przerwie.Było by super(powietrze i te sprawy,szum lasu:))gdyby nie nagonka straży leśnej-dziewczyny masakra!!!o mało co nie zapłaciłam mandatu ale jakiego.. chcieli mi wlepić 400 zł!!ale to było tak specjalnie na szczęście obyło się bez kłopotów:)Także mam teraz pełne ręce grzybów:)heh część zamroziłam,część będzie na suszenie,i parę słoiczków do marynaty.
Grzybów jest strasznie dużo,najwięcej podgrzybków,znajomi znależli parę przawdziwków..a ja niestety nie.
Dobra to tyle o grzybach:)
Psiaki moje kochane rozrabiają i tak dzień za dniem,pogoda super-oby jak najdłużej się utrzymała..no i dziewczyny pomału dobijam do mojej godziny zero,niedługo Legionowo....o Matko co to będzie?[/QUOTE]
Cześć :loveu:
Wow , Aga , ja cały miesiąc bym zbierać mogła i bym nie nazbierała :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Szacun :p
Będzie ok , nie martw się ! ;)

[quote name='agamewa'][B]Dziewczyny zajrzyjcie w ten wątek ok[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/192272-9-miesi%C4%99czny-Misiu-za-9-dni-decyzja-usypiamy-czy-nie..."] klik [/URL][/QUOTE]
Jestem na wątku , dostałam na PW zaproszenie...:-(
Na razie zaznaczyłam ,jutro poczytam :-(

Posted

[quote name='agamewa']Zawzięcie trenujemy,mam nadzieję że coś z tego wyjdzie,bo ciężko pracujemy,codziennie powtarzamy te mozolne ćwiczenia,ustawienie,chodzenie na ringówce.czasem nie raz mam już dosyć powtarzanie w kółko tego samego ale co bez pracy niczego się nie zdobędzie...no zobaczymy..mam nadzieję że coś z tego wyjdzie,że warto było włożyć tyle trudu...?[/QUOTE]
Tylko żebyście się Aga nie przetrenowali ;) W każdym razie ja będę trzymać za Was kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku :p

Posted

[quote name='Borówka16']Cześć :loveu:
Wow , Aga , ja cały miesiąc bym zbierać mogła i bym nie nazbierała :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Szacun :p
Będzie ok , nie martw się ! ;)

Ola teraz jest taki wysyp grzybów w lesie że byś spokojnie uzbierała:)
Jestem na wątku , dostałam na PW zaproszenie...:-(
Na razie zaznaczyłam ,jutro poczytam :-([/QUOTE]

[quote name='dagos1']Aga, jak już obrobisz się z tymi grzybami to zapraszam na dzisiejsze fotki.[/QUOTE]
Zaraz wpadnę:)
[quote name='*kleo*']Tylko żebyście się Aga nie przetrenowali ;) W każdym razie ja będę trzymać za Was kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku :p[/QUOTE]
No właśnie żebyśmy w drugą stronę się nie przetrenowali hehe:)dzięki za kciuki,na pewno się przydadzą.
[quote name='Connected']Cześć :evil_lol:
no ja raczej się pojawię w Legionowie-rodzinę tam mam to przy okazji wpadnę na wystawę :p[/QUOTE]
Fajnie!!!!to jest na tej nowej hali....
[quote name='dagos1']Hej Aguś, ciężko ci idzie z tymi grzybami, bo cię nie maaa.

A o wystawę się nie martw - dacie radę![/QUOTE]
Byłam dziś na zakupach:),no ja mam nadzieję że damy radę...
[quote name='dagos1']Kurcze, a może będziecie mieli 1 miejsce????
Na pierwszy raz nie liczę na to,za dużo będzie stresu...
Ale by było fajnie.[/QUOTE]

[quote name='dysia-u']pewnie że fajnie , trzymamy kciuki
zapraszam na fotki[/QUOTE]
Już zaraz lecę do Ciebie....
[quote name='Borówka16']Hejka Aguś :)[/QUOTE]
Hej Ola:)