*Agnieszka* Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Kadina_Malina'][CENTER][B]Witam poniedziałkowo, mizianko dla pięknotków:loveu::multi: [/B][/CENTER][/QUOTE] My też się witamy:)i miziamy Twoje maluchy. Quote
Yorkomanka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Wypuściłaś już mojego biednego Westusia na wolność? Mieliśmy podobną przygodę na początku wakacji jak Urwis dostał kość a D chciał mu zabrać normalnie by sobie tylko powarczał ale że był zmęczony to postanowił zjeść sobie D bo z jakiej racji on mu się do JEGO kości dobiera. Dodam jeszcze że chłopaki prawie zawsze wszystko mogą jeść razem z jednej miski... poza jednym razem kiedy u mnie chciał odpędzić mojego psa od jego własnej miski a że ta ciotka nie potrafi się postawić wzięłam kundla za fraki i wyrzuciłam do łazienki. Nie będzie mi się mondzioł jeden w moim domu rządzić :angryy: Quote
Angelika_Roser Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]cześć długowłose maluszki :multi:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
tigrunia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Cze Aga :multi: Ale miałam do nadrobienia :crazyeye: Co do rodowodu to ja nigdy na żadną wystawę nie wysyłałam. Nawet nie zwracam uwagi czy wymagają :eviltong: Grzybki.. u nas też wszyscy łażą ale ja się na grzybach nie znam i nie zamierzam leżeć w szpitalu z przeszczepioną wątrobą także nie zbieram :p Czekam aż ktoś mi przywiezie :diabloti: Kiedy to Legionowo? Życzę udanego debiutu :multi: A jeszcze co do kafelek w Bydg. masakra jak w zeszłym roku. Dziwię się dlaczego wykładziny nie rozkładają :shake: Co za problem? :shake: Quote
*Agnieszka* Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Yorkomanka']Wypuściłaś już mojego biednego Westusia na wolność? Mieliśmy podobną przygodę na początku wakacji jak Urwis dostał kość a D chciał mu zabrać normalnie by sobie tylko powarczał ale że był zmęczony to postanowił zjeść sobie D bo z jakiej racji on mu się do JEGO kości dobiera. Dodam jeszcze że chłopaki prawie zawsze wszystko mogą jeść razem z jednej miski... poza jednym razem kiedy u mnie chciał odpędzić mojego psa od jego własnej miski a że ta ciotka nie potrafi się postawić wzięłam kundla za fraki i wyrzuciłam do łazienki. Nie będzie mi się mondzioł jeden w moim domu rządzić :angryy:[/QUOTE] Już dzisiaj się kochają:) [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]cześć długowłose maluszki :multi:[/FONT][/B] Cześć,cześć,witamy wieczorkiem. [/CENTER][/QUOTE] [quote name='tigrunia']Cze Aga :multi: Ale miałam do nadrobienia :crazyeye: Co do rodowodu to ja nigdy na żadną wystawę nie wysyłałam. Nawet nie zwracam uwagi czy wymagają :eviltong: Grzybki.. u nas też wszyscy łażą ale ja się na grzybach nie znam i nie zamierzam leżeć w szpitalu z przeszczepioną wątrobą także nie zbieram :p Czekam aż ktoś mi przywiezie :diabloti: Kiedy to Legionowo? Życzę udanego debiutu :multi: A jeszcze co do kafelek w Bydg. masakra jak w zeszłym roku. Dziwię się dlaczego wykładziny nie rozkładają :shake: Co za problem? :shake:[/QUOTE] No troszkę miałaś zaległości u mnie:)nie dobra Ty nie odwiedzałaś mnie nu nu dziewczynka zła :mad:Do Legionowa już nie długo,godzina zero pomału się do nas zbliża brrrrr...10 pażdziernik. Zawzięcie trenujemy,mam nadzieję że coś z tego wyjdzie,bo ciężko pracujemy,codziennie powtarzamy te mozolne ćwiczenia,ustawienie,chodzenie na ringówce.czasem nie raz mam już dosyć powtarzanie w kółko tego samego ale co bez pracy niczego się nie zdobędzie...no zobaczymy..mam nadzieję że coś z tego wyjdzie,że warto było włożyć tyle trudu...? Quote
Princess_York Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Aga będzie dobrze ! Bez nerwów ! Harmoni nie musi być najlepszy na świecie :) Przede wszystkim to przyjemność spędzania czasu z psem :-D . A przy okazji można zebrać medal :) . Quote
*Agnieszka* Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Princess_York']Aga będzie dobrze ! Bez nerwów ! Harmoni nie musi być najlepszy na świecie :) Przede wszystkim to przyjemność spędzania czasu z psem :-D . A przy okazji można zebrać medal :) .[/QUOTE] No niby tak:)ale to samo tak... Quote
Princess_York Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 hehe . Samo tak :-D . Wiem to jest mega stres i nie tylko to jak wypadniesz i jak Harmoni się pokaże (czy czegoś nie odwali itp.) ale ja mialam tak że 5 razy się wracałam do domu bo czegoś nie wzięłam :evil_lol: I cały czas a książeczka zdrowia jest ? A ringówka ? A zgłoszenie ? Szczotki? itp :diabloti: . Quote
*Agnieszka* Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 A zgłoszenie pocztą przychodzi tak??i to pokazujemy przy przyjęciu psa? Jak zgłaszałyście na poznańską to Wam przychodziły jakieś potwierdzenia??jeśli tak to jakie??? Quote
Princess_York Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Zgłoszenie przychodzi pocztą :) . I ok. 3 dni przed wystawą masz zgłoszenie na papierze w skrzynce ,na emaila przychodzi powiadomienie że psa przyjęto na wystawe . I już :). Na Poznań przyszło na emaila że zgłoszenie zostało do nich wysłane i potwierdzone . I czekamy na papierek z numerkiem startowym. A Wy jedziecie 6 czy 7 bo się pogubiłam :lol: ?.. Quote
*Agnieszka* Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Princess_York']Zgłoszenie przychodzi pocztą :) . I ok. 3 dni przed wystawą masz zgłoszenie na papierze w skrzynce ,na emaila przychodzi powiadomienie że psa przyjęto na wystawe . I już :). Na Poznań przyszło na emaila że zgłoszenie zostało do nich wysłane i potwierdzone . I czekamy na papierek z numerkiem startowym. A Wy jedziecie 6 czy 7 bo się pogubiłam :lol: ?..[/QUOTE] 6 jedziemy:) Przyszło Ci @ w takiej tabelce dane psa tak?bo do mnie coś takiego przyszło. Quote
Princess_York Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 To się spotkamy bo my też 6 .. Nie wiem mama jakoś na 7 nie wpłacała ... :shake: Tak dokładnie w takiej tabelce :) . Quote
*Agnieszka* Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 No to fajnie że będziesz 6:) Byłam w w galerii oddziału Bydgoskiego,widziałam fotki..ale fajne:)88 zdjęć jest aż do obejrzenia:) Quote
Princess_York Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 No jak moja mama oglądała ze mną to też mówiła że dużo :) . Klaudia też jest :-D . Dobra lece spać bo jutro szkoła :lol: I 6:30 wstać trzeba :o . Quote
*Agnieszka* Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Princess_York']No jak moja mama oglądała ze mną to też mówiła że dużo :) . Klaudia też jest :-D . Dobra lece spać bo jutro szkoła :lol: I 6:30 wstać trzeba :o .[/QUOTE] No ja też rano mam pobudkę,Wera rano do szkoły....to do jutra:) Quote
Borówka16 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='agamewa']Cześć dziewczyny:)dzięki za wczorajsze odwiedzinki(już nie będę postów cytować heh:)) Nie było mnie wczoraj,byłam na grzybkach...nazbierałam 15 kg.grzybów!!!sama w to nie wierzę,dawno temu zbierałam grzybki a wczoraj to był mój taki pierwszy raz po dłuższej przerwie.Było by super(powietrze i te sprawy,szum lasu:))gdyby nie nagonka straży leśnej-dziewczyny masakra!!!o mało co nie zapłaciłam mandatu ale jakiego.. chcieli mi wlepić 400 zł!!ale to było tak specjalnie na szczęście obyło się bez kłopotów:)Także mam teraz pełne ręce grzybów:)heh część zamroziłam,część będzie na suszenie,i parę słoiczków do marynaty. Grzybów jest strasznie dużo,najwięcej podgrzybków,znajomi znależli parę przawdziwków..a ja niestety nie. Dobra to tyle o grzybach:) Psiaki moje kochane rozrabiają i tak dzień za dniem,pogoda super-oby jak najdłużej się utrzymała..no i dziewczyny pomału dobijam do mojej godziny zero,niedługo Legionowo....o Matko co to będzie?[/QUOTE] Cześć :loveu: Wow , Aga , ja cały miesiąc bym zbierać mogła i bym nie nazbierała :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szacun :p Będzie ok , nie martw się ! ;) [quote name='agamewa'][B]Dziewczyny zajrzyjcie w ten wątek ok[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/192272-9-miesi%C4%99czny-Misiu-za-9-dni-decyzja-usypiamy-czy-nie..."] klik [/URL][/QUOTE] Jestem na wątku , dostałam na PW zaproszenie...:-( Na razie zaznaczyłam ,jutro poczytam :-( Quote
dagos1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Aga, jak już obrobisz się z tymi grzybami to zapraszam na dzisiejsze fotki. Quote
*kleo* Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='agamewa']Zawzięcie trenujemy,mam nadzieję że coś z tego wyjdzie,bo ciężko pracujemy,codziennie powtarzamy te mozolne ćwiczenia,ustawienie,chodzenie na ringówce.czasem nie raz mam już dosyć powtarzanie w kółko tego samego ale co bez pracy niczego się nie zdobędzie...no zobaczymy..mam nadzieję że coś z tego wyjdzie,że warto było włożyć tyle trudu...?[/QUOTE] Tylko żebyście się Aga nie przetrenowali ;) W każdym razie ja będę trzymać za Was kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku :p Quote
Connected Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Cześć :evil_lol: no ja raczej się pojawię w Legionowie-rodzinę tam mam to przy okazji wpadnę na wystawę :p Quote
dagos1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Hej Aguś, ciężko ci idzie z tymi grzybami, bo cię nie maaa. A o wystawę się nie martw - dacie radę! Quote
dagos1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Kurcze, a może będziecie mieli 1 miejsce???? Ale by było fajnie. Quote
dysia-u Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 pewnie że fajnie , trzymamy kciuki zapraszam na fotki Quote
*Agnieszka* Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='Borówka16']Cześć :loveu: Wow , Aga , ja cały miesiąc bym zbierać mogła i bym nie nazbierała :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Szacun :p Będzie ok , nie martw się ! ;) Ola teraz jest taki wysyp grzybów w lesie że byś spokojnie uzbierała:) Jestem na wątku , dostałam na PW zaproszenie...:-( Na razie zaznaczyłam ,jutro poczytam :-([/QUOTE] [quote name='dagos1']Aga, jak już obrobisz się z tymi grzybami to zapraszam na dzisiejsze fotki.[/QUOTE] Zaraz wpadnę:) [quote name='*kleo*']Tylko żebyście się Aga nie przetrenowali ;) W każdym razie ja będę trzymać za Was kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku :p[/QUOTE] No właśnie żebyśmy w drugą stronę się nie przetrenowali hehe:)dzięki za kciuki,na pewno się przydadzą. [quote name='Connected']Cześć :evil_lol: no ja raczej się pojawię w Legionowie-rodzinę tam mam to przy okazji wpadnę na wystawę :p[/QUOTE] Fajnie!!!!to jest na tej nowej hali.... [quote name='dagos1']Hej Aguś, ciężko ci idzie z tymi grzybami, bo cię nie maaa. A o wystawę się nie martw - dacie radę![/QUOTE] Byłam dziś na zakupach:),no ja mam nadzieję że damy radę... [quote name='dagos1']Kurcze, a może będziecie mieli 1 miejsce???? Na pierwszy raz nie liczę na to,za dużo będzie stresu... Ale by było fajnie.[/QUOTE] [quote name='dysia-u']pewnie że fajnie , trzymamy kciuki zapraszam na fotki[/QUOTE] Już zaraz lecę do Ciebie.... [quote name='Borówka16']Hejka Aguś :)[/QUOTE] Hej Ola:) Quote
Karolina. Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Cześć Aga :) Jakieś zdjęcia chłopaków by się przydały :) Quote
Recommended Posts