Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://i54.tinypic.com/oqg8c2.jpg[/URL] pańcia ubrała w róż to chłopak musiał pokazac,że ma jajca:evil_lol:
cudne foteczki i ubranka

dziś nie mam czasu na nadrabianie zaległości,więc pa,pa

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u'][url]http://i55.tinypic.com/2yv2y3k.jpg[/url]
łłłłoooo jaki dostojny[/QUOTE]

[quote name='dagos1']Ta różowa kamizelka ma wszystkie ubranka pod sobą, Weściu taki MĘSKI w niej.
Fajna ta kurteczka czerwona z yoraskiem na plecach.
No a Moni coraz śliczniejszy jest, zawojujecie wystawy.[/QUOTE]

[quote name='megi82'][URL]http://i54.tinypic.com/oqg8c2.jpg[/URL] pańcia ubrała w róż to chłopak musiał pokazac,że ma jajca:evil_lol:
cudne foteczki i ubranka

dziś nie mam czasu na nadrabianie zaległości,więc pa,pa[/QUOTE]

Cześć Laski:)
Dziękujemy za miłe komentarze heh:)chłopaki do zimy przygotowani są:eviltong:

Posted

[quote name='agamewa']Cześć Laski:)
Dziękujemy za miłe komentarze heh:)chłopaki do zimy przygotowani są:eviltong:[/QUOTE]

Pewnie, jeszcze będą walczyć o tą różową kamizelkę;)

Posted

[quote name='Princess_York']O niee ! A u mnie póki co jeszcze słonko jest :) Ale pewnie tymczasowo :p .[/QUOTE]

U nas też słonko i ciepło :)
Zaraz właśnie wychodzimy na spacerek ;)

Posted

dziś przerobiłam do str.244
str.219-cudna kąpiel basenowa
a pana H.włos jest nieziemsko długaśny
i na 244 czy 243stronie jaki uroczy warkoczyk wśród papilotów
jutro reszte nadrobię

Posted

[quote name='megi82']dziś przerobiłam do str.244
str.219-cudna kąpiel basenowa
a pana H.włos jest nieziemsko długaśny
i na 244 czy 243stronie jaki uroczy warkoczyk wśród papilotów
jutro reszte nadrobię[/QUOTE]

Ok:)to zapraszamy do lektury heh:)wytrwała jesteś:)może staniemy troszkę z galerią to szybciej nas tu dogonisz:)A Moniś tak, ma długaśne kudełki:)
Dzisiaj byliśmy na treningu...i było beznadziejnie ach:(był rozkojarzony,nieposłuszny,podniecony....:mad:.dostałam nerwa i wróciłam do domu!!!a tak się pięknie wystawiał że aż mnie duma rozpierała dosłownie niczym champion na wystawie:mad:chyba od końca...

Posted

[quote name='agamewa']Ok:)to zapraszamy do lektury heh:)wytrwała jesteś:)może staniemy troszkę z galerią to szybciej nas tu dogonisz:)A Moniś tak, ma długaśne kudełki:)
Dzisiaj byliśmy na treningu...i było beznadziejnie ach:(był rozkojarzony,nieposłuszny,podniecony....:mad:.dostałam nerwa i wróciłam do domu!!!a tak się pięknie wystawiał że aż mnie duma rozpierała dosłownie niczym champion na wystawie:mad:chyba od końca...[/QUOTE]

Aga nie przejmuj się czasem są gorsze dni.
I dziś widocznie Moniś miał gorszy dzień a jutro znowu champion wróci ;)

Posted

Taaa wczoraj to on był championem:eviltong:
Zabieram go prawdopodobnie na wystawę do wa-wy w sobotę,będzie to dobry trening przed Legionowem,no i przede wszystkim dobra to będzie lekcja dla mnie.

Witamy się czwartkowo:)

Posted

Cze:)
a moje dzis juz ubrane byly bo od rana deszcz leci przynajmniej zaoszczedzilam im mokrego futra;)
noo jak ma taki humor jak i ja to sie mu nie dziwie ze sie nie chce wystawiac;)

Posted

[quote name='Pegaza']Cze:)
a moje dzis juz ubrane byly bo od rana deszcz leci przynajmniej zaoszczedzilam im mokrego futra;)
noo jak ma taki humor jak i ja to sie mu nie dziwie ze sie nie chce wystawiac;)[/QUOTE]

A u nas dziś słoneczko od samego rana świeci,chociaż zimno jest.Chłopaki jak deszcz pada to nie wyjdą na dwór,choćby nie wiem co:shake:
Moni był wczoraj jakiś podniecony ,to nie w głowie mu było słuchanie się:)ale co ćwiczymy dalej....