megi82 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [URL]http://i54.tinypic.com/oqg8c2.jpg[/URL] pańcia ubrała w róż to chłopak musiał pokazac,że ma jajca:evil_lol: cudne foteczki i ubranka dziś nie mam czasu na nadrabianie zaległości,więc pa,pa Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='dysia-u'][url]http://i55.tinypic.com/2yv2y3k.jpg[/url] łłłłoooo jaki dostojny[/QUOTE] [quote name='dagos1']Ta różowa kamizelka ma wszystkie ubranka pod sobą, Weściu taki MĘSKI w niej. Fajna ta kurteczka czerwona z yoraskiem na plecach. No a Moni coraz śliczniejszy jest, zawojujecie wystawy.[/QUOTE] [quote name='megi82'][URL]http://i54.tinypic.com/oqg8c2.jpg[/URL] pańcia ubrała w róż to chłopak musiał pokazac,że ma jajca:evil_lol: cudne foteczki i ubranka dziś nie mam czasu na nadrabianie zaległości,więc pa,pa[/QUOTE] Cześć Laski:) Dziękujemy za miłe komentarze heh:)chłopaki do zimy przygotowani są:eviltong: Quote
dagos1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='agamewa']Cześć Laski:) Dziękujemy za miłe komentarze heh:)chłopaki do zimy przygotowani są:eviltong:[/QUOTE] Pewnie, jeszcze będą walczyć o tą różową kamizelkę;) Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='dagos1']Pewnie, jeszcze będą walczyć o tą różową kamizelkę;)[/QUOTE] O tak,to różowy męski krzyk mody :eviltong: (ale nie praktyczny-bo na rzepy) Quote
andzia23 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Witam. Z chłopaków to niezłe modele pięknie się prezentują po prostu śliczności. Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='andzia23']Witam. Z chłopaków to niezłe modele pięknie się prezentują po prostu śliczności.[/QUOTE] Witamy...:) Quote
Princess_York Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 hej Aga :) Jaka kurteczka różowa hohoho :-D . Zima idzie ? :( . Quote
Yorkomanka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 a no niestety idzie:-( śliczne chłopaki:loveu: mizianko dla nich:loveu::loveu::loveu: Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='Princess_York']hej Aga :) Jaka kurteczka różowa hohoho :-D . Zima idzie ? :( .[/QUOTE] Niestety idzie :(buuu Quote
Princess_York Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 O niee ! A u mnie póki co jeszcze słonko jest :) Ale pewnie tymczasowo :p . Quote
Yorkomanka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 dzimą tesz ćwieci słonice:lol: więnc sję nje martf:evil_lol: [SIZE=1]wiem odbija mi[/SIZE]:oops: Quote
Marzena* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='Princess_York']O niee ! A u mnie póki co jeszcze słonko jest :) Ale pewnie tymczasowo :p .[/QUOTE] U nas też słonko i ciepło :) Zaraz właśnie wychodzimy na spacerek ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 U nas też dziś cieplusio było,oby tak najdłużej!!!!! Quote
Pegaza Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 U mnie Liv z rana sie trzesie na dworze chyba zaniedlugo ubranka bede ubierac;) a wogole to cze:) Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='Pegaza']U mnie Liv z rana sie trzesie na dworze chyba zaniedlugo ubranka bede ubierac;) a wogole to cze:)[/QUOTE] Cześć Daria:) Quote
karkakarka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Super sesja! Ja jeszcze ubranek nie zakładam Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='karkakarka']Super sesja! Ja jeszcze ubranek nie zakładam[/QUOTE] Ja też nie.Zaczynam jak już mrozy są,nie ma co przegrzewać!!! Quote
megi82 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 dziś przerobiłam do str.244 str.219-cudna kąpiel basenowa a pana H.włos jest nieziemsko długaśny i na 244 czy 243stronie jaki uroczy warkoczyk wśród papilotów jutro reszte nadrobię Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='megi82']dziś przerobiłam do str.244 str.219-cudna kąpiel basenowa a pana H.włos jest nieziemsko długaśny i na 244 czy 243stronie jaki uroczy warkoczyk wśród papilotów jutro reszte nadrobię[/QUOTE] Ok:)to zapraszamy do lektury heh:)wytrwała jesteś:)może staniemy troszkę z galerią to szybciej nas tu dogonisz:)A Moniś tak, ma długaśne kudełki:) Dzisiaj byliśmy na treningu...i było beznadziejnie ach:(był rozkojarzony,nieposłuszny,podniecony....:mad:.dostałam nerwa i wróciłam do domu!!!a tak się pięknie wystawiał że aż mnie duma rozpierała dosłownie niczym champion na wystawie:mad:chyba od końca... Quote
Marzena* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='agamewa']Ok:)to zapraszamy do lektury heh:)wytrwała jesteś:)może staniemy troszkę z galerią to szybciej nas tu dogonisz:)A Moniś tak, ma długaśne kudełki:) Dzisiaj byliśmy na treningu...i było beznadziejnie ach:(był rozkojarzony,nieposłuszny,podniecony....:mad:.dostałam nerwa i wróciłam do domu!!!a tak się pięknie wystawiał że aż mnie duma rozpierała dosłownie niczym champion na wystawie:mad:chyba od końca...[/QUOTE] Aga nie przejmuj się czasem są gorsze dni. I dziś widocznie Moniś miał gorszy dzień a jutro znowu champion wróci ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Taaa wczoraj to on był championem:eviltong: Zabieram go prawdopodobnie na wystawę do wa-wy w sobotę,będzie to dobry trening przed Legionowem,no i przede wszystkim dobra to będzie lekcja dla mnie. Witamy się czwartkowo:) Quote
Pegaza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Cze:) a moje dzis juz ubrane byly bo od rana deszcz leci przynajmniej zaoszczedzilam im mokrego futra;) noo jak ma taki humor jak i ja to sie mu nie dziwie ze sie nie chce wystawiac;) Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Pegaza']Cze:) a moje dzis juz ubrane byly bo od rana deszcz leci przynajmniej zaoszczedzilam im mokrego futra;) noo jak ma taki humor jak i ja to sie mu nie dziwie ze sie nie chce wystawiac;)[/QUOTE] A u nas dziś słoneczko od samego rana świeci,chociaż zimno jest.Chłopaki jak deszcz pada to nie wyjdą na dwór,choćby nie wiem co:shake: Moni był wczoraj jakiś podniecony ,to nie w głowie mu było słuchanie się:)ale co ćwiczymy dalej.... Quote
Pegaza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Daj no troche tego slonca... bo juz dosc mam deszczu..!!! Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Pegaza']Daj no troche tego slonca... bo juz dosc mam deszczu..!!![/QUOTE] Jak bym mogła to słońcem bym się z Tobą podzieliła....ale u mnie już też pada:angryy: Quote
Recommended Posts