Marzena* Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 O najważniejszym zapomniałam... ogromnie się cieszę, że z pazurkiem już ok :) A te rewolucje żołądkowe to miejmy nadzieję przejściowe :) Quote
*Agnieszka* Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Cześć Marzena:)na szczęście jest już ok:)łapka dalej w opatrunku,jeśli miało by się coś dziać mam się z nim pokazać!ale myślę że nie będzie potrzeby. Chciałabym dotrzeć do Poznania i mam nadzieję że dotrę,heh:)no a niedługo Legionowo...ojojo:)ćwiczymy dalej zawzięcie,teraz mamy przerwę wiadomo dlaczego:(ale jak się pod kuruje zaczynamy znowu,.. Quote
Marzena* Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 My też codziennie ćwiczymy chociaż do Poznania jeszcze sporo czasu zostało. Viky też ćwiczy a kiedy jej sie to przyda zobaczymy ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Viky i Ja']My też codziennie ćwiczymy chociaż do Poznania jeszcze sporo czasu zostało. Viky też ćwiczy a kiedy jej sie to przyda zobaczymy ;)[/QUOTE] Carmenka to wystawia się jak mały zawodowiec,a Vikuśce przyda się przyda:) Dobra mykam,jakiś film ciekawy zaczął się na polsacie:)Do jutra laski:eviltong: Quote
Marzena* Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='agamewa']Carmenka to wystawia się jak mały zawodowiec,a Vikuśce przyda się przyda:) Dobra mykam,jakiś film ciekawy zaczął się na polsacie:)Do jutra laski:eviltong:[/QUOTE] Mam nadzieje, że się przyda :) A Carmen ćwiczenia też nie zaszkodzą :evil_lol: Quote
Marzena* Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Jakieś czary czy jak ??? W Twoim poście było 1 zdanie a jak zacytowałam to się 2 zrobiły ;) Miłego ogladania :) Paaaa :) Quote
*Agnieszka* Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Witamy deszczyskiem poniedziałkowo..no nie!!!!znowu pada! Dziewczyny zróbcie coś żeby nie padało:diabloti: Quote
Doti1986 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dziewczyny nie uwierzycie ale właśnie wstałam nie wiem co z tą pogodą się dzieje:( Quote
*Agnieszka* Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='Doti1986']Dziewczyny nie uwierzycie ale właśnie wstałam nie wiem co z tą pogodą się dzieje:([/QUOTE] Koniec świata:diabloti: tfu tfu.......:eviltong: Quote
dysia-u Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 pogoda nie zasługuje żeby o niej tyle mówić , więc lepiej przestańmy!!!! miłego dnia życze Quote
*Agnieszka* Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='dysia-u']pogoda nie zasługuje żeby o niej tyle mówić , więc lepiej przestańmy!!!! miłego dnia życze[/QUOTE] Ale ja chcę słonecka:eviltong: Quote
dysia-u Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 a ty myślisz że ja nie???!!!! wody i zimna mam dość!!!! Quote
Pegaza Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 A ja sie pocieszam mysla ze w calej Polsce tak jest hihi ze Wy nie macie lepiej ode mnie :evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 ale kupiłam sobie dziś taki kapcie /hhihi jak mój to zobaczył.../że zimno w domu mi nie straszne Quote
*Agnieszka* Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Oj tak dziewczyny nie długo znowu trzeba będzie wyciągać,kurtki,szaliki,czapki-choć ja czapek nie cierpię i nie chodzę w nich,ewentualnie jak już naprawdę jest zimno to kaptur na głowę i do przodu:) Quote
tigrunia Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ale tu tematy deszczowo-zimowe :crazyeye: brr... U mnie też masakra :shake: Zimno, wietrzno, deszczowo :angryy: Quote
*Agnieszka* Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='tigrunia']Ale tu tematy deszczowo-zimowe :crazyeye: brr... U mnie też masakra :shake: Zimno, wietrzno, deszczowo :angryy:[/QUOTE] Ach bo jesień idzie i nas jakoś tak naszło,rzeczywiście brrrrrr .... Quote
Borówka16 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Hej Agniesia :loveu: Przychodzę z ciachem i kawkę w ramach rekompensaty :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: A obrazka ciacha niestety nie ma na dogo :eviltong: Quote
*kleo* Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='agamewa']Ach bo jesień idzie i nas jakoś tak naszło,rzeczywiście brrrrrr ....[/QUOTE] Oj idzie idzie, a mi się dzisiaj przypomniało że nie mam chyba żadnych jesiennych butów :roll: Quote
*Agnieszka* Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='Borówka16']Hej Agniesia :loveu: Przychodzę z ciachem i kawkę w ramach rekompensaty :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: A obrazka ciacha niestety nie ma na dogo :eviltong:[/QUOTE] Mniam mniam ciacho:)palce lizać pyszne..jaka kawka dobra:) [quote name='*kleo*']Oj idzie idzie, a mi się dzisiaj przypomniało że nie mam chyba żadnych jesiennych butów :roll:[/QUOTE] No niestety:(a ja jeszcze z psami na dwór muszę dziś wyjść!!rany jak ja mam to zrobić??? Dobra lecę bo znów dziś na polsacie dobry film grają,coś o wyprawie na marsa(lubię takie klimaty),a jeszcze trza rundkę po Modlinie wykonać i parę ćwiczeń przećwiczyć i fajrant na dziś:) Quote
Borówka16 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='agamewa']Mniam mniam ciacho:)palce lizać pyszne..jaka kawka dobra:) [/QUOTE] :) [COLOR=White][I]10znaków[/I][/COLOR] Quote
*Agnieszka* Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Wróciłam już..ale zimno rety!!!ręce mi zmarzły!!! Quote
*Agnieszka* Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Witamy się:) Dziś będzie kąpiel chłopaków a zgadnijcie co będzie po kąpieli:eviltong:...... wpadnijcie wieczorkiem Quote
megi82 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [quote name='agamewa']Witamy się:) Dziś będzie kąpiel chłopaków a zgadnijcie co będzie po kąpieli:eviltong:...... wpadnijcie wieczorkiem[/QUOTE] czescja już wiem-fotki będą wpadłam nadrobić zaległości,ale czas pozwolił dojśc mi tylko do 203stronki,na dniach resztę oblecę nowy domownik cudny pa,pa Quote
Recommended Posts