Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']Nie niestety nie...do Krakowa mam jakieś 4h jazdy, a nie mam nawet transportu żeby dojechać :shake:
szkoda... chciałabym, ale cóż :roll:[/QUOTE]

Nie no rzeczywiście,ładny kawałek drogi musiałabyś pokonać.

Posted

[quote name='tigrunia']Cześć Aga :multi:
Też widzę , że się nudzisz.. co nie wejdę to zielona lampka się pali :eviltong:[/QUOTE]

Oj tak!!!takie nuuuudy....+uzależnienie od dogo:)muszę poszukać odwyku:)

Posted

[quote name='agamewa']Oj tak!!!takie nuuuudy....+uzależnienie od dogo:)muszę poszukać odwyku:)[/QUOTE]
Aga ja też..chociaż od jutra od 13 będę miała odwyk, bo nie będę miała komputera.. mam nadzieję że to krótko potrwa :placz: ale może jeszcze wpadne bo ide do wujka na imieniny :razz: zobaczymy ;)

Posted

[quote name='chrupcia']Aga ja też..chociaż od jutra od 13 będę miała odwyk, bo nie będę miała komputera.. mam nadzieję że to krótko potrwa :placz: ale może jeszcze wpadne bo ide do wujka na imieniny :razz: zobaczymy ;)[/QUOTE]

Pamiętam jak w czerwcu nie miałam dostępu do dogo..to świra już dostawałam!!!

Posted

[quote name='agamewa']Pamiętam jak w czerwcu nie miałam dostępu do dogo..to świra już dostawałam!!![/QUOTE]
Aga nawet mi nie mów to będzie istna katorga :placz: mam nadzieję że nie zapomnicie i będziecie trochę sprzątać u mnie jeśli nie będzie mnie dłużej :roll: :placz:

Posted

[quote name='chrupcia']Aga nawet mi nie mów to będzie istna katorga :placz: mam nadzieję że nie zapomnicie i będziecie trochę sprzątać u mnie jeśli nie będzie mnie dłużej :roll: :placz:[/QUOTE]

No pewnie tylko postaraj się nie znikać na dłużej:placz:

Posted

[quote name='agamewa']No pewnie tylko postaraj się nie znikać na dłużej:placz:[/QUOTE]
to za bardzo nie zależy odemnie :placz: myśle że szybko przyjadą sprawdzą jeśli się da naprawić to sybko naprawią, a jak będzie trzeba now to mam nadzieje że rodzice kupia wkrótce :roll:

Posted

[quote name='chrupcia']to za bardzo nie zależy odemnie :placz: myśle że szybko przyjadą sprawdzą jeśli się da naprawić to sybko naprawią, a jak będzie trzeba now to mam nadzieje że rodzice kupia wkrótce :roll:[/QUOTE]

No ja mam nadzieję że będzie to ta pierwsza opcja..

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Aga:)
a ja po ostatnim pobycie na dzialce sie oduczylam neta.. i teraz jestem w domu i mnie do niego nie ciagnie..;)[/QUOTE]

Ja chyba też będę musiała tak zrobić bo ostatnio przeginam:mad:

Posted

[quote name='agamewa']Jeżeli całe towarzystwo yorkowe będzie na zimowej wystawie w Legionowie to ja już odliczam dni i nie mogę się już doczekać!!!!![/QUOTE]
Ja też się nad Legionowem zastanawiam, w sumie jakoś strasznie daleko nie mam, więc kto wie ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Ja też się nad Legionowem zastanawiam, w sumie jakoś strasznie daleko nie mam, więc kto wie ;)[/QUOTE]

E no to super!!!!nie zastanawiaj się tylko przyjeżdzaj,trochę nas już będzie..ale mówisz o pażdziernikowej czy grudniowej????na grudniowej ma sędziować P.Król..czytałam trochę o nim.....i nie wiem co myśleć:roll:

Posted

[quote name='agamewa']E no to super!!!!nie zastanawiaj się tylko przyjeżdzaj,trochę nas już będzie..ale mówisz o pażdziernikowej czy grudniowej????na grudniowej ma sędziować P.Król..czytałam trochę o nim.....i nie wiem co myśleć:roll:[/QUOTE]
Bardziej o grudniowej, bo i Buckowi się ta wystawa przyda do "małej hodowlanki"

Ja tam w opisy sędziów nie wierzę dopóki sama się nie przekonam, a najlepiej jak sprawdzę dwa razy, więc chętnie do pana Króla pojadę, jeszcze nas nie oceniał ;)

Posted

[quote name='*kleo*']Bardziej o grudniowej, bo i Buckowi się ta wystawa przyda do "małej hodowlanki"

Ja tam w opisy sędziów nie wierzę dopóki sama się nie przekonam, a najlepiej jak sprawdzę dwa razy, więc chętnie do pana Króla pojadę, jeszcze nas nie oceniał ;)[/QUOTE]

No my będziemy na 100%.....

Posted

Kurczę dziewczyny stało się coś nie dobrego:(wczoraj Harmoni podczas zabaw zaczepił łapką o mój guzik w rybaczkach,zapiszczał lekko i myślałam że ok,wczoraj patrzę że liżę tę łapkę,chcę wziąć ją i obejrzeć a on zabiera popiskuje.Nic nie widziałam,ale dziś widzę że zawzięcie manipuluje przy tej łapince i zauważyłam że ten wilczy pazur jest jakby tak ułamany a u jego podstawy sączy się krew!!!!kurczę przeraziłam się,wzięłam go i zdezynfekowałam spirytusem,posmarowałam maścią na rany z antybiotykiem,mam nadzieję że to jakoś biedakowi pomoże?zawinęłam bandażem by nie lizał.Leży teraz smutny w kontenerku,nie wiem co robić w takiej sytuacji,czy to przejdzie samo????

Posted

Aga, nie wiem jak bardzo jest zraniony ten pazur, ale ja bym poszła z tym do weta. Może się okazać, że trzeba go będzie po prostu usunąć... Ale może się zagoi i będzie ok. Wiesz że w takich kwestiach przez internet ciężko jest doradzać ;)

[quote name='Viky i Ja']

Też bym się cieszyła gdyby moja córka miała taką pasje... Niestety Ona psami się nie interesuje :([/QUOTE]

Marzka, mam pomysł! Dawaj swoją córkę do mojej mamy, bo ona ogólnie za psami nie przepada, a ja pojadę do Ciebie - mój stosunek do psów znasz! :evil_lol: Zrobimy wymianę i każdy będzie zadowolony hahaha :lol:

Cześć Aga - gadanie na 5 stron, a zdjęć brak :mad:

Posted

Mejsi miała chyba to samo co Harmoni :roll: nie zauważyłam a jeden pazurek urósł ponad miare. :crazyeye: Zachaczyła go w trawe tak że przyleciała z piskiem, pazurek był nadłamany i chyba jakoś naruszony bo sączyła krew :-(. Odcięłam złamaną część i zadzwoniłam do weta co dalej. "Odrośnie" powiedziała. Trwało to dość długo , pazurek wreszcie zaczął rosnąć ale juz jakoś rachitycznie , i taki juz jest. :angryy: W dużej trawie jeszcze nim zachaczała i wciąż podkrwawiał :roll:

Posted

Aga pisząc wilczy pazur masz oczywiście na myśli ten piąty przy przedniej łapie?

Nie wiem jak bardzo się uszkodził, więc ciężko mi poradzić. Kiedyś przyszła suczka z taką samą sprawą i jej obcięłyśmy po prostu, ale jak jest u Ciebie to nie wiem...