Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']Ale Harmonii ma długaśne nogi :loveu:[/QUOTE]

Taa:)on z tych długodystansowców,z nim żeby pokazać jego grację to trzeba biegać:)he he:)wygląda wtedy jak koń,głowa do góry,ogon też i wio:eviltong:

Posted

[quote name='*kleo*']Jak na pierwszy raz to sobie młoda radzi :p[/QUOTE]

No niech sobie radzi:)zastąpi mnie:)no i żdziwko było że Harmoni się jej ustawił????ostatnio mi coś szwankuje:eviltong:

Posted

Aga czy ja dobrze zrozumiałam :razz: myślisz nad pieskiem dla Weroniki ? :razz: ;)

dobrze sobie radzi, też bym troche poprawiła, ale jak na PIERWSZY raz radzi sobie super :)

Posted

[quote name='chrupcia']Aga czy ja dobrze zrozumiałam :razz: myślisz nad pieskiem dla Weroniki ? :razz: ;)

dobrze sobie radzi, też bym troche poprawiła, ale jak na PIERWSZY raz radzi sobie super :)[/QUOTE]

Nie!!!na razie nie:)ale może kiedyś dostanie pieska dla siebie,kto wie:)???

Posted

[quote name='agamewa']Nie!!!na razie nie:)ale może kiedyś dostanie pieska dla siebie,kto wie:)???[/QUOTE]

Aha, myślałam że chcesz jeszcze jednego :eviltong:

Weronika pewnie by sie niexle ucieszyła :p

Posted

[quote name='Viky i Ja']Cześć Aga :)
Ale Ci zastępca rośnie ;)
Super córa sobie radzi :)[/QUOTE]

Zauważyłam że ona to lubi,staram się ją uczyć,dużo mi pomaga,karmi,odmierza ile karmy ma podać do miseczki,ogólnie bardzo się cieszę że tak w mik chwyta:)

Posted

[quote name='agamewa']Zauważyłam że ona to lubi,staram się ją uczyć,dużo mi pomaga,karmi,odmierza ile karmy ma podać do miseczki,ogólnie bardzo się cieszę że tak w mik chwyta:)[/QUOTE]

Aga w końcu to już duza dziewczyna :p

Posted

[quote name='agamewa']Zauważyłam że ona to lubi,staram się ją uczyć,dużo mi pomaga,karmi,odmierza ile karmy ma podać do miseczki,ogólnie bardzo się cieszę że tak w mik chwyta:)[/QUOTE]

Tylko pozazdrościć ;)
Moja córka zdecydowanie woli dyskoteki niż zajmowanie sie psami. Ale jest ciut starsza od Twojej bo ma 16 lat :evil_lol:
Ja zresztą nie lubię jak ktoś poza mną robi cokolwiek z dziewczynami ;)
W końcu ja wszystko robię najlepiej :evil_lol:

Posted

[quote name='Viky i Ja']
Ja zresztą nie lubię jak ktoś poza mną robi cokolwiek z dziewczynami ;)
W końcu ja wszystko robię najlepiej :evil_lol:[/QUOTE]

Skąd ja to znam :lol: :evil_lol:

Cześć Aga! :)

Posted

[quote name='Viky i Ja']Też tak masz ???
Myslałam, że tylko ja mam jakieś skrzywienie :evil_lol:[/QUOTE]

Ano mam :diabloti:
Bo kto lepiej wykąpie, nakarmi, wyprowadzi, uczesze Lucky'ego niż JA?! :lol: To mój mój mój Lakuś, i nigdzie nie będzie miał tak dobrze jak u mnie przecież :loveu: ;)

Posted

[quote name='Karolina.']Ano mam :diabloti:
Bo kto lepiej wykąpie, nakarmi, wyprowadzi, uczesze Lucky'ego niż JA?! :lol: To mój mój mój Lakuś, i nigdzie nie będzie miał tak dobrze jak u mnie przecież :loveu: ;)[/QUOTE]

Masz racje w 100% ;)
I co dziwne to działa w dwie strony ;) Moje dziewczyny nawet na spacer nie pójdą jak ja nie idę :evil_lol:
Podobno siadają pod bramą i koniec spaceru :evil_lol:

Posted

Cześć dziewczyny:)he he ja też dołączę do Waszego grona wiedząc że ja zrobię wszystko naj:)...ale i dopuszczam Werkę do drobnych prac,Harmoniego raczej nie tyka bo troszkę się boję że coś mi skombinuje z włosem,zresztą on ma za długi włos,ale z Weściem radzi sobie świetnie:)przy kąpaniu coś jej tam jeszcze pomogę ale suszyć już sama suszy.
Wystawianie,trochę robi błędów ale ją uczyłyśmy z P.Małgosią i jakoś jej idzie:)a nawet mi nie raz podpowiada jak ja go sama ustawiam że P.Małgosia kazała tak......na spacerki chłopaki pójdą wtedy jak ja jestem blisko jak nie to jest ciągnięcie,ale jak stracą mnie z oczu to już idzie każdy z nich spokojnie:)

A tak po za tym to chyba już wszystko he he:)dobra lecę -ładna dziś pogoda,może jakieś opalanko???(nic w tym roku się nie opaliłam:(!!!)