posokow Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Witam! Chcę kupić młodego (do roku) psa (płci męskiej) rasy Manchester Terrier.Nie zależy mi na rodowodzie. Czasem w hodowli urodzi się wiele piesków i ostatnie nie są rodowodowe.Jeśli znajdziecie jakieś ogłoszenie, lub napotkacie Manchestera na sprzedaż to piszcie! Quote
Metheora Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Witaj, jeśli chcesz Manchesterka zapraszam na [URL="http://www.manchesterterrier.pl"]www.manchesterterrier.pl[/URL], znajdziesz tam info o rasie i o szczeniętach. KAŻDE szczenię urodzone w dobrej hodowli ma rodowód- koszty uzyskania dokumentów dla psa są o wiele, wiele niższe niż sam odchów szczeniąt. Mogę dodać że w moim przypadku przy pięciu szczeniętach wszystkie opłaty w ZKwP to mniej niż 1/10 całej kwoty. Koszty to przede wszystkim karma wysokiej jakości i środki pielęgnacji dla matki i szczeniąt, opieka weterynaryjna i koszt reproduktora oraz akcesoria dla szczeniąt. Quote
Recommended Posts