mamanabank Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Dzisiaj wieczorem byłam z Romką u Fary, zawiozłyśmy nową karmę, której zapas wystarczy teraz do 1 czerwca włącznie. Quote
Romka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Fara radosna,chciałaby sie bawić.Po wczorajszej kapieli leczniczej dostała nową porcje leków,kapiel w następny wtorek. Quote
Romka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Kaju nigdzie nie widzę wpisanych 160zł,które dostaliśmy od pani Kruczka z przeznaczeniem na karmę dla Fary.Jest tylko napisane,ze wydaliśmy na karmę 199zł.Dopisz proszę tę kwotę w 1 poście. Quote
mamanabank Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='argusiowa']Wstępne deklaracje i wpłaty na Farę: [U][B]Deklaracje stałe miesięczne[/B] [B]100zł!!!:)[/B][/U] mamanabank 10zł Romka 20zł argusiowa 20zł Andzike 15zł camisowa 10zł p. Grażynka 10zł UMilki 10zł Figafiga 5zł [U][B]Deklaracje stałe miesięczne wpłacone za maj[/B][/U]: mamanabank 10zł Romka 20zł camisowa 10zł p. Grażynka 10zł Andzike 15zł UMilki 10zł argusiowa 20zł razem: 95zł [U][B]Wpłaty jednorazowe zaksięgowane:[/B][/U] p. Ania z Łowicza 10zł p. Iwona z Łowicza 10zł p. Jadwiga z Łowicza 5 zł p. Beata z Łowicza 2 zł p. Ewelina z Łowicza 5 zł p. Sławek 10zł p. Ewelina J. z Łowicza 5zł oska1983 50zł bahlsa 50zł TOZ Łowicz 100zł 3zł argusiowa 160zł Kruczkowie 39zł mamanabank [U]razem: 449zł Dziękujemy:):):) [/U][B]Wydatki: [/B]230zł DT za maj 86zł karma 199zł karma 17zł karma[/QUOTE] argusiowa wszystko dopisała, trzeba po prostu skopiować :-) Do wpłat jednorazowych proszę o dopisanie [B]Figifigi[/B], która zapłaciła [B]17zł[/B] za wtorkową porcję karmy. Czy aktualnie mamy jakieś grosze w skarpecie Fary? Przydałaby się również taka informacja w rozliczeniach. :loveu: Quote
Romka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Mamanabank sprawdż proszę rozliczenia w pierwszym poście!Chodzi mi głownie o rozliczenie pienędzy na karmę ,chcę być ok wobec pani Kruczka.Argusiowa,kto jeszcze nie zapłacił za maj deklaracji stałych bo mam wrażenie ,ze wszyscy wpłacili.Teraz zbieramy deklaracje stałe na czerwiec!Chyba ,ze coś mylę! Quote
mamanabank Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 W rozliczeniu argusiowej wszystko jest OK, jeszcze tylko 17zł od Figifigi. Kaja na pewno to skopiuje. Deklaracje stałe to deklaracje stałe, obowiązują nas dopóki Fara jest w DT, oczywiście fajnie byłoby, żeby ktoś jeszcze się dorzucił. Napisałabym w tytule wątku: [B]Fara - nużyca, brakuje 130zł deklaracji, pomocy! [/B] Quote
Romka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Dziękuję o to chodziło!Pewnie jak Kaja się zjawi to zaraz skopiuje! Quote
argusiowa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 zadzwonię do niej z żeby wolną chwilką skopiowała albo umieściła informacje że aktualne rozliczenie na str 8 Quote
mamanabank Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Widzę, że Kaja już skopiowała, tytuł też jest zmieniony. Kaja czuwa :-) jeszcze tylko 17zł od Figifigi - wpłaty jednorazowe. Quote
Paula03 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jutro do schroniska przyniosę Romce trochę pieniędzy dla Fary, a potem na wątku napisze od kogo i ile! Quote
mamanabank Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Jutro kolejna kąpiel, wtedy ją odwiedzimy, żeby zawieźć ją do lecznicy. Ostatnio byłyśmy u niej codziennie, więc na kilka dni dałyśmy Pani spokój :-) Quote
Romka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Kąpiel Fary przesunieta na środę!Odwiedziny jutro! Quote
mamanabank Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 ale nowe wieści są takie, że Farka przestała się już drapać, czyli leczenie działa :-) Od tygodnia się nie drapie. Pani Tymczasowa powiedziała, ze widac już różnicę :-) Quote
Andzike Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='mamanabank']ale nowe wieści są takie, że Farka przestała się już drapać, czyli leczenie działa :-) Od tygodnia się nie drapie. Pani Tymczasowa powiedziała, ze widac już różnicę :-)[/QUOTE] Suuuper wieści !!! :) Quote
Romka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='mamanabank']ale nowe wieści są takie, że Farka przestała się już drapać, czyli leczenie działa :-) Od tygodnia się nie drapie. Pani Tymczasowa powiedziała, ze widac już różnicę :-)[/QUOTE] I powiedziała jeszcze ,ze jest radosna i kochana.Sygnalizuje wyjście na podwórko kłapiąc zębami. Quote
mamanabank Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 musimy nagrać to kłapanie zębami, jest prześmieszne :-) Quote
Figafiga Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 wczoraj przekazałam argusiowej 5 zł deklaracji stałej, proszę dopisać. Quote
argusiowa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 dopisałam dopisałam str 8 wątku :) Kaja musi skopiować :) Quote
mamanabank Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Fara jest już w lecznicy, dostała od nas trzy małe pluszaki, ponieważ bardzo lubi się bawić i gryźć różne rzeczy w domu, np. buty :-) Dziewczyny, jeśli macie coś w domu, co jest Wam nie potrzebne a ucieszyłoby Farę, prosimy przekażcie jej, mam na myśli psie gryzaki i inne zabawki. Quote
argusiowa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ja dam ja dam :) mam jeszcze jakieś gryzaki :) mogę oddać też część mojego Stefanka który od nadmiaru zabawek nie wie czym sie bawić :) Quote
Romka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 No to uratujemy buty,krzesła i rózne inne "pyszne"rzeczy w domu Pani Tymczasowej.A popos Pani Tymczasowa znów nas zapraszała do Fary!Odwiedzimy,na pewno! Quote
Recommended Posts