Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='mamanabank']Mikołaju, Mikołaju :-) Co Ty robisz w naszym kraju :-D Zaskoczymy Cię i zrobimy wizytę poadopcyjną :loveu:[/QUOTE] Znaczy się jedzie Rodzina Mamanabanków ja jestem niańką...:p Quote
argusiowa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 to może jak Mamanabanki jada to broszkę Andzike podrzucą ? :D:evil_lol: Quote
mamanabank Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [quote name='Romka']Znaczy się jedzie Rodzina Mamanabanków ja jestem niańką...:p[/QUOTE] O! Pacz Pan, tylko człowiek nie ma netu przez chwilę po południu a już wszystko ustalone ;-) Quote
argusiowa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/195774-Romans-i-nie-tylko...dla-Fary-i-ps%C3%B3w-z-%C5%81owicza!Zajrzyj-koniecznie!do-21-XI-2010[/url] kolejny bazarek Quote
Andzike Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='argusiowa']to może jak Mamanabanki jada to broszkę Andzike podrzucą ? :D:evil_lol:[/QUOTE] jestem za :) a jeszcze jak się skończy drugi bazarek i wywalczę bransoletkę ... :D Ale nie ma mnie 10-14/11 :( Quote
argusiowa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 hm...ale drugi bazarek kończy się 7mego :) a książki 14 i 21 :) Quote
Romka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Na której stronie jest tekst do ogłoszeń dla Fary,Desktop ogłasza Fare na forum labradorów...PILNE! Quote
Romka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Andzike']jestem za :) a jeszcze jak się skończy drugi bazarek i wywalczę bransoletkę ... :D Ale nie ma mnie 10-14/11 :([/QUOTE] A tym razem pewnie wyjeżdzasz w góry?:lol: Quote
Andzike Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Romka']A tym razem pewnie wyjeżdzasz w góry?:lol:[/QUOTE] Jadę w okolice Wrocławia, do rodziny, niestety bez Nelki i Nelsona :( Ta część rodziny nigdy nie zrozumie psa śpiącego w łóżku...:( :( :( Quote
Romka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Andzike']Jadę w okolice Wrocławia, do rodziny, niestety bez Nelki i Nelsona :( Ta część rodziny nigdy nie zrozumie psa śpiącego w łóżku...:( :( :([/QUOTE] Tak,tak:shake: rodziny się nie wybiera...;) Quote
mamanabank Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='Romka']Na której stronie jest tekst do ogłoszeń dla Fary,Desktop ogłasza Fare na forum labradorów...PILNE![/QUOTE] [url]http://allegro.pl/fara-labrador-mix-srednia-suczka-i1288216316.html[/url] tu jest przykładowe ogłoszenie z tekstem Quote
Romka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 W poniedziałek umawiamy Farę na wizytę do dermatologa,jesteśmy juz po pierwszych rozmowach z lecznicą w Warszawie... Quote
Romka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Fara jedzie jutro do lecznicy na specjalistyczne badanie dermatologiczne,odbieram dziś z lecznicy zaświadczenie o historii choroby. Dostałam ponadto w sobotę od Kajki 5zł deklaracji na Farę podrzucę wraz z jej deklaracją na Korę wieczorem do Argusiowej... Quote
oska1983 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 no to trzymam kciuki żeby wszystko było ok;) i żeby to była tylko jakaś alergia Quote
Romka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Jutro będziemy wiedziały coś wiecej,wizyta umówiona aż na 21 00,jedzie rodzina Mamanabanków,ja będę niańką...;) Quote
Andzike Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Romka']Jutro będziemy wiedziały coś wiecej,wizyta umówiona aż na 21 00,jedzie rodzina Mamanabanków,ja będę niańką...;)[/QUOTE] To mam szykować kawę? ;) Wpadniecie do mnie? :D Quote
mamanabank Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Wizyta jest na Goszczyńskiego, to chyba nie daleko od Ciebie? Na kawę pewnie nie zdążymy, bo wizyta jest bardzo późno, wrócimy do Łowicza pewnie koło północy, a tu będzie czekać Pani Tymczasowa i Romka :-) No, chyba, że będziemy wcześniej, przed wizytą. Ale myślę, że tak czy siak bazarkowe artykuły możemy Ci jakoś podrzucić :-) Quote
Andzike Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='mamanabank']Wizyta jest na Goszczyńskiego, to chyba nie daleko od Ciebie? Na kawę pewnie nie zdążymy, bo wizyta jest bardzo późno, wrócimy do Łowicza pewnie koło północy, a tu będzie czekać Pani Tymczasowa i Romka :-) No, chyba, że będziemy wcześniej, przed wizytą. Ale myślę, że tak czy siak bazarkowe artykuły możemy Ci jakoś podrzucić :-)[/QUOTE] Hmmm.... jakieś 10min samochodem ;) Przejeżdzaliśmy blisko Goszczyńskiego wioząc Fizię do Madalleny:) A właśnie bo też drugi bazarek zakończony, a tam moje dwie piękne bransoletki czekają :) Zdzwonimy się jutro, najwyżej ja jakoś podjadę na Goszczyńskiego jak się nie wyrobicie - jakby co to jestem dostępna tylko pod numerem podanym w Nelsonowych ogłoszeniach ;) Quote
mamanabank Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 dobrze, spiszę sobie, mam nadzieję, że nie zapomnę, a mogłabyś mi smsika przysłać? :-) Quote
argusiowa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 daję dzisiaj mamanabank z kasy Fary 50zł na transport Fary do i z W-wy:) Quote
mamanabank Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 poproszę jeszcze o gadżeciki dla Andzike, z bazarku :-) Quote
Romka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Odbiorę to dziś wszystko od Argusiowej po pracy .Mam jeszcze medalion łowicki,na bazarek łowicki,więc podrzucę Argusiowej i zabiorę fanty i pieniądze... Quote
Andzike Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='mamanabank']poproszę jeszcze o gadżeciki dla Andzike, z bazarku :-)[/QUOTE] mamanabank, to ja Ci dam kasę za bransoletki, bo za broszkę już zapłaciłam :) Napiszę na wątku bazarku :) Quote
argusiowa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Andzike bransoletki doślę, albo podrzucę do mamanabank przed jej wyjazdem z Farą Quote
mamanabank Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='argusiowa']Andzike bransoletki doślę, albo podrzucę do mamanabank przed jej wyjazdem z Farą[/QUOTE] Niestety nie dojechaliśmy... dotarliśmy tylko za Sochaczewa i ze względu na awarię świateł, musieliśmy zawrócić :shake: Wizytę przełożyłam na następny wtorek, na tę samą godzinę. 50zł na transport pozostało nienaruszone i czeka na następny raz. Quote
Recommended Posts