Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam,10zł od Camisiowej za listopad i 10 zł od Grażynki za listopad dla naszej Fary,dziękujemy bardzo!Argusiowa podrzucę Ci wieczorem wraz z innymi deklaracjami.

Posted

nieeee, teraz sprawdzałam na koncie.
Ja jakoś tak "ślizgam się" na koniec miesiąca i może dlatego tak wychodzi.
Od listopada zaczynam wpłacać "z góry" dlatego dołożyłam już swój grosz za listopad :).

Posted

[quote name='mamanabank']Super :-D

Wczoraj opłaciłam DT Fary za listopad, w całości ze skarpety łowickiej.[/QUOTE]

dopiszę zatem to jako wpłatę od skarpety dobrze? plus kwota za karmę, grudzień już będzie z kasy Farowej :) w całości :)

Posted

[quote name='bahlsa']nieeee, teraz sprawdzałam na koncie.
Ja jakoś tak "ślizgam się" na koniec miesiąca i może dlatego tak wychodzi.
Od listopada zaczynam wpłacać "z góry" dlatego dołożyłam już swój grosz za listopad :).[/QUOTE]

hm ja sprawdziłam na swoim wydruku i wychodzi mi że twoja aktualna wpłata jest za listopad i grudzień :) bo w październiku już płaciłaś :) zaksięgowałam na XI i XII :) może być? :)

mamanabank: ze skarpety łowickiej Fara dostała razem 330zł (100zł na karmę i 230zł na DT) i tak to zapisałam . Za karmę pieniądze dała mi Romka (50zł Romki i 50zł camisowej, które są deklaracją skarpetową) potwierdź czy wszystko się zgadza.

wpłaty aktualne, wprowadzone :) dziękuję dziewczyny za wpłaty :)

Posted

Pismo do Fundacji wysłane priorytetem,Argusiowa czy konieczne będą jeszcze jakies dodatkowe rozmowy...Fara pewnie kończy leki...więc do kliniki z nią za 3 tygodnie należałoby pojechać,musimy mieć pewność...

Posted

[quote name='Romka']Pismo do Fundacji wysłane priorytetem,Argusiowa czy konieczne będą jeszcze jakies dodatkowe rozmowy...Fara pewnie kończy leki...więc do kliniki z nią za 3 tygodnie należałoby pojechać,musimy mieć pewność...[/QUOTE]

Nie potrzeba, napiszę maila z informacja że testy za 3 tygodnie.

Posted

[QUOTE][B]argusiowa

[/B]mamanabank: ze skarpety łowickiej Fara dostała razem 330zł (100zł na karmę i 230zł na DT) i tak to zapisałam . Za karmę pieniądze dała mi Romka (50zł Romki i 50zł camisowej, które są deklaracją skarpetową) potwierdź czy wszystko się zgadza.
[/QUOTE]

Potwierdzam, zgadza się :-)

Posted

[quote name='argusiowa']Robimy testy jest zgoda na sfiinansowanie testów w Warszawie przez Fundację Niechciane i Zapomniane :D dziękujemy serdecznie po raz kolejny :)[/QUOTE]

Hmm... To kto wpada do mnie na kawę oprócz Fary??? :)

Posted

[quote name='argusiowa']hm ja sprawdziłam na swoim wydruku i wychodzi mi że twoja aktualna wpłata jest za listopad i grudzień :) bo w październiku już płaciłaś :) zaksięgowałam na XI i XII :) może być? :) [/QUOTE]

dooobrze, jam człowiek zgodny
ale za grudzień i tak wpłacę :p

Posted

[quote name='bahlsa']dooobrze, jam człowiek zgodny
ale za grudzień i tak wpłacę :p[/QUOTE]

Mikołaju, Mikołaju :-) Co Ty robisz w naszym kraju :-D

[quote name='Andzike']Hmm... To kto wpada do mnie na kawę oprócz Fary??? :)[/QUOTE]

Zaskoczymy Cię i zrobimy wizytę poadopcyjną :loveu: