argusiowa Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Romka przypominam o podaniu dla Fundacji Quote
Romka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Dostałam,10zł od Camisiowej za listopad i 10 zł od Grażynki za listopad dla naszej Fary,dziękujemy bardzo!Argusiowa podrzucę Ci wieczorem wraz z innymi deklaracjami. Quote
Andzike Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Argusiowa, ja swoją deklarację prześlę po zakończonym pierwszym bazarku, mam nadzieję, że nikt mnie nie przebije i wyśle razem z kaską za klejnociki ;) Quote
Romka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Prośba do fundacji już napisana...jutro wyślę list... Quote
argusiowa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/195480-Do-zaczytania-jeden-krok...dla-Fary-i-ps%C3%B3w-z-%C5%81owicza!Zajrzyj-koniecznie!do-14-XI-2010[/url] kolejny bazarek Quote
argusiowa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 otrzymałam wpłatę od camisowej i od skarpety łowickiej, ale dopiero jutro dopisze bo kończę bazarek :D Quote
argusiowa Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Pierwszy bazarek zakończony :) mamy 269zł :) Quote
mamanabank Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Super :-D Wczoraj opłaciłam DT Fary za listopad, w całości ze skarpety łowickiej. Quote
Andzike Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Argusiowa, puściłam właśnie swoją deklarację + 6zł za broszeczkę :) Quote
bahlsa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ja troszkę z poślizgiem za październik ale za to od razu wysłałam za listopad. powinno wpłynąć na konto 02-11. Quote
mamanabank Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 bahlsa ale w paździrniku jesteś "odhaczona" jako wpłata jednorazowa, może o czymś zapomniałaś? :-) Quote
bahlsa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 nieeee, teraz sprawdzałam na koncie. Ja jakoś tak "ślizgam się" na koniec miesiąca i może dlatego tak wychodzi. Od listopada zaczynam wpłacać "z góry" dlatego dołożyłam już swój grosz za listopad :). Quote
argusiowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='mamanabank']Super :-D Wczoraj opłaciłam DT Fary za listopad, w całości ze skarpety łowickiej.[/QUOTE] dopiszę zatem to jako wpłatę od skarpety dobrze? plus kwota za karmę, grudzień już będzie z kasy Farowej :) w całości :) Quote
argusiowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='bahlsa']nieeee, teraz sprawdzałam na koncie. Ja jakoś tak "ślizgam się" na koniec miesiąca i może dlatego tak wychodzi. Od listopada zaczynam wpłacać "z góry" dlatego dołożyłam już swój grosz za listopad :).[/QUOTE] hm ja sprawdziłam na swoim wydruku i wychodzi mi że twoja aktualna wpłata jest za listopad i grudzień :) bo w październiku już płaciłaś :) zaksięgowałam na XI i XII :) może być? :) mamanabank: ze skarpety łowickiej Fara dostała razem 330zł (100zł na karmę i 230zł na DT) i tak to zapisałam . Za karmę pieniądze dała mi Romka (50zł Romki i 50zł camisowej, które są deklaracją skarpetową) potwierdź czy wszystko się zgadza. wpłaty aktualne, wprowadzone :) dziękuję dziewczyny za wpłaty :) Quote
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Pismo do Fundacji wysłane priorytetem,Argusiowa czy konieczne będą jeszcze jakies dodatkowe rozmowy...Fara pewnie kończy leki...więc do kliniki z nią za 3 tygodnie należałoby pojechać,musimy mieć pewność... Quote
argusiowa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Romka']Pismo do Fundacji wysłane priorytetem,Argusiowa czy konieczne będą jeszcze jakies dodatkowe rozmowy...Fara pewnie kończy leki...więc do kliniki z nią za 3 tygodnie należałoby pojechać,musimy mieć pewność...[/QUOTE] Nie potrzeba, napiszę maila z informacja że testy za 3 tygodnie. Quote
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 No to ja dzwonie do p.doktor,żeby umówiła nam wizytę... Quote
mamanabank Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [QUOTE][B]argusiowa [/B]mamanabank: ze skarpety łowickiej Fara dostała razem 330zł (100zł na karmę i 230zł na DT) i tak to zapisałam . Za karmę pieniądze dała mi Romka (50zł Romki i 50zł camisowej, które są deklaracją skarpetową) potwierdź czy wszystko się zgadza. [/QUOTE] Potwierdzam, zgadza się :-) Quote
Andzike Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='argusiowa']Robimy testy jest zgoda na sfiinansowanie testów w Warszawie przez Fundację Niechciane i Zapomniane :D dziękujemy serdecznie po raz kolejny :)[/QUOTE] Hmm... To kto wpada do mnie na kawę oprócz Fary??? :) Quote
bahlsa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='argusiowa']hm ja sprawdziłam na swoim wydruku i wychodzi mi że twoja aktualna wpłata jest za listopad i grudzień :) bo w październiku już płaciłaś :) zaksięgowałam na XI i XII :) może być? :) [/QUOTE] dooobrze, jam człowiek zgodny ale za grudzień i tak wpłacę :p Quote
mamanabank Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [quote name='bahlsa']dooobrze, jam człowiek zgodny ale za grudzień i tak wpłacę :p[/QUOTE] Mikołaju, Mikołaju :-) Co Ty robisz w naszym kraju :-D [quote name='Andzike']Hmm... To kto wpada do mnie na kawę oprócz Fary??? :)[/QUOTE] Zaskoczymy Cię i zrobimy wizytę poadopcyjną :loveu: Quote
argusiowa Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 oki to doksięguję do grudnia jak coś :D Bahlsa dziękujemy :D [IMG]http://www.fotoszok.pl/upload/30c68021.jpg[/IMG] Quote
Andzike Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='mamanabank'] Zaskoczymy Cię i zrobimy wizytę poadopcyjną :loveu:[/QUOTE] No i cudnie :D :D :D czekamy z niecierpliwością :) Quote
Recommended Posts