Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super!Ja też przekazałam fanty ale napisałam o tym na wątku bazarkowym...niniejszym zatem informuję...
Mamanabank,Fara umówiona na poniedziałek na 12 00 do lecznicy,pamiętasz?Tyle mamy różnych spraw,ze przypominam...

Posted

[quote name='mamanabank']Oczywiście, że nie dotarło to do mnie :-)[/QUOTE]
Tak sobie pomyślałam bo byłyśmy wtedy u Sylwiaso jak dzwoniłam.;)Bazarek dla Fary ekstra potrzebny bo jak przyjdzie nam zrobić profesjonalny test alergiczny to nieżle będzie kosztował...

Posted

[quote name='Romka']Jak będę w lecznicy zapytam o wynik testu...[/QUOTE]

tak, zapytaj i trzeba farę na to badanie krwi umówić koniecznie i dogadać się z Panią Tymczasową, żeby Fara była na czczo.

Posted

Wynik testów Fary na nużycę ujemny,FARA NIE MA NUŻYCY!Jesteśmy przed dalszymi rozmowami z fundacją(będzie to robić Argusiowa)co do dalszego finansowania testów alergicznych Fary i dopiero z chwilą uzyskania odpowiedzi będziemy dogadywać się z Panią Tymczasową.
Argusiowa ostatnia faktura za leczenie w kwocie 20zł była wystawiona około 1,5 miesiąca temu,możesz rozmawiać z fundacją.

Posted

Dostałam dziś alarmujący telefon od Pani Tymczasowej,Fara bardzo się drapie ,Pani Tymczasowa prosi leki do czasu kiedy podejmiemy decyzję o testach(rozmowy z fundacją)...dzwoniłam juz do p.doktor,leki będą po południu,mam je odebrać z lecznicy.

Posted

Dzwoniłam do Pani Tymczasowej,która powiedziała,że zaraz na drugi dzień po podaniu leków Fara natychmiast przestała się drapać...jak to mówią jak ręką odjął...super.
A my jestesmy na etapie ustalania róznych szczegółów dalszego leczenia Fary,wszystko idzie w dobrym kierunku.Problem będzie dopiero wtedy jak przed testami w klinice bedziemy musiały przerwać podawanie Farze leków na około 3 tygodnie...bedzie sie wtedy bardzo drapać...

Posted

Kaju zmień proszę tytuł wątku, bo Fara wymaga leczenia, z nużycy wyszła ale teraz paskudzi się alergia, a tytuł wprowadza w błąd :) Ewentualnie umieść jeszcze informację w pierwszym poście że Farę czekają specjalistyczne testy w kierunku alergii bo ma poważny problem ze świądem skóry niewiadomego pochodzenia.

mamanabank jak ładnie to napisać?

Posted

Bardzo dziękujemy Fundacji,musimy poczekać jednak kilka tygodni bo Fara zaczęła nową partię leków a przerwa pomiędzy ostatnią tabletką a testami powinna trwać co najmniej 3 tygodnie.