Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Super!Ja też przekazałam fanty ale napisałam o tym na wątku bazarkowym...niniejszym zatem informuję... Mamanabank,Fara umówiona na poniedziałek na 12 00 do lecznicy,pamiętasz?Tyle mamy różnych spraw,ze przypominam... Quote
mamanabank Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Oczywiście, że nie dotarło to do mnie :-) Quote
Romka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='mamanabank']Oczywiście, że nie dotarło to do mnie :-)[/QUOTE] Tak sobie pomyślałam bo byłyśmy wtedy u Sylwiaso jak dzwoniłam.;)Bazarek dla Fary ekstra potrzebny bo jak przyjdzie nam zrobić profesjonalny test alergiczny to nieżle będzie kosztował... Quote
Romka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Byłysmy w lecznicy ale Fara była już po śniadanku i badania krwi niestety nie zrobiłyśmy,czekamy na najbliższy termin... Quote
mamanabank Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 zostały pobrane zeskrobiny w kierunku wykrycia lub nie nużycy, testy w następnej kolejności. Quote
argusiowa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 dopisałam wpłatę Figi, dziewczyny jutro zadzwonię rano w sprawie Fary bo dzisiaj za późno już Quote
Romka Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Jak będę w lecznicy zapytam o wynik testu... Quote
mamanabank Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='Romka']Jak będę w lecznicy zapytam o wynik testu...[/QUOTE] tak, zapytaj i trzeba farę na to badanie krwi umówić koniecznie i dogadać się z Panią Tymczasową, żeby Fara była na czczo. Quote
Romka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wynik testów Fary na nużycę ujemny,FARA NIE MA NUŻYCY!Jesteśmy przed dalszymi rozmowami z fundacją(będzie to robić Argusiowa)co do dalszego finansowania testów alergicznych Fary i dopiero z chwilą uzyskania odpowiedzi będziemy dogadywać się z Panią Tymczasową. Argusiowa ostatnia faktura za leczenie w kwocie 20zł była wystawiona około 1,5 miesiąca temu,możesz rozmawiać z fundacją. Quote
Romka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dostałam dziś alarmujący telefon od Pani Tymczasowej,Fara bardzo się drapie ,Pani Tymczasowa prosi leki do czasu kiedy podejmiemy decyzję o testach(rozmowy z fundacją)...dzwoniłam juz do p.doktor,leki będą po południu,mam je odebrać z lecznicy. Quote
Romka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Leki zawiezione...Fara na podrapany pyszczek i całe uda...bardzo się drapie.Leki na pewno pomogą...potem robimy testy Quote
Romka Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Tak,bez leków drapie się.Jesteśmy w trakcie rozmów z fundacją co do pokrycia kosztów specjalistycznych badań,musimy ustalić co ją uczula... Quote
argusiowa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 pierwszy bazarek Farciowy, zapraszamy :D [url]http://www.dogomania.pl/threads/194639-Broszki-pier%C5%9Bcionki-i-komplety-bizuterii-dla-Fary!-zajrzyj-koniecznie-[/url]! Quote
argusiowa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 jak usunąć posta? mam o 2 za dużo na bazarku :) i chciałam dwa usunąć ale nie umiem :) no dziewczynki podpowiedzcie cioteczce argusiowej jak ?:D Quote
kajkoowa Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 W [B]Edytuj post[/B], potem [B]Zaawansowana edycja[/B]. Tam powinna być opcja Kasuj ale nie zawsze jest. Quote
argusiowa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/194833-Bransoletki-klipsy-i-inne-dla-Fary!Zajrzyj-koniecznie!-do-07.11.2010r[/url]. kolejny bazarek Fary :) Quote
Romka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dzwoniłam do Pani Tymczasowej,która powiedziała,że zaraz na drugi dzień po podaniu leków Fara natychmiast przestała się drapać...jak to mówią jak ręką odjął...super. A my jestesmy na etapie ustalania róznych szczegółów dalszego leczenia Fary,wszystko idzie w dobrym kierunku.Problem będzie dopiero wtedy jak przed testami w klinice bedziemy musiały przerwać podawanie Farze leków na około 3 tygodnie...bedzie sie wtedy bardzo drapać... Quote
argusiowa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 może pomogłoby gdyby ją czymś posmarować? no nie wiem sama, oliwkę dla dzieci wetrzeć w skorę? delikatnie i po trochu? aby nie była zbyt tłusta?albo talk jakiś? Quote
argusiowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Kaju zmień proszę tytuł wątku, bo Fara wymaga leczenia, z nużycy wyszła ale teraz paskudzi się alergia, a tytuł wprowadza w błąd :) Ewentualnie umieść jeszcze informację w pierwszym poście że Farę czekają specjalistyczne testy w kierunku alergii bo ma poważny problem ze świądem skóry niewiadomego pochodzenia. mamanabank jak ładnie to napisać? Quote
argusiowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Robimy testy jest zgoda na sfiinansowanie testów w Warszawie przez Fundację Niechciane i Zapomniane :D dziękujemy serdecznie po raz kolejny :) Quote
Romka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Bardzo dziękujemy Fundacji,musimy poczekać jednak kilka tygodni bo Fara zaczęła nową partię leków a przerwa pomiędzy ostatnią tabletką a testami powinna trwać co najmniej 3 tygodnie. Quote
argusiowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 dobrze akurat zdążymy dopełnić formalności :) Quote
Recommended Posts