mamanabank Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Mam nadzieje, że gdy wrócisz kolejne psiaki będą już w nowych domach :-) Quote
bahlsa Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 znalazłam Farę :) przesyłam do mamanabank zapytanie o Farę z dzisiejszego dnia. Quote
mamanabank Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Czekam, czekam :-D Edit: Odpisałam na podany mail :-) Quote
bahlsa Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ogłoszenie z olx.łowicz, więc bliskie tereny. Trzymam kciuki, żeby coś z tego wyszło. Quote
Andzike Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='bahlsa']Ogłoszenie z olx.łowicz, więc bliskie tereny. Trzymam kciuki, żeby coś z tego wyszło.[/QUOTE] Ja też mocno trzymam kciuki!!!! :) Quote
mamanabank Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Trzymajcie, trzymajcie! Pani mi odpisała ponownie, jesteśmy w kontakcie :-) Ale wiecie Fara to Fara, muszę Panią trochę przepytać na okoliczność ewentualnej adopcji :-) Quote
mamanabank Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='bahlsa']Ogłoszenie z olx.łowicz, więc bliskie tereny. Trzymam kciuki, żeby coś z tego wyszło.[/QUOTE] pod Poznaniem :-D ;-) Quote
Andzike Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='mamanabank']Trzymajcie, trzymajcie! Pani mi odpisała ponownie, jesteśmy w kontakcie :-) Ale wiecie Fara to Fara, muszę Panią trochę przepytać na okoliczność ewentualnej adopcji :-)[/QUOTE] Trzymamy bardzo mocno!!! :) [quote name='mamanabank']pod Poznaniem :-D ;-)[/QUOTE] Fakt, bliskie tereny... ;) Quote
bahlsa Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 hmmm... nie wiedziałam, że okolice Poznania, ale... wszędzie blisko gdzie dobre domki dla psiaków ;) Quote
mamanabank Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 otóż to! Mam nadzieję, że Pani nie przestraszy się wizyty przedadopcyjnej i .... w ogóle mam nadzieję... Quote
Paula03 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Zaciskam kciuki i będę trzymać! Byłoby super, gdyby Fara poszła do domku! Quote
Romka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Wróciłam i trzymam kciuki z całych sił! Quote
Figafiga Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Napisz Mamanabank jak coś będzie wiadomo, a kciuki trzymam!! Quote
argusiowa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [B] [/B] [INDENT] wróciłam [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] wieczorem nadrobie zaleglości rachunkowe czytaniowe i pisaniowe [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [/INDENT] Quote
Figafiga Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 A i na Farę dziś zrobiłam przelew. Quote
mamanabank Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='Figafiga']Napisz Mamanabank jak coś będzie wiadomo, a kciuki trzymam!![/QUOTE] Próżne nadzieje... dostałam maila, że Pani z Panem wstrzymują decyzję. Quote
Andzike Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='mamanabank']Próżne nadzieje... dostałam maila, że Pani z Panem wstrzymują decyzję.[/QUOTE] No się wzieło i zes... :( No, ale widocznie to nie byl ten domek... Jeszcze się znajdzie dom, który pokocha Farę !!! Quote
Figafiga Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='Andzike']No się wzieło i zes... :( No, ale widocznie to nie byl ten domek... Jeszcze się znajdzie dom, który pokocha Farę !!![/QUOTE] masz rację Andzike to na pewno nie ten domek... Quote
UMilki Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Matko, ale ze mnie gapa... Podniosę Farę i wpłacę to co należy. A dom się znajdzie, bankowo, musi. Quote
argusiowa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 co się odwlecze to nie uciecze jak mówi przysłowie :) Farusku jeszcze niejeden domek o Ciebie będzie zabiegał, zobaczysz :) Quote
mamanabank Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 [quote name='UMilki']Matko, ale ze mnie gapa... Podniosę Farę i wpłacę to co należy. A dom się znajdzie, bankowo, musi.[/QUOTE] Przy Twoim tempie życia zostaje Ci wybaczone :-) Quote
Romka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dzwoniłam do Pani Tymczasowej,Fara drapie się jak tylko nie otrzymuje leków. Quote
Romka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Fara dostała ode mnie szampon weterynaryjny i będzie kąpana bo Fara po prostu...brzydko pachnie.Kąpiel jutro.Nadal kłapie zębami z radości i jak przyszłam to koniecznie chciała się bawić. Quote
Recommended Posts